Bakker
Zobacz, co mówią recenzenci
Modtog 12 stk. barrods roser i efteråret 2013. I foråret 2014 stod det klart at 6 af dem ikke kom til live. Kontaktede firmaet som hurtigt svarer at der selvfølgelig er erstatning hvis produktet ikke... Zobacz więcej
Har handlet 2 gange ved Bakker. 1. gang (april) online- ingen problemer med betaling med kreditkort, forsendelsen kom også regelmæssigt. Planterne har det fint. 2.gang bestilte pr.post, mit træ er ank... Zobacz więcej
før to mnd siden bestilte nogle lysende sten og i forbindelse med dem burde jeg få en gratis gave,en værktøj kufert,men i stedet fik jeg noget andet bilig plastik!! HOLD JER VÆK FRA BAKKER HOLLAND,er... Zobacz więcej
boutique pas fiable car elle expédie n importe quelle couleur de fleurs!
j ai commandé 8 rosiers violets en avril. nous sommes en juillet et je n en ai aucun de violet!!! j ai un rouge, un blanc et des roses minuscules pâlottes! bref, je leur ai écrit et aucune nouvelle! pas d excuses et pas de remboursement! j avais cru qu en commandant dans une vieille boutique "connue", j aurais été servie parfaitement sur les bonnes couleurs et bien non! servie avec n importe quels rosiers....très déçue! incroyable! c était leur site en Hollande. fuyez cette boutique pas fiable! méritent un gros zéro.
Top super service
Ich habe bei Bakker fünf Verbena…
Ich habe bei Bakker fünf Verbena gekauft. Eine davon ist fast komplett vertrocknet eine weitere sehr mickrig zwei mittelmäßig und eine richtig schön. Insgesamt habe ich 61 Franken dafür bezahlt. Ich werde nie mehr bei Bakker kaufen.
Pitoyable
À fuir.
Les plantes sont arrivées dans un état lamentable : les mottes avaient perdu la moitié de leur terre dans le carton + plantes complètement défraîchies + qui ne poussent pas.
Le service client ne m'a remboursé que le prix des plantes et pas les frais de livraison.
Attention, ARNAQUE !
Je reviens sur mon avis avec le temps…
Je reviens sur mon avis car c’est la que l’on voit la qualité dans le temps. Malheureusement je ne recommande pas du tout. Aller chez le fleuriste et la différence sera percutante. J’ai appris qu’ils transportaient les plantes dans des camions même pas réfrigérée. C’est sur c’est pas cher mais la qualité n’y est pas du tout. 1 yucca sur 2 est mort en l’espace d’un an alors que je connais parfaitement les arrosages et surtout c’est une plantes qui est très résistante mais elle a fini par mourrir car la qualité est médiocre.
De plus livraison très cher.
Jeg har altid været tilfreds ved handel…
Jeg har altid været tilfreds ved handel hos jer.
Det død træls at ikke kan hande ved jer…
Det død træls at ikke kan hande ved jer mere jeg så fris hvor har i lukke det ned
VOLEUR
VOLEUR, cela fait plusieurs mois que j'attends un remboursement de leur part, qui n'est jamais arrivé sur mon compte Paypal. Malgré mes nombreux appels et mails, ils m'indiquent que le virement est fait or, c'est faux. Merci de me rembourser
A éviter
A éviter : les délais annoncés sont faux, retards de livraison de plus de 2 semaines systématiquement, aucun suivi, aucune information. Et pendant tout ce temps les plantes restent enfermées dans des cartons sans eau ni lumière, elles arrivent flétries et la moitié d'entre elles ne tient pas, l'autre moitié survit péniblement mais ne grandit pas normalement.
DO NOT ORDER FROM THESE PEOPLE
Do not use these people. Read all these comments on their various Trustpilot pages and Facebook page. These people are as bad as someone stealing money from your bank. No contact number and customer services is non existent.
Unternehmen ist mehrfach in Konkurs…
Unternehmen ist mehrfach in Konkurs gegangen und öffnet unter leicht abweichenden Firmierungen in wechselnden Ländern neu.
Bei Rückabwicklung der Kaufverträge wg. Demenz und entsprechender Pflegestufe - keine Reaktion. Wahrscheinlich hats die Vorgängerfirma oder die Vorvorgängerfirma verbockt. Der EU-Rechtstaat ist wieder so laaahm, dass die Geier weiter ihre krummen Geschäfte machen dürfen ...
jeg søger efter jeres katalog af…
jeg søger efter jeres katalog af planter som jeg før har fået,jeg har købt mange planter hos jer.Venlig hilsen Birthe Bagge Lillehedenvej 38 9850 Hirtshals Danmark
unseriös
habe auf Kauf auf Rechnung bestellt. Bekam eine Mail, dass ich die Ware jetzt sofort bezahlen muss. Auf nachfrage beim Kundendienst hieß es, es gäbe ein Zufallsprinzip, meine Bestellung wurde ausgewählt und ich müsse jetzt auf Borkasse bezahlen. unseriös!
Har gennem årene fået udmærkede ting…
Har gennem årene fået udmærkede ting fra bakker, der er vokset sig stort. Men,den danske afdeling er nedlagt, hovedafdeling i Nederlandene er gået fallit ⚠️
Jeg har altid været meget glad for…
Jeg har altid været meget glad for Bakker. Hvis man var uheldig med et produkt fik man enten send et et andet eller gavekort til næste leverance.
Bestilte en sun gold sommerfuglbusk og…
Bestilte en sun gold sommerfuglbusk og 3, 3 farvede sommerfuglbuske. Fik kun lilla buske, og efter henvendelse blev en ny sending sendt. Efter et par måneder kom den nye sending, alle 3 sortering og alle lilla igen. ALDRIG mere Bakker!
det er for dårligt at man ik kan…
det er for dårligt at man ik kan kontakte ang. garanti der er givet
Fine planter og fin service
For fire år siden købte jeg meget dyre…
For fire år siden købte jeg meget dyre roser som skulle blive lilla og hvid..de er aldrig blomstret..sidste år købte jeg ..troede jeg..små yndige lyserøde krybeblomster som bunddække..de er nu blevet til hvide snerler som kvæler deres sideplanter..jeg er dybt rystet..de har været meget dyre og det er da for GROFT..køb ikke hos bakker..det er snyd og bedrag..ØV!!!!!
Det er ikke ok at man ikke hører noget…
Det er ikke ok at man ikke hører noget som helst når man har købt varer i januar men ikke har dem leveret 😤
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.