Barnparadiset AB
Zobacz, co mówią recenzenci
Ni kan inte skicka ut undersökningar om produkterna när jag inte fått min beställning! Då tänker jag att att min beställning kommit bort för att jag redan borde ha fått den + att de står på hemsidan... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Barnparadiset lyssnar på sin kund och försöker rätta till sina misstag. Vid köpet i deras webshop kom inget bekräftelsemejl som utlovat. Fanns inte i min inbox eller i min skräppost. Efter första kont... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Det är svårt att se storlekarna på produkterna. Ett tips är att om man tittar på en dockvagn bör det stå ett barn i tvåårs åldern bredvid vagnen så är det lättare att se hur stor produkten är. Ser man... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Ska du inreda barnrum? Hos oss hittar du vackra och praktiska barnmöbler som levereras fraktfritt till dig. Våra inredningsdetaljer hjälper dig att inreda barnens rum på ett kreativt, lustfyllt och lekvänligt sätt: http://www.barnparadiset.se/224-barnrumsinredning För dig som söker en personlig present eller en vacker dopgåva har vi stor urval av kundanpassade produkter såsom babyfiltar med namn i ekologisk bomull, personliga böcker eller namntavlor i många utföranden: http://www.barnparadiset.se/76-doppresent Självklart har vi även brett sortiment av leksaker och andra barnartiklar som kommer skänka en stor glädje till både dig och dina barn. http://www.barnparadiset.se/125-leksaker-anpassade-efter-alder Vi hälsar er varmt välkomna till Barnparadiset.se
Dane kontaktowe
Smältaregatan 3, 26339, Höganäs
- 042-300 95 50
- support@barnparadiset.se
- www.barnparadiset.se
Inni użytkownicy przeglądali również
USELT!!
USELT!!! Jag har fått faktura flera gånger för något jag ej hämtat ut. Ni får skärpa er och justera fakturan!!!!
Har gjort 2 beställningar
Har gjort 2 beställningar. Har gått en månad och har inte fått nåt info från de. Har mejlat tusentals mejl. Via mejl och på hemsodan via kontaktformulär utan ett enda svar. Har ringd till deras telefonnummer som man kan inte ringa ens till. Hittade mobilnr på nätet, svarade ett barn som vlev fötbannad att alla ringer till honom hela tiden. Inga pengar, ingen leverans, ingen svar från de. Rekmenderar starkt ej!
Sämsta kundsupporten!
Kan nog vara den sämsta kundsupporten som existerar.
Beställde en spjälsäng med sängkläder. Leveranstid 3–4 Veckor. Ringde till dom efter 2 veckor då jag inte hade fått någon information angående min order via mail. Kundtjänst svarade då. Ett utav dina två paket skickades idag och det andra kommer skickas nu i veckan. Jag väntade ytterligare 1 vecka utan något paket. Så ringde jag till dom efter 4 och en halv vecka. Och då sa dom precis samma sak. Dina varor skickades idag. Då sa jag men så sa ni ju för 2 veckor sedan. Då blev hon så sur på andra sidan telefonen och började nästan skrika att det har dom aldrig någonsin sagt och att mina varor skickas idag. Fick tillslut hem den efterlängtade spjälsängen. Fast instruktionen som var med angående ihop sättning utav sängen var minst sagt bristfällig. Den var skriven för hand och sen kopierad så man kunde knappt uttyda vad det stod på den. Men det hade inte spelat någon roll eftersom den var skriven på polska….. Kvalitén på både sängen och sängkläderna var dålig. Så fort man rör spjälsängen så knakar den. Den knakar så pass högt så att när man lägger ner bäbisen så vaknar hon. Sängen är rätt ihopsatt och allt. Och så ska det ju inte låta. När dottern rör sig i sängen så låter det som att sängen ska trilla isär och hon vaknar ofta av det. Vi har fått köpa en ny spjälsäng (Ikea) funkar jättebra. Låter inget.
Har inte ens reklamerat sängen till Barnparadiset som kostade runt 4000. Valde att behålla den för att slippa ha kontakt med kundtjänst som bara skriker på en utan anledning och ljuger.
Snälla beställ inte från Barnparadiset. Kundtjänst som ljuger bara för att man ska bli nöjd och sluta tjata. Kundtjänst som avbryter en och inte låter en prata till punkt utan pratar över en. Detta har varit under all kritik. Ni får ta o skärpa er! Byt ut personen som svarar i telefonen. Eller skicka denna på charmkurs! Vidrigt ställe håll er borta!
Lämnade även en recension på deras hemsida på sängen vi köpte där jag beskrev defekterna jag upplevt. Denna recension tog dom bort!
Väldigt oärliga!
Uselt
Uselt! Undvik till varje pris!
Returnerade hela min order för två månader sedan, man fakturan är ännu inte justerad. Svarar inte på mail och inte heller telefon.
Edit, efter svar:
Fakturan är FORTFARANDE inte justerad. Så det de skriver stämmer INTE.

Odpowiedź od Barnparadiset AB
Beställde en babywrap och är supernöjd
Beställde en babywrap och är supernöjd. Stod att beräknad leveranstid var 3-4 veckor men den kom på bara en vecka. Kanon! Nöjd med produkten.
Bara bra produkter
Nöjd
Nöjd, handlade några gånger på Barnparadiset - fina och lite annorlunda produkter. Snabba svar på mina frågor och snabb leverans - nöjd varje gång.
Så dålig service
Så dålig service! Beställde en personlig bok i namngivningspresent och fick fel namn i boken. Först svar de inte sen efter tre försök att få tag på dem får jag svar att de ska återkomma efter att de pratat med de som trycker boken. Förstår inte heller varför jag som kund ska vänta på att de ska prata med tryckeriet. Jag har skickat bild på felet och betalat företaget o då är de deras ansvar att kompensera mig kan jag tycka. Men väntar en vecka till och inget svar hör av mig igen och får inget svar. Skulle inte rekommendera att beställa här ifrån. Får ni fel på er vara får man tydligen inte pengarna tillbaka!

Mycket fin filt
Mycket fin filt, och snabb leverans. Dock saknar filten tvätt instruktioner, men är annars nöjd.

Odpowiedź od Barnparadiset AB
Spjälsängen vi köpte var både fin och…
Spjälsängen vi köpte var både fin och väldigt enkel att montera :) Bra uppdateringar kring beställningen och leveransen.

Fruktansvärt dålig kommunikation
Hur kan en butik vara så seg på att svara på klagomål? Jag fick ingen info om att min ena vara hade längre leveranstid, och nu får jag ingen återkoppling när jag påpekar att varan är felsydd och oanvändbar!
Under all kritik och otrevlig personal!
Under all kritik. Jag köper en vara som är sprucken och med en del andra fel. Hör av mig, utan tvekan så får jag en ny utskickad. So far so good! Dock ser den värre ut och jag hör av mig igen. Över 1 månad har gått och 4 mejl skickade (vid samtal under telefontiderna fick jag till svar att butiken var stängd?) Idag fick jag svar på telefon och får ett så otrevligt bemötande! Det står tydligen på mitt ordernr att varan är returnerad (det är den inte) och att det inte var något fel på varan. Jag försökte förklara men hon bara höjde rösten och sa att jag skulle skicka tillbaka varan då de inte byter ut varor under 200kr. Riktigt otrevlig!! Aldrig mer Barn"paradiset"

Dålig återkoppling!
Jag beställde två stycken spjälsängsskydd då jag ville se vilket som skulle passa bäst och sedan returnera det som jag inte ville ha. Sagt och gjort så returnerade jag ett av dom. Det har gått snart en månad sedan paketet kom fram enligt Schenker men någon retur är inte registrerad på Barnparadisets hemsida. I två veckor så har jag försökt att få tag på dom för att höra hur jag ska göra med fakturan som nu har kommit, utan något svar. Jag har skrivit via formuläret på hemsidan, ett mail och även privat på Facebook. På hemsidan så står det att dom svarar oftast inom några timmar..

NEVER AGAIN
This is the most embarrassing company in the world. Their customer representative is extremely rude and calling me a liar for working 11 hours a day and don't have time to run around and pickup packages because they sent my order in three different parcels making me to take out vacation days just to pickup my parcels. Not only that, the parcels where also damaged and at one point, customer service said this is the first time in their entire experience, despite before saying they ship to a lot of customers. Well, my experience has been nothing but bad receiving packages that are filthy and damaged. Barnparadiset says that I need to take pictures and then have a waiting period of 2-3 weeks for approval and then for them to send out new ones. If I want to send it back, I need to pay shipping costs of 500-600 SEK, despite receiving packages that are destroyed. This is a complete joke and I will never purchase anything from this company ever again, and will also recommend everybody who asks to never ever trust them. The customer service representative is the most rude, nasty person I've ever encountered, infuriating one as well as questioning everything. This company is pure crap.
Snabbt och smidigt
Babyfilt med namn var mycket uppskattad…
Babyfilt med namn var mycket uppskattad dopgåva!! Snabb leverans! Snabb och bra återkoppling hela vägen.
Dålig återkoppling
Dålig återkoppling, ingen orderbekrälse trots påminnelse. Säger att de ska återkomma inom 1-2 dagar. Det har passerat. De ber att man inte ska skicka flera mail med samma ärende. Oseriöst
Snabb leverans och bra varor.
Snabb leverans, och jättefin docka - stämde bra med produktbeskrivningen. Vi är väldigt nöjda!
Snabb bra service
Doświadczenie Trustpilot