Meget venlig og tolerant menneske som svarede på alle spørgsmål, Jeg var tryg ved at købe,med vished om han ville hjælpe, hvis jeg ikke kunne installere. Det eneste jeg kunne tænke mig var et bedre... Zobacz więcej
Helt igennem en super god oplevelse. En personlig og meget kompetent betjening og en super dialog. Nu kører min Dyson DC 31 igen. Kan virkelig anbefale dette firma.
Jeg bestilte ved et uheld et forkert batteri og henvendte mig til BatteriStore&More og han sendte mig det rigtige, uden beregning af hverken batteri eller fragt. Meget fin service, når man tænker på... Zobacz więcej
Fik leveret beskadiget produkt, sendet billeder af beskadiget pakning. Uden problem blev der fremsendt nyt produkt. Måtte fremsende nyt bliled, derefter ingen problem, fik med det samme nyt produk... Zobacz więcej
O BatteryStore & More
Napisane przez firmę
BatteryStore & More er Danmarks længst eksisterende batteributik på nettet.
Hos os finder du alt, hvad du skal bruge inden for batterier, opladere, sikkerhedsudstyr, lygter, sensorlamper og tilbehør til iRobot Roomba robotstøvsugere.
Vi hjælper dig gerne både før, under og efter din bestilling.
Hvorfor handle hos os?
Napisane przez firmę
- Der er mange gode grunde til at handle hos os, men disse 6 grunde beskriver særligt hvordan vi sikrer os tilfredse kunder.
- 1. Professionel rådgivning baseret på mere end 20 års erfaring.
- 2. Let tilgængelig support både før og efter købet.
- 3. Hurtig levering af lagerførte varer (1-3 hverdage).
- 4. Kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.
- 5. God service, hvis der opstår problemer med et produkt.
- 6. Billig fragt og fragtfrigrænse til pakkeshop og erhverv.
Werner Larsens Vej 5, 4930, Maribo, Dania
- info@batterystore.dk
- www.batterystore.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Hurtig ekspedition og gode produkter…
Hurtig ekspedition og gode produkter til en fornuftig pris
Meget venlig og tolerant menneske som…
Meget venlig og tolerant menneske som svarede på alle spørgsmål,
Det eneste jeg kunne tænke mig var et bedre design.Hilsen Birte Mortensen
Helt igennem en super god oplevelse
Kan virkelig anbefale dette firma.
Købte et produkt
Købte et produkt, der ikke virkede til min bil. God kommunikation pr. tlf. og mail - og let at returnere.
Hurtig og ok levering😊
Alt ok her fra
Virkelig god service
Min vare var ikke på lager, de skrev til mig og spurgte om det var ok den kom lidt senere, den endte med at komme før de sagde den skulle. Uanset virkelig god service.
Ind til videre 100% tilfreds sagen er…
Ind til videre 100% tilfreds sagen er ikke afsluttet endnu
Hurtig levering, nem og brugervenlig opsætning på deres hjemmeside. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Hurtig ekspedition
Godt produkt til en god pris
Super hurtig levering- men 50% af…
Super hurtig levering- men 50% af ordren var forkert 😢

Odpowiedź od BatteryStore & More
Hurtig levering.

Odpowiedź od BatteryStore & More
Sendte de korrekte batterier meget…
Sendte de korrekte batterier meget hurtigt til en god pris.
Købte en samlet pakke batteri +filtere…
Købte en samlet pakke batteri +filtere til dyson , + lommelygte på 2000 lumen , til fornuftige penge ,ringede og de hjalp mig gennem siden , tog kun 7 minutter , TAK for det , under 24 timer efter havde jeg pakken , ALT i skønneste orden mvh
Nemt og ordentligt
Nem, hurtigt og effektivt.
Nem montering og forståelig manual.
Kan kun sige, at alt er positivt.
Levering helt i overensstemmelse med…
Levering helt i overensstemmelse med min bestilling. Fair pris