ADVARSEL - SVINDEL - ADVARSEL - SVINDEL Min vare er aldrig leveret. Pengene trukket med det samme. Man kan kun sende mail. Efter mange uger kom der et autosvar på gebrokkens auto-oversat dansk. K... Zobacz więcej
Har købt en musik-uro via Babyhome. Selve købsprocessen foregik fint, men da det efter kort tid viste sig, at uroen var defekt (gik i stykker efter at være brugt cirka ti gange) var det helt umuligt a... Zobacz więcej
Elendig kundeservice - eller mangel på samme! Tager ikke telefonen og svarer ikke på mails hverken på facebook, alm mail eller sms, kommer med den ene dårlige undskyldning efter den anden når du endel... Zobacz więcej
Bestilte et par sko D 16. Maj, fik tilsendt to venstre sko. Retter henvendelse og får hurtigt besked om at man ville tilsende et nyt par eller lade handlen refundere. Hører intet de næste mange u... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
BabyHome - Det bedste til den næste - Alt i nyt babyudstyr og børnetøj.
Glarmestervej 4, 6710, Esbjerg
- laila@babyhome.dk
- www.babyhome.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
SVINDELFIRMA!!!!
ADVARSEL - SVINDEL - ADVARSEL - SVINDEL
KØB IKKE FRA DETTE SVINDELFIRMA!!
1 stjerne er mere end de fortjener!!
1 stjerne er mere end de fortjener!!
Jeg har igennem længere tid forsøgt kontakt og da de sidst lykkedes, blev jeg stillet i udsigte, at jeg nok skulle få tøj, sko eller ting, for det beløb Jeg havde tilgode hos dem...
Dog har jeg ALDRIG modtaget disse ting!! Noget fungerer mildest talt ikke... Hvis jeg havde fundet min dokumentation i orden, havde jeg meldt det til politiet eller anlagt civil søgsmål!
Svindel!!! Køb ikke
Svindel. Ganske enkelt svindel, bestilte varer tilbage i april 2020, pengene blev trukket med det samme, (pt. Juli 2020) stadig ikke modtaget varerne og virksomheden svarer ikke på efterspørgslen af varerne. De bør anmeldes. Groft svindleri.
KØB IKKE HOS DETTE FIRMA
Har bestilt en uv badedragt til min datter, men som alle andre ikke modtaget varen.
Har som andre prøvet at kontakte firmaet, men uden held.
Den kostede kun omkring 100 kr men hold da op bliver i rigere af de penge bliver jeg da ikke fattigere.
Jeg skal bare lære at læse trustpiolet kommentar inden jeg køber på nettet 🙏
Så en erfaring rigere 👍
Svindel
Betalt for en vare (1200) kr og aldrig modtaget den. Har sendt flere mail og ringet. Nu er der gået 4 måneder og jeg har stadig ikke hørt noget. Ikke bestil varer fra babyhome.dk!
KØB IKKE HOS FIRMAET!!!!!
KØB IKKE HOS FIRMAET!!!!!!
Ligesom de andre købere. Eller næsten. Jeg har bestilt 2 par gummistøvler i forskellige størrelser, og fik leveret dem i samme størrelse. Firmaet svarer ikke på mails, tager ikke tlf. Jeg vil anmelde dem, jeg håber at de får straf!
Øv øv
Min mor fik tilsendt sebra taske som var falmet. Men som så mange andre inkl. også jeg selv, forgæves forsøgt kontakt til firmaet... pengene er trukket!
Advarsel
Advarsel:
Lad være med at handle hos babyhome.
De har hævet pengene på min konto, men jeg har aldrig modtaget min ordre.
Jeg har forgæves forsøgt at få kontakt med dem.
Fik ordrebekræftigelse men aldrig…
Fik ordrebekræftigelse men aldrig varen.
Der svares ikke på mail og telefonen bliver ikke taget i det tidsrum, de siger at der er telefontid.
Skynder mig at spærre for at de kan hæve penge og bestiller varen et andet sted.
PAS PÅ SVINDLER FIRMA
PAS PÅ - SVINDLER FIRMA!
31. Marts bestilte vi en Sebra seng, fik ordrebekræftelse og de har trukket pengene fra vores kort MEN de har IKKE leveret nogen seng.
Vi har forgæves forsøgt træffe dem pr tlf, pr. mail, facebook og instagram men uden held.
Efter nu have læst alle de grimme anmeldelser her på trustpilot er vi desværre ikke i tvivl længere om at vi er blevet snydt.
Vi vil gå videre med dette nu i håb om andre ikke bliver snydt!
Handel ikke på Babyhome.dk!!
Jeg havde bestilt en Celavi termodragt til min søn, men modtog istedet et Celaviregnsæt. Jeg har prøvet at ringe til dem mange gange og har også forsøgt at få kontakt via mail, men har ikke fået noget svar retur. Efter at have læst de andre anmeldelser her på trustpilot, kan jeg se, at jeg ikke skal gøre mig nogle forhåbninger om at få den vare, som jeg har bestilt og betalt for. Ærger mig rigtig meget over at jeg ikke læste anmeldelserne her på trustpilot, inden jeg handlede på hjemmesiden og er samtidig vred over, at at de kan komme afsted med at svindle folk på den måde. Overvejer at tage kontakt til forbrugerombudsmanden eller DR´s kontant - de kunne muligvis være interesseret i at forfølge denne svindlervirksomhed.
Handel ikke hos dette firma
Afgav bestilling 31 marts, modtog kvittering på ordre men har aldrig modtaget varen. De har trukket pengene fra min konto hvilket man jo ikke må før varen er afsendt. Forsøgt kontakte dem mange gange både på mail og tlf uden svar overhovedet.. Lader det gå videre til forbrugerrådet!
Fraråder at handle med dem!
Jeg blev snydt for refundering
Jeg modtog fint min vare, men kunne ikke bruge den alligevel, så sendte den tilbage for at få mine penge tilbage. Modtog en mail med refunderingen. Men har ikke modtaget de penge. Man kan ikke få fat på personale selvom man ringe og skriver mails hver dag.
Bestiller varer på deres hjemmeside
Bestiller varer på deres hjemmeside. De trækker fint beløbet, men pakken sendes aldrig. De laver en "fake" pakkeseddel og giver så efterfølgende GLS skylden selvom pakken aldrig er leveret til GLS. Firmaet er i dag meldt til politiet
Usmageligt tyveri, svindlerfirma
Bestiller en ulddragt til min datter og får med det samme ordrebekræftelse og GLS track and trace nummer. Flere dage efter er pakken stadig ikke kommet og på GLS’ hjemmeside er der kun blevet oprettet en pakkelabel men ikke sendt nogen pakke. Pengene er allerede trukket.
Utallige opkald fører til enkelte samtaler med en ellers meget venlig kvinde, Michelle, som hver eneste gang har lange søforklaringer og lover at pakken kommer inden for et par dage.
Det er så usmageligt at stjæle fra børnefamilier på denne måde. Jeg er endda blot en studerende der ønsker at klæde min datter varmt på.
Opfordrer alle til at lave politianmeldelser for denne slags tyveri.
HANDEL IKKE PÅ BABYHOME.DK - DET ER SVINDEL
Ingen svar
Lavet en ordre, der aldrig kom. Da jeg kontaktede dem, 9 dage efter jeg bestilte, stoppede de bare betalingen uden noget svar. Meget skuffet over dem.
snyder, løgner
Jeg har bestilt, købt og betalt for varer hos Babyhome, som jeg aldrig har modtaget. De reagerer ikke alle mit henvendelse(e-mail, telefon, Facebook, Instagram)!!
Da ringede jeg dem i hele ugen, hver timer, og en gang snakkede med en kvinde, som sagde at det tlf nummer som er på nettet, er ikke hendes tlf nummer (det er telenors skyld) og hun vil sende den svindler firma chef’s tlf nummer... hun sender ikke selfølgelig. JEG ANBEFALE IKKE at I bestil fra dem!!
Dårlig kundeservice
Jeg har bestilt en vare i starten af januar. Jeg har intet hørt. På trods af to mails og ubesvaret opkald.
ADVARSEL
ADVARSEL
Dette enmandsfirma drevet af en ung pige, der åbenbart ikke kender til kundepleje må jeg på det strengeste advare mod, medmindre du blot vil smide penge ud i afløbet.
Havde jeg blot læst på trustpilot før jeg valgte at købe noget herfra, var jeg sparet for både ærgelser og penge.
Jeg købte et badekar, der viste sig at være defekt. Det er med prop, men proppen virker ikke. Efter mange dage lykkedes dig mig at få fat i "veninden"? Eller nabovirksomheden? og endnu efter nogle dage fik jeg fat i pigebarnet. Hun lovede at sende et nyt badekar. En lang undskyldende historie og tlf.nr. og bla bla - kan se der er mange af disse i anmeldelserne. Hun rapporterede den også til GLS, der dog aldrig har fået varen. Ja det var smart trunte hva? Så kan kunden tro, der sker noget.
Mails er skrevet, jeg ringe mange gange hver dag. Pigebarnet vil altså snyde penge fra folk. Næste skridt er forbrugerstyrelsen og politiet.
HOLD JER FRA DETTE "FIRMA".
Tilfreds
Bestilte søndag og modtog varen tirsdag. Er godt tilfreds med kvaliteten af varen.