Bilgaardenhostrup Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Efter at have søgt på forskellige nyere elbiler, fandt jeg ud af at Bilgården Hostrup, havde et flot blandet udvalg og derfor nemt kun at køre til et sted og opleve det hele. Blev mødt af rar, hjælp... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har for nyligt købt bil hos Bilgården Hostrup og vi kan varmt anbefale oplevelsen! De hjalp os med at finde familiens drømmebil - netop vores ID. Buzz. Jackie sørgede for god service og rådgivning... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Har lige købt en bil af Jackie. Super fin kommunikation, og meget tålmodig. Jeg tilkøbte 4 brugte vinterdæk, og fordi to af dem var meget slidte, monterede de to nye dæk uden ekstra beregning. Eller s... Zobacz więcej

1. Salon samochodowy
  2. Warsztat samochodowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Forside

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 285

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

en veninde havde købt en bil fra 2017…

en veninde havde købt en bil fra 2017 som var fin, indtil hun havde kørt 500km og den havde ædt 5l motorolie, der efter ville hun lade handlen gå tilbage som de i første omgang nægtede, men da bilen kom tilbage på et fejeblad fra en anden forretning så de sig nødsaget til at lade handlen gå tilbage, de valgte så at tilbage holde 10000 af købsummen, det er i min optik bare ikke godt nok

3 września 2026
Oceniono na 5 z 5

En god oplevelse at handle her...

Blev mødt af rar, hjælpsom og informativ sælger, der hurtigt omsatte mine ønsker og behov, til mulige bil-modeller.
Nemt og smertefri forhandling, online slutseddel og efter klargøring leveret i dag som aftalt

3 września 2026

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. Vi havde Jackie, som der hjalp og guide os igennem vores bilkøb, af en id4.
Han er god til det han laver og har forstand på elbiler. Kan kun sige en rigtig god kunde oplevelse. 👌🏻💙💙💙💙💙

28 sierpnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Vi har for nyligt købt bil hos…

Jackie sørgede for god service og rådgivning af øverste hylde. Dygtig, effektiv og reel sælger, der hurtigt fik tingene til at ske.

28 sierpnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Jeg havde brug for ny bil, Hurtigt .

Jeg havde brug for en bil, ret hurtigt da min gamle havde haft et møde med et Rådyr..

Jeg blev kontaktet af Jackie, da jeg havde skrevet på en af deres biler...

Han var rar og behagelig..
Og 3 timer efter havde jeg købt ny brugt bil. Og der var sørget for papir, nummerplade mm..

Virkelig god oplevelse. Især da jeg havde lidt travlt, og selvom det gik hurtigt.. følte jeg mig tryg ved købet..

25 sierpnia 2026

God troværdig brugtvognsforhandler

Jackie ved Bilgården Hostrup var en dejlig oplevelse at løbe ind i.
Vi kontaktede ham fra Fyn på en konkret bil som han holdt tilbage til os, så vi i dag kunne få vognen med hjem med det samme.
Hurtig ekspedition og god behandling.

22 sierpnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Jeg søgte en ny person bil og havde i…

Jeg søgte en ny person bil og havde i den forbindelse hørt flere gode anmeldelser af bilgaarden.
For det første har de et helt vildt bredt udvalg af biler og et imødekommende personale.
Jeg blevet taget i mod af Jackie, som kom med forskellige muligheder til mig, ud fra de ønsker jeg havde.
Jeg oplevede på ingen med Jackie pressede på, som jeg har oplevet flere andre steder, tværtimod var han positiv, lyttende og fagligt dygtig.
Han fandt lige det jeg søgte og gav mig besked hurtigt.
Jeg har, gennem mit bilkøb, oplevet gennemsigtighed, troværdighed og faglighed. Det er ikke sidste gang, jeg skal købe en bil hos bilgaarden.

13 sierpnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Rigtig god oplevelse med køb af bil hos…

Rigtig god oplevelse med køb af bil hos Bilgaarden. Jackie er en effektiv, dygtig og reel sælger. Han følger straks op på sagen når det gælder finansiering, så det kan gennemføres hurtigst muligt, plus han står klar til at svare på alverdens typer af spørgsmål fra en forholdsvis uvidende kunde som mig :-) Jeg kan klart anbefale at købe bil hos Bilgaarden Hostrup.

11 sierpnia 2026

Fantastisk god service

Vi var på besøg 2 gange og hentede bilen tredje gang.
Alle 3 gange var der fantastisk service.
Det var god oplevelse, at samtale og handle med Jackie.
Han er en meget dygtig sælger og gav alle personer en mulighed for være med i samtalen både omkring bil og andet.

Han er et besøg værd og heldigvis fik vi også en god bil med derfra, efter en fleksibel og god handel.
Stor respekt for hans måde, at være på og forhandlingen omkring bilen.
Et godt håndtryk håndtryk både før og efter, er også et stort plus for god gammeldags handel 👌

Vi kommer der næste gang, vi skal ha en ny bil, ingen tvivl om det.

9 sierpnia 2026
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej