Reakcja na opinię
trist over at Bibob lukker. Bedre kundeservice,søde medarbejdere, og priser skal man nok lede længe efter. Det var unikt. Mvh. E.Hansen
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos os får du landets bedste og mest finmaskede 3G-netværk. Vi bruger nemlig Telenor og Telias fælles netværk, der dækker 99 ud af 100 danskere.
Vi tilbyder desuden 4G-net med hastigheder på op til 71 Mbit/s. På både 2G, 3G og 4G netværkene får du den maksimale hastighed, som netværket kan trække.
Se vores mest populære produktkategorier og mobiltelefoner her.
Frederikskaj 8, 2450, København, Dania
Niklas fra kundeservice var dog flink...

Odpowiedź od Bibob.dk
Jeg tager min telefon med til Guatemala jeg kan modtage sms foretage opkald men ikke modtage opkald.jeg ringer til kundeservice hvor en erhvervspraktikant bliver ved med at forklare mig at man da skal ringe 0045 for at kunne komme igennem til mig. Ligemeget hvordan jeg forklarede det for hende forstod hun intet. Hold jer langt væk fra dem hvis jeres telefon skal med til udlandet.

Mvh.
E.Hansen

Odpowiedź od Bibob.dk
Jeg skiftede til Bibob fra Call me og var egentlig ok tilfreds med både kundeservice og abonnement og det kørte egentligt ok i meget lang tid.
Men når kvaliteten af kundeservice og selvskabets villighed over for kunde skal vurderes, er det først når kunden virkelig har problemer at styrken i selvskabet kommer til udtryk...
Her oplevede jeg utroligt ufleksibilitet og manglende interesse fra 4 forskellige medarbejdere fra Bibob.
Der skete det at jeg donerede 150 kr til Danmarks Indsamlingen og vidste godt at jeg så havde 5 dage til at indbetale pengene på min konto inden mobil blev spærret - men der skete det at jeg aldrig fik en accept på den sms og var nervøs for at den ikke gik igennem - så sendte sms igen og det resulterede i at jeg 10 timer efter fik besked fra Bibob om at min telefon fra spærret øjeblikligt for udgående kald og sms. Efter at have kontaktet flere medarbejdere fra Bibob for at få dem til at genåbne min mobil og da jeg jo havde betalt mit abonnement burde jeg kunne bruge min telefon. Desuden synes jeg godt medarbejdere kunne udvise fleksibilitet og slette de 150 kr da der var sket en fejl, desuden burde beløb som takserede sms være opkrævet over regning. Her var der absolut ingen forståelse og ingen villighed til at hjælpe -- jeg måtte vente op til 24 timer før min mobil igen kunne anvendes.
Et lille selskab som Bibob burde udvise mere forståels og yde en ypperlig service og kæmpe mere for at beholde kunder og ikke bare være ligeglade.
Synes det er skummelt at spærre en telefon pga en fejl.
Bibob er ikke gode nok til kundeservice når det virkelig gælder - så håber at hvis du er hos Bibob nu snart CBB Mobil at du ikke får

Odpowiedź od Bibob.dk
Jeg synes bibob køre som det skal, men en ting er sikkert...
Jeg har en ny hurtig god mobil men min bibob internet er pisse dårlig, kan dårlig nok snakke tlf over Skype eller lignede app...
Så hvorfor er min forbindelse dårlig? Hvorfor er den ikke hurtigt og god forbindelse????

Odpowiedź od Bibob.dk
Har været kunde hos Bibob i lang tid, og har aldrig haft problemer med dem. De har overrasket mig nogle gange ved at lægge gratis GB oveni mit abonnement, hvilket jeg syntes er rigtig fedt. De gange jeg har haft brug for deres kundeservice, har de også været hurtige til at svare, både via mail og gennem Facebook. Kan uden tvivl anbefales :)
Jeg er tidligere kunde ved jer, men da man kunne få en familiepakke ved TDC, valgte jeg at få det med hele familien, da mine forældre oven i købet ville betale for mig. Jeg har altid snakket godt om Bibob da det er billigt, og attraktivt når man er studerende som mig. For 14 dage siden ringer der så en fra jeres Call-center, og spørger om, hvorfor jeg er skiftet og at han tror han kan gøre det billigere. Jeg forklarede ham det som står ovenfor. Intet problem og vi ønskede hinanden en god dag. I dag får jeg så endnu en opringning, hvor jeg forklarer at i har ringet for 14 dage siden, hvorefter han bare lægger på. Jeg synes det er utrolig dårlig service, og rigtig ærgerligt, når i ellers havde en tidligere kunde der snakker pænt om jer. Jeg tolker det som at han ikke så noget salg i mig, og hurtigere ville videre til den næste, så han kunne ligge nr. 1 blandt kollegaerne. Pisse dårlig stil! En dårlig oplevelser opvejer desværre de gode!

Odpowiedź od Bibob.dk
Bibob bedste selskab og 5 stjerner værd, men CBB bliver aldrig Bibob og selvom man får samme mennesker smøren.
Bibob 30GB data 109kr, findes ikke hos CBB
Bibob 20GB data+Tidal 129kr, CBB 15GB+Tidal 139kr
Ovenstående taler for sig selv

Odpowiedź od Bibob.dk
Klart det bedste lavpris teleselskab. Gode priser og god dækning. Hvor er det ærgerligt I lukker og skal hedde CBB, som oprindelig står for det "fornemme" navn Club Blah Blah...

Odpowiedź od Bibob.dk
Haft haft bibob igennem snart 4 år nu og er meget tilfreds! Altid hurtig og god kundeservice, og har fået løst de få problemer jeg har haft, på få dage (nogle gange på under 24 timer). Endda også da jeg sad i udlandet og min mobil ikke virkede, hjalp de hurtigt og min mobil virkede et døgn efter!
Det eneste minus er at internet forbindelsen ikke altid er den bedste!

Odpowiedź od Bibob.dk
Tak til Bibob, jeg har aldrig haft problem det virker bare, har prøvet anden selskab som skulle være billigere,men vendte tilbage hurtig.

Odpowiedź od Bibob.dk
Jeg har over en periode på 2-3 år skiftet mellem flere teleselskaber. Dog har Bibob vist sig i den sidste ende at være den mest konkurrencedygtige, hvilket også er derfor jeg ikke regner med at skifte teleselskab igen.
Dog kunne det være rigtig rart med en APP, hvor vi kunder eksempelvis kunne tanke op, holde øje med forbrug o.lign. Da jeg tidligere har været kunde hos 3 er jeg bekendt med, at deres er rigtig funktionel, og brugervenlig. Tag et kig på dén!
Og i øvrigt tak for en god kundeservice. Dette fik jeg så sent som i dag gavn af.
Hilsen en glad kunde.

Odpowiedź od Bibob.dk
Har været kunde hos Bibob i ca et år, og syntes det er en fint selkab. Rigtig god service, billige priser. Det hele fungerer som det skal.
Selskabet kan klart anbefales.

Odpowiedź od Bibob.dk
Virkelig skuffet over mit skifte til bibob. Jeg havde ellers set frem til dette, grunden deres gode pris. Men med en forbindelse der virkelig er skuffede og flere gange indenfor nu den første uge er gået helt ned, hvor der er gået op mod en time før der var forbindelse igen.
Ydere er der intet information angående TIDAL, uden man selv henvender sig til dem, og det først er muligt at komme i kontakt med dem efter flere dage. Og en hjemmeside der melder fejl ved TIDAL under ''min menu'' igennem flere dage, uden det er muligt at komme i kontakt med dem.
Jeg er ked af mit skifte, og skal nu hurtigst muligt finde en ny udbyder.

Odpowiedź od Bibob.dk
... Jeg har haft Bibob igennem flere år nu, og jeg er fuldt tilfreds.
Gode priser, god dækning - et minus er dog, der stadig ikke er fundet en løsning på, hvorfor min Samsung telefon går på roaming tilstand, i visse dele af landet.
Men ellers, godt ! :)

Odpowiedź od Bibob.dk
Jeg er yderst tilfreds med Bibob. Konkurrencedygtige priser, nemt og gratis (!) pakkeskift, super dækning og ALTID enorm venlig kundeservice, som alle dage har løst eventuelle problemer. Tilmed sender de gerne nyt simkort afsted uden omkostning - helt fantastisk!
Pt. har jeg et ældre abonnement til 89 kr. om måneden, som ikke er muligt at få længere. Det kunne være fornemt med flere pakker i den prisklasse, selvom jeg godt ved, det ikke prioriteres.
Jeg savner dog et basisabonnement, som både konkurrenter og søsterselskab tilbyder (Oister og CBB). Skal man ikke bruge mobil i en længere periode (f.eks. udlandsrejse), er det rart at kunne skifte til et sådan abonnement. Jeg måtte desværre selv et smut forbi Oister nogle år tilbage grundet manglende mulighed hos Bibob. Lidt ubelejligt, selvfølgelig!
Dog skal der stadig lyde højeste anbefaling herfra!

Odpowiedź od Bibob.dk
Købte en ny telefon til min datter i sommers. Ville købe en ny telefon til min søn i julegave. Men nææ det kunne jeg ikke fordi jeg havde købt en telefon i sommers?? Men kære Bibob det var jo til et andet telefon nummer??. Hos mit nye teleselskab kan man skifte telefon pr. tlf nummer og ikke på hvem der ejer telefon abonnementerne. Bibob er klar over de har en udfordring og arbejder på en løsning?? Og imens har jeg skiftet telefonselskab til mine 3 abonnementer.

Odpowiedź od Bibob.dk
Efter mange problemer med tidl. tlf. selskab - ville jeg prøve Bibob. Der var den dag problemer med at blive ny kunde på deres hjemmeside og de ringede mig op. Oprettede mig via tlf. og var meget flink.
Jeg har én gang haft problemer med at sende mms - men efter ét opkald virkede det igen.
Fantastisk service og hjælpsomhed!

Odpowiedź od Bibob.dk
BiBoB overholder ikke forbrugerlovgivningen om reklamationsret.
Skærmen på min telefon er revnet i løbet af natten mens telefonen lå til opladning. Jeg har afleveret den til BiBoB via Telenors butik som foreskrevet. BiBoBs værksted har nægtet at anerkende det som en reklamationsskade.
De henviser til at telefonen har slagmærke. Ja - det har den, det er flere mdr siden og der kom ikke en revne i skærmen ved den lejlighed og slagstedet befinder sig et andet sted.
Til gengæld revner skærmen af sig selv fordi telefonen fordi kvaliteten er for dårlig, måske grundet overophedning eller anden konstruktionsfejl. Og den flænge starter et andet sted end ved det slagsted der kan ses på telefonen. –Jeg kan se på nettet at denne konstruktionsfejl har ramt mange andre forbrugere også.
Jeg er rystet over at et kendt selskab som BiBoB ikke overholder lovgivningen og især at I slet ikke har lyttet til min forklaring om hvordan slagmærkerne er opstået og hvordan skærmskaden, 3 mdr. senere, er opstået. Samtidig er jeg dybt forundret over at når jeg taler med Telenors support som reparationen jo går igennem direkte får at vide at de har rigtig mange klager over lignende hændelser på denne model. Så mange klager at Telenor (som Bibob telefoner serviceres igennem) åbenbart på forbrugerne vegne prøver sagen ved klage og ankestyrelsen, hvilket vist må siges at være ganske usædvanligt?
Hos Forbrugerrådet Tænks rådgivning undrer de sig over at telefonen ikke bliver sendt ind til Sony så de undersøger telefonen. Er min eneste vej til at få jer til at overholde loven og opføre jer ordentligt virkelig forbrugerklagenævnet?

Odpowiedź od Bibob.dk
For fire dage siden tog jeg en dum beslutning.... Jeg skiftede til 3, for de gav mig et tilbud der virkede for godt til at være sandt - hvilket det var.
Hvis I vil have mig, kommer jeg tilbage om præcis seks måneder, og jeg lover at jeg ikke vil se på andre teleselskaber igen!