Har siddet hjemme hele dagen og ventet på min nye cykel fra Bilka, der iflg. email fra BFT ville blive afleveret mellem klokken 9-13; varslet med SMS en halv time i forvejen. Chaufføren dukkede... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Sikken en service.....chauffør HP ringede som aftalt, desværre kunne jeg ikke tage telefonen, da han ringede, men han lagde en besked på min tlf.svar omkring, hvornår han var fremme. Under afleveringe... Zobacz więcej
EDIT: Det er ren proforma når de beder en kontakte dem. Det er præcis det samme svar som ved telefonisk kontakt. De gør det udelukkende for at det udadtil ser ud som om de gør noget ved deres elendige kundeservice og ansvarsfralæggelse. De stopper endvidere med at svare hvis spørgsmålene ikke passer dem.
Så min klareste anbefaling; find et andet fragtfirma.
Aldrig har jeg oplevet så uprofessionel kundeservice.
Bilen brænder sammen på leveringsdagen, levering bliver aftalt til næste dag (lørdag) under forudsætning af at de ringer en time inden da jeg er til fødselsdag og derfor muligvis ikke hjemme (leveringstidspunktet spender fra 08-21). Opkaldet kommer ikke, men derimod en besked om at de er der indenfor 30 min (hvilket heller ikke passede) jeg må haste fra fødselsdag da kundeservice er lukket og beskeden ikke kan bevares.
Da det er en træningsmaskine har jeg hyret fragtfolk udefra til at bære op, det bliver dyrere da det er en lørdag og ikke fredag. Deres ligeglade og arrogante kundeservice forholder sig hverken til ekstra udgiften eller afbrudt fødselsdag. Det er bare ærgerligt.
Hold jer langt væk fra det firma, medmindre i gerne vil sætte unødvendig tid og penge af til det.

Odpowiedź od bft
Vi havde bestilt 2 plankeborde, det skulle leveres med BFT. Vi fik en mail med besked om dato og tidspunkt samt orientering om, at forgæves forsøg på levering ville koste 198 kr. ligesom vi ved modtagelse af varerne skulle underskive en erklæring om, at alle varer er intakte. 1/2 time før leveringen modtog vi en SMS, og da vi efter en time undrede os over, vi ikke havde hørt nærmere, opdagede vi, at vores varer var stillet ude foran huset. Så er det jo lige gyldigt, om man er hjemme ved levering, som firmaet oplyser, man skal være. Virkelig dårlig service og vi har sendt en klage til firmaet, der bruger BFT.

Odpowiedź od bft
Jeg bestilte fra Bilka og skulle have leveret. Hele 2 gange i træk da jeg var hjemme og klar til at modtage skriver de at de var forgæves forbi og ingen hjemme. Det passer overhoved ikke. Så ringer jeg til chaufføren, som man ikke kan forstå på hans dansk, og han siger blablabla han har prøvet og så videre og så videre. Lad være med at bruge dem, de er forfærdelige, har stadig ikke modtaget noget…

Odpowiedź od bft
Rigtig dårlig kommunikation fra BFT, i første forsøg kom de slet ikke med varen, den dag der var aftalt med sælger. Så jeg sad hjemme hele dagen og ventede forgæves. Forsøgte så 2 gange at aflevere varen i Vanløse selvom min adresse er i Herlev !
Da pakken endelig kom, var den slæbt hen over jorden, så pakke og indhold var ødelagt. Sælger fremsender nu ny vare med et andet fragtfirma.
Lad være med at bruge dem.

Odpowiedź od bft
Chaufføren dukkede endeligt op klokken 22, uden forudgående SMS. Jeg var gået i seng.
Det virker uprofessionelt og amatøragtigt og det undrer mig meget, at Dansk Supermarked benytter sig af dem.

Odpowiedź od bft
BFT er det værste fragtfirma nogensinde! Gentagne aflysninger samme dag. Sms om levering aftenen før om levering ml 8-21, hvilket er helt uhørt. Nogle gange hører man intet om aflysning, men sidder bare og venter. Lyddoven chauffør, som beordrer en ud til parkeringsplads for at hente varerne, ellers kører han igen!
Sent på eftermiddagen får jeg besked om, at varerne kommer i morgen. Utroligt, at det forbandede firma forventer at man bare sidder i dagevis og venter på dem. Ikke en lyd fra bilka.dk eller BFT. Ufattelig dårlig "service" fra begge steder!
Og så får man et standardsvar! Utroværdigt.

Odpowiedź od bft
Jeg har fået en sms omkring kl14 idag at min vare vil leveres om ca.30 min.Kl er nu 22:25 og min vare er ikke leveret endnu. Det er virkelig dårlig service.Jeg kunne heller ikke komme i kontakt med dem.

Odpowiedź od bft
Kunne jeg undlade at give en stjerne fik de slet ingen. Meget ubehøvlet chauffør, forkerte pakker og min syge mor blev presset til modtagelse og kvittere for andres pakke, hun kan ikke rumme dette. Udenlansk chauffør og virkelig ubehagelig i sin fremtoning og adfærd over for min ældre syge mor, vi mangler stadig vores pakke..
Kunne skrive en hel roman om denne levering, er dybt chokeret.

Odpowiedź od bft
Firmaet skulle levere et nyt spisebord til mig. Det har de så transportskadet - flot. Jeg får aftalt med dem, jeg har købt bordet af at få det ombyttet, desværre med BFT Logistik som fragtfirma igen. Ved ombytning er fragtbilen 25 min forsinket og alt inde i bilen ligger som kastet ind oven i hinanden. Så ikke underligt, at tingene tager skade af at blive håndteret af BFT.

Forfærdelig kundeservice!!!
Jeg har ikke modtaget mine vare, til trods for at være hjemme fra 13-17.. Jeg har hverken modtaget en sms, eller andre oplysninger de er bare valgt ikke at dukke op.. kundeservice lover at finde ud af det, men ringer aldrig tilbage.. der ud over er de utrolig dårlige til at tage deres telefon inden for åbningstiden.. og ud over ALT dette kan de så heller ikke lokalisere en af mine pakker
Elendig service. Deres konstante loven om levering "inden for en time" "den er på vej" for så ikke at levere noget. Typisk firmaer bygget op om selvstændige vognmænd som ingen form for service besidder.

Odpowiedź od bft
Dette fragtfirma har ikke styr på en skid!!! Deres medarbejdere er uforskammede og upålidelige. Kan på ingen måde anbefales🤯🤬

Odpowiedź od bft
Fik leveret mine stole af HP i dag. SMS service fungerede perfekt og en opringning da han var ankommet. God ekstra service med levering til døren i stedet for kantsten, da det begyndte at regne 👌
Fik leveret pakke fra Bilka af søde smilende og kundevenlige Bilal. En god og positiv oplevelse 👍
Hussein var sød og meget smilende og imødekommende så det har været en super oplevelse af vores levering🌸
Vi er har været meget tilfredse at vores levering af pakker med BFT.
Super dygtig, smilende og imødekommende chauffør
Meget god og servicemindet fragtmand HP med et godt øje for at give mine forventningsfulde børn en rigtig god oplevelse fra start af.
De snakker stadig om, at de var med op i lastbilen og hente deres trampolinen.
Rigtig flink fragtmand (Hp) og god service
Har i dag fået vores møbler leveret af en meget venlig fragtmand HP. Han tog ungerne med i processen med at få møblerne ud af bilen og hen til huset. Vores søn på 5 var meget begejstret. Dejlig oplevelse 👍