Dane kontaktowe
Ndr. Strandvej 119B, 3150, Hellebæk, Dania
- 27112086
- info@clarashelse.dk
- www.clarashelse.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Kvali mærkevarer til gode priser
Købte nogle tykke kalenderlys med tilhørende stager. De brænder roligt og fint uden at ose og blafre. Vægen passer helt sig selv, det er ikke nødvendigt løbende at afklippe for at undgå sod og flakken. Det er super kvalitet :) Ligeså de helt enkle, gedigne og rustikke jernstager som fås i flere farver. Jeg havde valgt forsendelse uden omdeling med afhentning på nærmeste posthus. Imidlertid fik jeg ingen adviserring om, at pakken lå til afhentning (dette er muligvis glippet ved postvæsnet). Ringede til firmaet og fik straks en imødekommende og sød person i røret. Hun oplyste mig pakkenummeret og fortalte, pakken allerede lå til afhentning på posthuset. Varerne var pænt og forsvarligt indpakkede, og i pakken lå ydermere et stort bundt kertelys (juletræslys) uden beregning :)
Hurtig ekspedition og personlig hilsen
Jeg blev positivt overrasket, da jeg så at der var skrevet en hilsen på fakturaen. Det virker mere personligt og da det jeg havde bestilt blev leveret hurtigt og i god stand, så vil jeg helt sikkert handle der igen.
Mvh,
Marianne
Hurtigt, sikkert, og personligt
Hurtig levering af det rigtige produkt, og så en håndskreven hilsen på fakturaen. Det har jeg da aldrig oplevet før, det er for cool. Ikke sidste gang jeg handler der!
Hurtig levering
Claras Helse leverede hurtigt og endda med en personlig hilsen om tak for købet.
Fantastisk service
Jeg har nu to gange handlet hos Claras Helse, og det har været helt i top begge gange.
Jeg købte én af gangene bl.a. en creme, som jeg ikke syntes, duftede som den plejede. De byttede den uden nogen sure miner og sendte mig en ny.
Altid fine varer og hyggelig, personlig hilsen på fakturaen. Anbefales varmt :-)
super service
Købte nogle lys og havde tastet forkert i min adresse - der kom fluks en opringning fra at høre om adressen var korrekt. Det var super fint og lynhurtig levering og så er det altid fedt med små gaver i pakken. TAk for en rigtig god handel.
Fin service
Jeg er meget tilfreds med mit køb hos Claras Helse. Pakken blev sendt afsted hurtigt, og da pakken forsvandt hos Døgnposten, var der hurtigt svar på min henvendelse til Claras Helse. Vi fandt pakken (der var for stor til Døgnposten, og derfor var endt på posthuset i stedet) - og så var alt godt. Fin hjemmeside, fine varer og god kundeservice!
Clara's Helse
Jeg har købt produkter fra Sort of Coal fra Clara's Helse.
Smuk side men mange lækre produkter og den er nem at finde rundt i.
Hurtig levering og det hele er pakket smukt med ekstra hygge som varmer ens sjæl. Alt i alt en dejlig oplevelse at handle med dette sted og jeg gør det bestemt igen.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.