Bobshop.nl
Zobacz, co mówią recenzenci
Retour zending al maand geleden verstuurd, eerst konden ze het nog niet verwerken vanwege achterstand (Corona) nu zeggen ze het niet te hebben ontvangen. Jammer mooie spullen maar ze zouden een voorb... Zobacz więcej
De Bobshop bestelling komt uit Duitsland, ondanks dat deze uit voorraad leverbaar is wacht ik al bijna twee weken op mijn pakket. Ik heb Bobshop per mail gevraagd naar de reden van deze lange leve... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vanuit een traditionele bruin- en witgoedwinkel ontstond Bobshop.nl in 2002 als pure internetspeler in de consumentenelektronica. De kracht van Bobshop.nl is de combinatie van het kopen via internet tegen eerlijke en sterke prijzen, met de betrouwbaarheid van de traditionele winkel.
Dane kontaktowe
Industrieweg 2a, 3846 BC , Harderwijk, Holandia
- 0900-2627467
- webcare@bobshop.nl
- www.bobshop.nl
Inni użytkownicy przeglądali również
Gemakkelijk besteld en perfect geleverd
Gemakkelijk besteld, betaald. Pakketje 3 dagen later geleverd door DPD. Ondertussen via track & trace op de hoogte gebleven. Ik had andere negatieve reviews na het bestellen gelezen dus had wat schrik, maar niets op aan te merken.
Retourneren
Jammer mooie spullen maar ze zouden een voorbeeld kunnen nemen aan de Futurumshop, retour met antwoordnummer, nooit problemen! Daar zit een service afdeling, die wilt helpen en meedenkt, bij Bobshop alleen maar afhouden, geen telefoonnummer .... nooit meer hier bestellen, u bent gewaarschuwd!
Bedrijf gebruikt valse advertenties om mensen te lokken.
Zocht via Google naar wielrenshirts en bovenaan de pagina een advertentie van Bobshop met 10% korting en code. Geklikt op de advertentie en mandje gevuld. Daarna bleek bij afrekenen dat korting maar 3% was.
Contact opgenomen met klantenservice, printscreen van advertentie meegestuurd en in een bizarre situatie terecht gekomen. Eerst was de actie al verlopen en had dat erbij gestaan, de advertentie was echter nog steeds actief en ik stuurde opnieuw een printscreen mee. Toen las ik niet goed en verzon ik maar wat. Bedrijf blijft maar in herhaling vallen met vreemde smoezen en geeft geen antwoord. Ik heb ze meermaals aangegeven dat ik snap dat je als bedrijf een foutje kunt maken in een advertentie, maar dat het dan een kleine moeite is om even te zeggen: sorry, typefout.
Echter blijft dit bedrijf stug volhouden dat het aan de klant ligt. Onbetrouwbaar en met zo'n klantenservice weet je dat je bij een probleem natuurlijk nooit enige hulp krijgt.
DO NOT ORDER HERE
Ordered a gift for my boyfriend on the 8th of May 2020 as his birthday was on the 29th of May 2020 and TO THIS DAY it was not delivered. Since the 11th of May 2020 I have received 6 e-mails week after week from; versand@bobshop saying that delivery will be delayed with 2 weeks. Today still nothing has been delivered.
Bobshop communiceert niet
Ik heb Bobshop per mail gevraagd naar de reden van deze lange levertijd maar geen reactie mogen ontvangen.
Een webshop waar men niet reageert op mails van klanten zal in geval van garantie aanspraak of retourzendingen ook niet thuis geven, in het vervolg zal ik hier dus niet meer bestellen.
Goed product
Ik heb een Jumbo Visma bidon besteld, het product is mooi maar op de site staat dat het 4,95 kost maar de verzendkosten zijn absurd hoog!
Late delivery, retour package not received and no service in my opinion
It started with a delivery that was 4 days later than promised (it was promised on their website that the would be delivery next day if ordered before 14.00). Then when I wanted to return it, they did not receive it. When I asked what the possibilities were, I got as reply that they could not do anything.
I can understand that something can go wrong, but now I have got nothing and no help from them at all. By far the worst experience I had with ordering something online.
Deze beoordeling vanwege dat er…
Deze beoordeling vanwege dat er gepromoot wordt dat als er vóór 14:00 uur besteld wordt, met creditcard óf paypal en het artikel als 'direct leverbaar' staat aangeduid het de volgende dag in huis is, dit is echter niet zo!
Vind dit misleidend.
Bobshop - topshop!
Bobshop - topshop!! Na twee weken was mijn petje kapot door gebruikersschade en ik ze stuurden een nieuwe op, zeer goede service!
Good easy website
Good easy website; good follow up e-mails with progress; delivery in 48 hours.
Waar is de hersteldienst van Bob?
2,5 jaar geleden kochten we een microgolfoven van het merk bosch type HMT85ML63, een mooi toestel maar is nu reeds defect, als verkoper heb je ook je verantwoordelijkheid en verkoop je geen brol, blijkbaar is er geen hersteldienst of iets dergelijk beschikbaar
Levering pas na 2 tot 4 werkdagen, snelle levering???
Ik heb een shirt besteld dat ik morgen nodig heb. Op de website wordt beweerd dat ze snelle levering hebben en dat het dezelfde dag nog verstuurd wordt. Wat ze er echter niet bij zetten is dat levering pas na 2 tot 4 werkdagen is. Had ik dat geweten dan had ik het niet besteld want dat is voor mij te laat. Snelle levering , pffffff. Echt niet!
Prima prijs, snelle levering
Ik heb hier een vaatwasser besteld. Scherpe prijs, goede levering en fijne website. Tevreden!
Klantenservice ERG SLECHT
Van de klantenservice kan je niks verwachten. De bestelling is al meer dan een maand geleden retour verzonden maar ze beweren dat deze niet volledig is terwijl dit WEL het geval is. Probleem kan overigens ook liggen aan DHL. DHL wilt dat bobshop een onderzoek laat starten, dit heb ik aan hun doorgegeven. Enige reacties wat ik van hun krijg op me emails zijn: U dient het product volledig te retourneren.
Ik krijg nu hele de tijd Afterpay meldingen dat ik de pakket wel moet betalen en het bedrag wordt langzamerhand hoger terwijl ik NIKS heb.
Klantenservice wilt niet mee werken en ze tonen geen begrip. Ze sturen alsmaar dezelfde reacties. Nu ik meer over bobshop lees had ik achteraf maar hier niet moeten bestellen. Er zijn vele malen betere webshopt, misschien betaal je 5 euro meer of misschien 10? maar geloof me je krijgt er een betere service voor terug.
Ook moest ik me retourzending zelf betalen (10 euro!?), ik weet niet hoor bobshop maar ieder webshop betaalt de retourkosten zelf.
Overigens zet ik mijn beoordeling niet alleen hier, maar overal waar ik het maar kan plaatsen want zulke webshops horen geen zaken te doen met consumenten. Ik hoop dat mijn zaak nog goed komt en ik zal er alles aan doen om zeker niet te betalen maar voor mij geen bobshop meer.
Bobshop in faling !!!!
Vorige week donderdag (16/06/2016) wasmachine besteld. ging vrijdag geleverd worden tussen 16.30 en 21.00. Niets/niemand gezien. Direct contact opgenomen met mijnbestelling.be waar ons gemeld werd dat de wasmachine in retour gekomen was. Vandaag (20/06/2016) via contactlijn van bobshop.be te horen gekregen dat ze in faling zijn, en dat er niets meer geleverd wordt! !!!! betaling via mastercard is al vertrokken... WEG CENTEN !!!!
Bobshop.nl, één keer en nooit weer.
Op 14-04-2016 heb ik bij Bobshop.nl twee Bluetooth-speakers besteld en betaald. Volgens de website waren ze gewoon op voorraad. In de e-mail die ik na mijn bestelling van Bobshop.nl ontving stond ook dat er twee speakers zouden worden afgeleverd.
Op 15-04-2016 stuurde Bobshop.nl een e-mail waarin stond dat er maar één speaker op voorraad was en dat deze naar mij verstuurd was. De tweede speaker zou z.s.m. worden nagestuurd.
Later die dag stuurde Bobshop.nl nog een e-mail waarin stond dat ze de tweede speaker op 22-04-2016 in hun magazijn verwachtten.
Op 19-04-2016 ontving ik weer een e-mail van Bobshop.nl waarin stond dat ze de tweede speaker op 22-04-2016 in hun magazijn verwachtten.
Toen ik de speaker op 03-05-2016 nóg niet ontvangen had, heb ik Bobshop.nl ge-e-maild met de vraag waar mijn tweede speaker bleef. Ik kreeg het volgende antwoord:
Helaas kent het product een onbekende levertijd bij onze leverancier. Doorgaans duurt het met een dergelijke opgave (vanuit onze leverancier) enkele weken voordat het product beschikbaar komt.
Sindsdien heb ik niets van Bobshop.nl gehoord noch iets ontvangen.
Ik doe al jarenlang online inkopen bij allerhande leveranciers en zoiets heb ik nog niet eerder meegemaakt. De voorraadinformatie op hun website is onbetrouwbaar en de service is, nou ja, die is er blijkbaar niet.
Bobshop.nl een tip: de speaker die jullie niet kunnen leveren is gewoon bij bol.com te koop. Als jullie hem daar inkopen en naar mij sturen maken jullie nog steeds een aardige winst. Bij bol.com is de speaker tenslotte bijna €25,- goedkoper dan bij jullie.
Een wasdroger bezorgd.
Mooi op afgesproken tijd en na bestellen binnen 24 uur geleverd.De oude wasdroger meegenomen en de nieuwe uitgepakt en geplaatst"' top service" Aardige bezorgers, helemaal tevreden!!!!
Alles in orde, snelle levering en goede bezorgmensen
Heb Bosch waw32461nl wasmachine gekocht. Is volgende dag bezorgd door 2 opgewekte mannen die het geen probleem vonden dat ding 2 trappen op te sjouwen. Ik had de full-service erbij besteld voor 18 euro.
Had nog nooit van Bobshop gehoord maar wij zijn er heel blij mee zo!
De prijs was trouwens ook de laagste. € 611 euro ex full service maar inclusief bezorgkosten. (13 maart 2016)
Super qua levering en prijs!
Al twee maal iets gekocht bij bobshop.
Vorig jaar een wasmachine (was stuk goedkoper dan een andere winkel). Nu twee weken geleden een tv gekocht (winkel 270 euro bij bobshop was het 220 euro) en een oven die 500euro goedkoper is dan in een electronicazaak.
Kan natuurlijk niets zeggen over de klantenservice en dienst na verkoop aangezien ik het nog niet nodig gehad heb
So Far Bad Service...Does not seem promising
I bought an item from them a couple of months ago. Delivery was acceptable but now the item needs repair. Fair enough; it can happen. So far registration for repair, waiting time, service etc... is not starting off very well. I dont know but perhaps they understaffed or something regarding their service department. The website for returns contains errors. I'm supposed to get feedback within 24hours but still waiting. I will come back here when all & if completed to let you know the final outcome.
I'm going into the 3rd day to have the parcel shiped back and still waiting for a ticket!!!

Odpowiedź od Bobshop.nl
Doświadczenie Trustpilot