Godt sted at købe reservedele til cykel, men fik ikke bestildt det rigtige og måtte hen til den lokale cykelhandler og suplere op da vi skulle ud og køre den første tur i år. Så ved næste køb må jeg... Zobacz więcej
Bikespace.dk - Elcykler og Segways
Zobacz, co mówią recenzenci
Jeg lavede en lille bestilling på to sæt bremsesko og to ekstra sæt bremsegummi dertil. Der var et produkt der var udgået, hvorfor jeg fik tilbudt et dyrere produkt til samme pris. Desværre fik jeg en... Zobacz więcej
Butikken har et godt udvalg til konkurrencedygtige priser. Dag-til-dag levering. Varen lever op til det forventede. Slik i kassen er altid et plus :-) Til gengæld vil jeg hellere have mine va... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos Bikespace kan du købe elcykler og segways til lave priser. Alle cykler leveres gratis og hurtigt til alle brofaste øer i Danmark. Du kan også købe tilbehør til elcykler og segways.
Dane kontaktowe
Tak for god service
Hjælp til valg af dæk til min cykel. Passer perfekt og virker rigtig gode.
Vildt godt!
Bestilte mandag formiddag - Fik mine nye dæk og slanger tirsdag over middag! Thumps up!
Perfekt
Jeg var lidt sent ude med at købe gave, købte en på bikespace.dk ,alt gik bare perfekt, modtog min pakke dagen efter bestilling, og den var helt som forventet :).
Fin pris og hurtigt leveret
Første køb: fin pris, hurtig levering og fint pakket - alt som det skal være
Billig, hurtig, perfekt!
Varen var som beskrevet, den var billig og den var hurtigt leveret - intet at klage over!
Hurtig levering og god pris.
Fik leveret varen dagen efter købet. Handler gerne hos Bikespace.dk igen.
Nemt hurtigt og billigt
Her har de det mest almindelige man lige står og skal bruge til cyklen, hvad enden det er en almindelig cykel til shoppingturen eller det er racer/touring biken, og til meget konkurrencedygtige priser og den velkendte mærkevare.
Tit er det endda lige så hurtigt som at kører til den lokale cykelhandler.
Ingvar Olsen, Hjørring
God handel god sted at handle
Så ved næste køb må jeg nok bruge lidt mere tid på at studere siden inden jeg bestiller.
Lynhurtig service
Jeg bestilte varen mandag eftermiddag, og modtog pakken med posten under et døgn senere - tirsdag formiddag. Hurtigere kan det vist ikke gøres.
Super hurtig handel, alt som aftalt, hurtig levering
Anbefaler Bikespace.dk - alt som aftalt :-)
hurtig levering
jeg købte et vinter cykelsæt med jakke og buks. efter at ha' brugt sættet hen over vinteren gik lynlåsen på bukserne desv. i stykker. jeg kontaktede bikespace.dk ang. hvor jeg skulle sende varen retur til og fik meget hurtig svar. de blev sendt med post og 3 dage senere fik jeg mine penge retur på min konto. super service
jeg valgte at købe nye cykel vinterbukser med det samme.
super service hurtig levering
Service Grand Cru
Jeg fik bestilt en fortkert krankbox og skrev til kundeservice, der straks vejledte mig og fremsente en ny krakbox, der passede perfekt - fantasktsk kompetent og hurtigt.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.