Jeg var en tur nede over grænsen og skulle købe en vare hos Billigmedien.dk's butik i Harrislee Da jeg kom ind i butikken og begynde at tale dansk til ekspedienten, svarede hun blot med "Deutsch bit... Zobacz więcej
Bestilte 3 stk. Toner til min canon printer den 10/9 men hørte ikke noget fra dem inden jeg selv skrev til dem nogle dage efter hvor svaret var at de var i restordre men ikke nævnte noget om hvornår... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
WARNING FRAUD!
WARNING! This site is a 100% fraud, they do sell your accountinformation on DarkWeb where criminals take control over your personal data and paymentoptions! Every securitu-software and VPN-developer warns about this company where this company (Billigmedien) frequently shows up on Google's Dark Web Warninglist!
Hurtig levering, dog fik jeg det forkerte, men kundeservice svarede hurtig og vi fik hurtigt rodet bod på det, og jeg fik faktisk lidt penge tilbage for besværet.
Dejlig oplevelse 😄
Kan ikke komme ind på siden
Kan ikke komme ind på siden, som jeg førhen har kunnet???. Det er ligesom den ikke eksistere længere???.
Hvor blev billigmedien.de af?
Har været super tilfreds med deres lave priser og hurtige leveringer af printerpatroner m.m. Men har prøvet hele nov. dec. 2022 at komme ind på deres webside uden held, det er måske fordi de er gået konkurs?? Er der nogen der har været forbi deres lager i Harissle på jeres indkøbsture i grænselandet, eller ved noget ?
Afvist
Hvorfor bliver jeg afvist når jeg prøver at gå ind på jeres side???? Har handlet hos jer flere gange
Godt og hurtig nemt online sted at…
Godt og hurtig nemt online sted at handle
Hurtig og nem handel
Hurtig og nem handel. Bestiller søndag aften har nu onsdag hentet pakken. Alt som det skulle være
Meget hurtig levering!!!
Fra Tyskland til Danmark
Levering på 2 dage, det er da hurtigt!!
Hilsen fra Tom Nielsen
Jeg synes det er hurtig levering og jeg…
Jeg synes det er hurtig levering og jeg er godt tilfreds
Meget tilfreds
Første gang jeg har handlet hos Billigmedien.de og bestemt ikke sidste gang. Nemt og hurtigt. Kan klart anbefales!
Håndteringen af fejl fortæller om du…
Håndteringen af fejl fortæller om du kan anbefale webshoppen. Jeg har handlet hos Billigmedien gennem de sidste tolv år og jeg har ikke oplevet uregelmæssigheder før den seneste ordre. Man glemte at lægge en vare i pakken. Jeg skrev en mail om problemet og indenfor 2 timer fik jeg besked fra PostNord om at en pakke var på vej til mig. Varerne blev modtaget dagen efter at jeg klagede om eftermiddagen. Det synes jeg er ekstraordinær god service overfor en som ikke er storkunde. FEM stjerner fra mig.
Brother Printerpatroner
Brother Printerpatroner
Igennem mange år har jeg selv og en af mine venner købt ovenstående, altid billigste pris, god kvalitet og hurtig levering
Jeg har ikke haft problemer
Jeg har ingen problemer haft med firmaet, hurtig levering og varer som bestilt.
De fusker
De fusker. Man får ikke alle produkterne man bestiller og når man først har betalt så er de ikke til at komme i kontakt med
Hold jer fra dem.
Hold jer fra dem.
I kommer i gennem betalingen, modtager en mail om ordre beskæftigelsen, og da i har gennemført betalingen, modtaget en mail tror man jo at alt er som det skal være, men naah er det ikke.
Den betaling der blev gennemført var på 1 Kr, for hvad ved jeg ikke, jeg opdagede det i dag da jeg kiggede på min Netbank, og jeg står og skal bruge det jeg bestilte i dag, og regnede jo med at posten jo nok ville dukke op i løbet af dagen, men da jeg så på netbanken at de kun har trukket 1 kr går jeg sgu stærkt ud fra at de ikke leverer varerene, hvis de kun vil ha 1 kr for de varer, så er det su noget af en rabat jeg har fået.
Men jeg tvivler sgu meget på at jeg modtager noget som helst, og man modtager ikke en skid information efterfølgende, ej heller hvorfor de trækker 1 kr og ikke alle pengene for det man har bestilt, som skrevet går sgu ud far når man går i gennem betaling at tingene er som det skal være.
Hurtig levering. Billige, men gode blækpatroner. Min leverandør igennem mange år.
dårlig
Jeg bestilte printerpatroner til min Canon printer, og angav nøjagtig, hvad jeg skulle have. De kom hurtigt, men det var de forkerte patroner. Har forhørt mig i forretninger, der handler med den slags og får at vide, at de ikke kan bruges i min printer. Jeg har prøvet at maile dem og ringe til dem, men uden held. Nu har jeg bestilt dem et sted her i Danmark til en billigere pris, og forhåbentlig ligeså gode. Har ellers været tilfreds før, men det er slut nu, har mistet 400 kr.på det foretagende.
For dårligt
Jeg har for 1 uge siden bestilt nogle omslag osv.. Fik ordrebekræftelse på mail. Men har intet hørt fra dem siden. Deres nummer (fra hjemmesiden) virker ikke... Har skrevet en mail til dem i går men har stadig intet hørt... Pengene er for længst trukket fra min konto.
Hurtig levering.
Godt at handle med Billigmedien, varer kommer promte, jeg kan anbefale at handle med dem.
V.H. Torben L. Frandsen