Jeg har bestilt en ny enhed, som skal ertatte en eksisterende enhed (enhed, der kan klare mindre husdyr - uden at sende alarmer). Enheden og en vejledning er modtaget, men desværre virker det i... Zobacz więcej
Comtool
Har købt 2 PowerMaster 10 alarmer med tilbehør. Indtil videre fungere alt upåklageligt. 4 stjerner er kun pga. at Røgdetektoren ser andreledes ud i virkeligheden end på billedet. Der er 2 huller... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ingen respons pga fejlkøb...købte de forkerte batterier, men trods mail, har jeg ikke modtaget noget svar retur...ikke særlig god service!
Bestilling på hjemmesiden gik fint, dog var jeg i tvivl om de ville sende en ordre bekræftelse til min mail, men den kom efter 10 minutter, og efterfølgende kom der også mail da varen var pakket. F... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Comtool er et dansk firma grundlagt i 2004, med fokus på alarm- og overvågningsløsninger for private og erhverv. Comtool's mål er levering af kvalitetsprodukter, i kombination med kompetent rådgivning og vedvarende support til kunden. Comtool er underlagt og efterlever e-handelsfondens retningslinier, for en sikker og etisk handel på nettet. De bedste hilsner Comtool v/Thomas Hyllekvist
Funchsvej 12 A, 4600, Køge
- 3142 1224
- info@comtool.dk
- www.comtool.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Det ser ud som det er lukket desværre...
Super nem hjemmeside at naviger i og hurtig levering
Altid hurtig og god service
Som altid er Thomas fra Comtool hurtig med at behandle spørgsmål og levere varen.
Kan varmt anbefale at du køber dit alarmudstyr her.
Fejlfri og lynhurtig betjening
Skrev til Comtool for at sikre mig at jeg bestilte de rigtige vare, fik svar inden for nogle timer, spurgte på leveringsider, igen svar inden for meget kort tid.
Bestilte varene og dagen efter stod posten ved døren med min pakke fra comtool.
HELT PERFEKT!!
Det eneste der mangler er at man kan se lagerstatus/ forventet leveringstid på hjemmesiden, men det er jo en lille del når man tænker på hvor hurtigt de svare mailen :-)
processen forløb fremragende fra start til slut
processen forløb fremragende fra start til slut
nemt at bastille/betale
levering på efterfølgende dag
info om forsendelses status på mail
Super
Nemt at finde rundt på hjemmeside. Hurtig levering dagen efter.
Perfekt at handle med
Powermax pro alarm.
Det var en fornøjelse at handle hos COMTOOL.
God service, hurtig levering, og et flot produkt.
Jeg kan klart anbefale andre at handle hos COMTOOL.

Odpowiedź od Comtool
Rettidig levering + super telefon vejledning
Alarmen var nede og fejlmeldingen (for lægmand) var batteri problemer, men Comtool kunne guide til, at det var strømforsyningen. Det var det, og nu virker alarmen igen

Odpowiedź od Comtool
Super service, hurtig levering.
Du kan roligt handle med comtool, super professionelt firma.

Odpowiedź od Comtool
fremragende og ud over det sædvanlige
Da jeg ikke kan få den lovede hjælp af den elektriker, jeg købte mit anlæg af, har jeg været nødsaget til at kontakte Thomas Hyllekvist. Jeg har fået den fineste og bedste behandling og jeg kan give min bedste anbefaling af firmaet.
Karen Margrethe Junge

Købte 2 alarmer
Har købt 2 PowerMaster 10 alarmer med tilbehør.
Indtil videre fungere alt upåklageligt.
4 stjerner er kun pga. at Røgdetektoren ser andreledes ud i virkeligheden end på billedet. Der er 2 huller i fronten som ikke kan dækkes da der ingen dækplade følger med.

Odpowiedź od Comtool
Super god support både før, under og efter køb af alarm
Jeg har kun godt at sige om Comtool's produkter og support... kan helt klart anbefales!

Odpowiedź od Comtool
Optimal bestilling´s måde og ok varer leveret dagen efter med posten
Levede op til mine forventninger
Super god service
Jeg bestilte 2 fjernbetjeninger hos Comtool, som blev leveret hurtigt, men de passede ikke til min alarm, så ringede jeg til Thomas, og vi fandt ud af hvorfor de ikke passede og jeg returnerede de indkøbte varer, og der kom 2 nye som passede til mit anlæg, super god service og Thomas Hyllekvist var meget behagelig at tale med i tlf. men jeg var også i kontakt med Comtools leverandør Nomex, og det var IKKE nogen god oplevelse.
Med venlig hilsen Gert Pladsbjerg.
Selv ved et fejl køb
Selv da jeg havde købt en pier og jeg gerne ville have den til at virke på en mindre afstand , fik jeg først hjælp til at skifte funktions område, men det viste sig at den ikke var egnet til det jeg ville have den til, så var der ingen problemer med at leverer varen retur og det fulde beløb blev sendt
til mig promte.
Det føltes som virklig god setvice.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.