Billum Kro ApS Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Vi havde to overnatninger med halvpension. Allerede ved check in startede den gode service. Stort cadeau til ejer og personale som virkelig forstod at arbejde som et team og skabe gode oplevelser fo... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Den dejligste mini ferie, den venligste betjening og den dejligste mad, det var fjerde gang vi var der og absolut ikke sidste - vi glæder os allerede til næste gang.

Oceniono na 4 z 5

Hyggelig,velholdt kro med meget fine værelser med finesser som tre små ladestationer,spejlskab på badeværelset og varme i gulvet.rengøring tip top. Maden var fabelagtig god både aften og morgen. S... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Hotel
  2. Restauracja

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Billum kro har 30 dobbeltværelser, A la carte restaurant samt flere selskabslokaler

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 8

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Super service som startede ved…

Super service som startede ved velkomsten og varede ved. Dejligt værelse med rigtig gode senge og masser af stikkontakter til mobil mv. Middag og morgenmad nød vi begge. Perfekt overnatningssted efter besøg på Tirpitz. Mh Claus E

31 lipca 2026
Oceniono na 5 z 5

Fantastik service og fremragende mad

Vi havde to overnatninger
med halvpension. Allerede ved check in startede den gode service. Stort cadeau til ejer og personale som virkelig forstod at arbejde som et team og skabe gode oplevelser for gæsterne. Atmosfæren var gennemsyret af tilfredse kunder og et personale der på trods af travlhed forstod at hygge med gæsterne og hinanden. Morgenmaden var god med hjemmelavede specialiteter og aftensmaden var formidabel. Til prisen havde vi forventet alm. daglig husmandskost men blev vartet op med lækkerier som f.eks. frisk røget
Laks til forret og kalvemørbrad til hovedret. Alt i alt en super oplevelse.

16 lipca 2026
Oceniono na 1 z 5

Alt for meget støj

Simpelt indrettede værelser med de ting, man skal bruge, men med udsigt til en stor parkeringsplads og en togbane. Hvis man ønsker lidt privatliv, er det nødvendigt at rulle gardinerne for, og så bliver værelset meget mørkt. Restauranten har et ok menukort.

Det, som dog især ødelagde oplevelsen for mig, var, at der er meget lydt på værelset, så man kan høre, når personer på de tilstødende værelser taler sammen, bruger toilet, håndvask og bad eller bare går rundt. Desuden var der byfest i Billum med meget støj på værelset også med vinduet lukket, selvom festen foregik et stykke væk. Jeg tør slet ikke tænke på støjniveauet, når der er fest på kroen!

Billum Kro er ok til en hurtig overnatning, men hvis man ønsker fred og ro, vil jeg anbefale, at man holder sig langt væk. Jeg kommer i hvert fald ikke igen netop af denne årsag...

13 czerwca 2026

Hyggelig gammel kro.

Hyggelig gammel kro.
Rene værelser og opholdssteder.
Meget venlig personale og værtinde.
Fantastisk mad. Velsmagende og en visuel oplevelse. Morgenmaden let og lækker. 😋

5 czerwca 2026
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk sted med lækkert mad .

Fantastisk sted med lækkert mad .
Vi fik Kro menu og oksekødet var virkelig mørt og lækkert tilbehør. Det var hjemme rørt bernaisesovs og ikke fra "Knor" .Dessert var pandekager med is, og det var hjemmelavede pandekager.
Rigtig sød og venlig betjening.
Kan varmt anbefales 👌
Tak for en god oplevelse til Billum kro. Vi kommer igen.

27 czerwca 2025

Anbefaling herfra

Frisk og høflig betjening. Lækkert mad/morgenmad og hyggelig atmosfære. Dejlig størrelse værelse med alt man har behov for. Kroen meget større end vi forventede. Vi kommer helt sikker tilbage.

19 kwietnia 2025

Top-klasse!

Mærkeligt at læse 1- og 2-stjernede anmeldelser om Billum Kro. Vi er 4 mand der lige har været på golfophold med 3 retters aftenmenu, værelse og morgenmad, samt 2 runder golf på Esbjerg Golfklubs fine baner - det hele til en yderst fair pris, og vi vil uden betænkning give topkarakter 5 stjerner for dette ophold!
Specielt vil vi fremhæve maden, vores 3 retter var yderst lækre og i gourmet-klassen, og den service vi fik af det yderst søde og imødekommende personale var top-klasse!
Selvfølgelig kommer vi igen!

20 września 2023
Oceniono na 1 z 5

Elendig mad og snuttet service.

Elendig mad og snuttet service.
Jeg spurgte krofatter om krogryde var med meget mørt oksekød. Fik et flabet svar - “vi putter i hvertfald ikke noget i, der ikke er mørt”.
Det viste sig, at være det mest elendige, surt smagende genopvarmede måltid, jeg nogensinde har fået på et spisested, med dårlig mave til følge.
Bacon i retten var helt slasket og havde ikke været brunet af, cocktailpølser var kolde, kødet var gammelt og uensartet med sener, champignon fra glas. Klamt hundeæde - føj!!!
Min søn fik menu. Oksefilet gennemkogt (ikke stegt) til ukendelighed - ikke stegt ved god varme og ikke medium. Bearnaise fra en spand.
Pandekager med is, var købte ikke hjemmelavede og halvsur dåseflødeskum.
55 kr for en sodavand!
Jeg kunne blive ved.
Aldrig mere Billum kro!!!

15 kwietnia 2023
Oceniono na 2 z 5

Virkelig ringe mad

Virkelig ringe mad .
Virkelig høje priser . stjerneskud 215 kr . Lille trist fiskefilet, af tvivlsom oprindelse . Rødspættefilet har i mine 30 år som kok, i alt fald ikke set sådan ud.Dampet kold lyssej, der blev solgt som torsk. De billigste hvide dåseasparges, uden hoved, lå i et hjørne. 1 frisk dampet grøn asparges, hvidløgsdressing ud over rejer . To skiver røget laks . Stort set iskold anretning. 215 kr . Der er råd til både rødspætte og friske asparges!
Min mand fik oksemørbrad til 275. Vi måtte ud i længere diskussion med tjeneren, da min mand er til medium -welldone bøf . Dét kunne man ikke her! , For de brugte sous vide metoden og dermed var bøffen 64* i kernetemperatur og super mør. Javel ja, men nu ville gæsten altså gerne have den mere stegt ?? . Han fik en opvarmet sous vide bøf, som kan være helt fin, hvis det var en gastronomisk løsning køkkenet var ude i, men her på kroen er det helt klart en nem økonomisk løsning man har valgt, for den bøf har en smart sælger solgt en uvidende kok, der så har bøffer liggende i vacuum med lang holdbarhed. Smart både økonomisk og madspildsmæssigt selvfølgelig, men gastronomisk det bedste ? Kokken aner ikke engang at sådanne sous vide produkter SKAL slut behandles på pande eller grill for at lave stegeskorpen . Teknisk set fik min mand en kogt tournedos og en klat spirer klasket på toppen klædte den ikke Mellemregningen med sous vide, skal holdes i køkkenet og gæsten skal opleve et stegt lækkert stykke kød . Pommes var de billige.. Bearnaisen var spiselig udemærket og af et dyrere mærke.
Til 275 kr er der både råd til kvalitets fritter og stegning af bøf.
Til dessert valgte min mand pandekager med is ..jeg ønskede kun is . Det kunne man ikke få,men jeg kunne få pandekager uden is .
Ind kom en skive is delt i 2. 3blåbær ..1/2 skive hjælpeløs hjemme syltet appelsin og et japansk kirsebær. Pandekagerne endte ikke på min mands tallerken som aftalt, men den fulde pris for pandekager 88 kr endte på regningen. Med en kop kaffe en Fanø øl og en Classic, endte regningen på 850 kr .
Dét er for dyrt i forhold til kvalitet.
Det ville være for stor en mundfuld at diskutere med tjeneren i poplin skjorte /bodega looket. Vi tog den med familien vi skulle på besøg hos i Oksbøl . " De er ikke interesseret i at gæsterne kommer igen " lød dommen.
Dét gør vi heller ikke . Billum Kro har valgt at gøre det nemt for sig selv
Venligst Køkkenchefen fra Amager

31 marca 2023

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej