Billigdvd
Nu har jeg bestilt hos dem 4 gange og altid fået varen 1-2 dage efter min bestilling. Varen er altid godt pakket ind og jeg kan klart anbefale dem til alle som vil have nogle hurtige og godt indpa... Zobacz więcej
Ville bare lige skyde en hver tvivl ned. Bestilte flere forskellige varer fra sitet, stilte nogle spørgsmål som blev hurtigt besvaret, hvorefter varerne dumpede ind med posten få dage efter. Super ser... Zobacz więcej
Kanon service:) Jeg modtog nogle dvd-r skiver 4 dage efter bestilling. De virkede dog ikke på min brænder så jeg kontaktede dem pr mail. Hurtig svar retur og en mulig forklaring til mig. Dog uden de... Zobacz więcej
Landskronavägen 25A , 252 32 , Helsingborg, Dania
- +45 27485388
- billigdvd@billigdvd.dk
- www.billigdvd.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
bestilte 600 DVD'er
Bestilte 600 DVD'er til personligt brug i soveværelset, virker perfekt har til flere måneder nu. DVD'erne er i god kvalitet og holder længe, til hårdt brug. DVD'erne er nemme at opbevare i indpakningen og gemme under sengen
Business as usual.
Når jeg står og skal bruge en vare som BilligDVD har, så søger jeg ikke efter den andre steder på nettet. Der går max 3 dage fra jeg bestiller til pakken er fremme. Kan kun anbefale at handle hos BilligDVD.
Lækket og billig
Har handlet der flere gange og er super godt tilfreds og handler kun der fremover
Hurtig levering - men dårlig emballage
Jeg bestilte mine DVD-skiver i søndags og modtog dem tirsdag kl. 12. Alt var som det skulle, måske lige bort set fra at den ene pakke var ved at gå op. Af samme årsag havde PostDanmark lappet den lidt.
Men alt i alt en positiv oplevelse.
God service og hurtig levering.
God og simpel hjemmeside. Fik hurtigt bestilt lidt varer, som blev leveret til døgnposten 2 dage efter. Kan klart anbefales :)
Perfekt!
Bestilt 200 dvd søndag aften. Modtaget tirsdag middag. Perfekt!
Lav pris, hurtig levering, bredt udvalg
Deres priser var mærkbart lavere end konkurrenternes, og deres side langt mere overskuelig. Leveringen skete uden anmærkninger, så anbefaling herfra.
Nemt og smertefrit
Alt er gået ment og smertefrit fra bestilling til modtagelse af medier.
hurtigt, nemt og billigt og fin kundeservice
Bestilte kl 11 dagen før. Allerede om eftermiddagem blev den sendt til modtaglese næste dag. Havd telefonisk forbindelse med virksomheden, og fik fin opklaring af mit spørgsmål meget hurtigt.
Billigt og hurtigt
Afgav bestilling på 100 DVD-skiver onsdag kl ca. 13.55 og kl. 7.35 torsdag fik jeg besked om, at pakken var klar til afhentning i Døgnposten. Det må da siges at være hurtig levering.
Desuden var prisen på varen incl. fragt billigere end jeg kunne finde den nogen andre steder excl. fragt :-)
Så alt i alt en god oplevelse, der kan anbefales andre.
Prima
Super service, fik dog forkerte DVD'er, men de sendte dde rigtige med det samme. De for DVD'er dem beholder du som undskyldning.
Perfekt..
Super
Bestilt onsdag aften, pakken ankom fredag. Klasse. ikke sidste gang jeg bestiller der ...
Dag til dag levering
Bestilte i går kl 10.30 og fik leveret i dag kl 10.20. Såfremt produktet er som forventet kan det vist ikke gøres bedre.
Rutinemæssigt fin handel
Køb af 2 x 100 CD'er til brænding:
* God pris (set ud fra et købersynspunkt!)
* Fin emballering
* Hurtig levering
Alt i alt: 5 stjerner
Pris og leveringstid i top meeeeeeeeeeeennn
Jeg ville have sat pris på ikke at modtage en anbrudt spindel med DVD medier, uden på forhånd at have accepteret dette.
Leverer til tiden
Har nu bestilt fra firmaet 3 gange og hver gang har jeg fået mine varer til tiden. Overskuelig hjemmeside og man bliver løbende informeret omkring status på ordren. Kan anbefales til alle der skal bruge medier til den bedste pris.