Meget god service inden jeg modtog ordren. Fik en sms da der var en vare der var udgået, om jeg ville ha noget andet med istedet. Så fine spænder!!
BE Fashionable
Dziękujemy za wizytę na Trustpilot. Niestety, musieliśmy tymczasowo uniemożliwić publikację nowych recenzji na tej stronie. Zapraszamy do skontaktowania się z nami, jeśli masz jakiekolwiek pytania.
Fikk øredommer jeg hadde bestilt. Da jeg skulle prøve de knekke den ene. Jeg sendte inn en klare og fikk beskjed om å sende den inn. Har vært mye fram og tilbake hvor de sier at øredobbene er under re... Zobacz więcej
Bestilte varer på Black Friday- Et eller andet gik galt, da jeg skulle betale, og min ordre gik desværre ikke igennem..... MEN alt ordnede sig alligevel over telefonsamtaler - og endda til mi... Zobacz więcej
Virkelig en god oplevelse!! Alt forløb super på deres hjemmeside, det er super nemt.🤪Leveringen gik også super hurtigt, jeg bestilte en fredag morgen og lørdag morgen modtog jeg en besked om, at min... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
www.Be-fashionable.com sælger de bedste danske smykkemærker som ANNI LU, Stine A, Pernille Corydon,Enamel Copenhagen, og mange flere. Tilbyder levering i hele verden!
Inni użytkownicy przeglądali również
Meget god service inden jeg modtog…
Fin ring fra Maanesten
Fin ring fra Maanesten, og meget hurtig levering! Endda på tilbud.
Virkelig godt udvalg og hurtig levering.
Perfekt
Perfekt. Hurtig levering, kup-priser og ekstra lille overraskelse med i pakken. Tak for levering af kvalitetssmykker igennem flere år :)
Kan klart anbefales
Hurtig levering, god kundeservice og meget fin indpakning
Meget smuk indpakning
Meget smuk indpakning, hurtig levering og gode priser
Super hurtig levering
Super hurtig levering - og en skarp pris.
Jeg vil helt sikkert handle der igen.
Super kundeservice og hurtig levering
Lyn hurtig levering. God kommunikation og den bedste service 💐
Kan varmt anbefale at købe de smukkeste smykker her🤩
Helt i toppen
Smukkeste smykker, nemt med mobilepay ved betaling, hurtig levering og smykket leveret i den fineste lille æske 🌸
Tak for hurtig ekspedition
Jeg har lige modtaget de sødeste små øreringe med perler i pink. De passer perfekt til min nye kjole 🤗
God betjening
God betjening. Håber i ikke slækker på kvaliteten og sikkerheden i fremtiden. 👍
God service og hurtig levering:-)
Købte øreringe som ikke var i original…
Købte øreringe som ikke var i original indpakning samt bukket ved levering. Da jeg kontakter kundeservice forslår de ikke en løsning men et “det vi kede af”
Billigt ja men åbentbart ikke med fokus på kvalitet og service
Fin service
Fin service, hurtig levering og billig fragt. Selve varen kan jeg ikke udtale mig om, da det var en gave. Havde bestilt indpakning(gratis) der var en en lidt kedelig sort gavepose men alt i alt fin oplevelse at handle hos jer.
Lise
Super hurtig levering
Super hurtig levering. Det er ikke sidste gang jeg handler her!