www.attitudeholland.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Lieferzeiten verschieben sich immer weiter nach hinten, warte nun bereits 2 Wochen, Paket ist noch immer nicht unterwegs. Angekündigt waren vor Abschluss des Zahlvorganges 2-6 Tage, nicht sehr vertrau... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

J'ai commandé une paire et n'ai jamais rien reçu, réponse évasive du site, suivi de colis qui ne fonctionne pas, aucun numéro de téléphone pour contacter, aucune en tête au courrier envoyé et aucu... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Heel mooi en goed kwaliteit kleding, ik zal zeker weer eens bij deze webshop bestellen. Mijn bestelling is binnen 2 dagen geleverd.

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z butami
  2. Dostawca soczewek kontaktowych
  3. Sklep z nakryciami głowy
  4. Sklep z odzieżą męską
  5. Odzież z nadrukami
  6. Sklep z odzieżą uliczną

Napisane przez firmę

Attitude Holland bestaat sinds 1999 en is een bedrijf dat iedereen, hoe excentriek of apart ook, in zijn waarde laat. Haar motto is: Iedereen is goed zoals ‘ie is, hoe hij of zij er ook uitziet. Mensen uiten zich op allerlei manieren, via muziek, kleding, boeken, radio of internet. Attitude Holland ondersteunt deze mensen om zichzelf te durven en mogen zijn, met een aanbod op het gebied van kleding, schoenen en make-up. Mensen die anders durven zijn maken de wereld immers een beetje mooier.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 14

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Lieferzeiten verschieben sich immer…

Lieferzeiten verschieben sich immer weiter nach hinten, warte nun bereits 2 Wochen, Paket ist noch immer nicht unterwegs. Angekündigt waren vor Abschluss des Zahlvorganges 2-6 Tage, nicht sehr vertrauenswürdig

15 września 2026

Hallo Esther,

vielen Dank für dein Feedback. Es tut uns leid, dass sich die Lieferzeiten so weit nach hinten verschoben haben und du so lange auf deine Bestellung warten musstest.

Du hast am 1. September bestellt und das Paket wurde am 14. September versandt. Das entspricht bei diesen Schuhen natürlich nicht unserer normalen Standard-Lieferzeit von 3–5 Tagen. Wir verstehen deinen Frust vollkommen und entschuldigen uns für die Unannehmlichkeiten.

Das Paket ist inzwischen unterwegs. Du kannst den Status hier einsehen: [Sendungsverfolgung](https://www.maersk.com/tracking/parcel/1MX1234AB0054854354).

Liebe Grüße
Rob
Attitude Holland

Late bestelling slechte communicatie

De bestelling was eerst later dan verwacht en ik bleef emails sturen over hoe ik graag het adres wou veranderen maar ik kreeg geen antwoord. Toen dagen later zeiden ze dat het opgestuurd was en dan nog wat extra dagen later bleek het dat mijn bestelling gewoonweg ‘zoek was’. Wat super irritant is aangezien mijn bestelling geplaatst was op 31 AUGUSTUS, en ik hier halverwege SEPTEMBER NOG STEEDS OP WACHT… ze zeiden dat mijn bestelling tegen deze week moet aankomen en ik hoop dat het ook zo is. Het is ook extreem onhandig om klanten niet te laten weten wat wel of niet in Backorder is want dan weet je als klant hoe lang levering misschien kan duren.

14 września 2026

Super friendly staff

Super friendly staff, top-notch packaging—they're the best. The only thing is, they could occasionally throw in a freebie for loyal customers, it could be nice. The best!

25 sierpnia 2026
Oceniono na 1 z 5

J'ai commandé une paire et n'ai jamais…

J'ai commandé une paire et n'ai jamais rien reçu, réponse évasive du site, suivi de colis qui ne fonctionne pas, aucun numéro de téléphone pour contacter, aucune en tête au courrier envoyé et aucun remboursement.
Méfiez-vous.

13 lipca 2026

Bonjour Charline,

Nous sommes sincèrement navrés d'apprendre votre déception concernant votre commande. Ce n'est absolument pas l'expérience que nous souhaitons offrir à nos clients.

Afin de pouvoir examiner ce qui s'est passé et trouver une solution rapidement, pourriez-vous nous transmettre les détails de votre commande (numéro de commande, date d'achat) ?

Nous tenons à vous assurer qu'Attitude Holland est facilement joignable, tant par téléphone (+31(0)299 373670) que par e-mail (info@attitudeholland.nl). N'hésitez pas à nous contacter directement afin que nous puissions traiter votre dossier en priorité.

Nous espérons avoir rapidement de vos nouvelles pour résoudre ce problème.

Cordialement,

L'équipe Attitude Holland

Oceniono na 3 z 5

Sommige producten kun je elders bestellen met betere prijskwaliteitsverhouding

Eerste bestelling op eind 2025 ging goed. Had een mooie vest en een een korte broek besteld en had de legitieme kleding ontvangen. Het korte broek was heel erg mooi afgewerkt en van geweldige kwaliteit. Het vest hield me warm, maar de afdruk op de achterkant plakte aan elkaar na de eerste was. Had gedacht om wat vaker te bestellen.

Na acht maanden een paar laarzen besteld van het merk Demonia. De laarzen kwamen binnen, maar waren van slechte kwaliteit.

De laarzen waren oncomfortabel, lopen niet lekker en zaten te strak aan mijn benen. Ook het plastic schild was zeer dun. De laarzen zijn ook erg licht en niet net als normale platformlaarzen. Had het product geretourneerd, maar het duurde erg lang voordat ik werd terugbetaald. Na een beetje onderzoek doen en even nadenken heb ik gerealiseerd dat de laarzen goedkope speelgoedlaarzen zijn die in China waren gemaakt.

Gelukkig heb ik het geld wel ontvangen als e-credits, die ik heb terugbetaald naar mijn bankrekening.

Ik raad je af om van deze website te bestellen. De meeste producten die ze verkopen zijn te duur. Je kunt beter bij Large gaan bestellen.

Verder nog is de klantenservice oké. Ze hadden een negatieve recensie niet geplaatst, maar wat rare instructies gegeven, maar kunnen wel mijn retour prima verwerken. Verzending duurt normaal extreem lang, maar de laatste ging wel prima.

UPDATE : Ik kreeg een reactie van Attitude dat mijn laarzen geen imitatieproducten waren. Ik raad iedereen af om Demonia platformlaarzen te bestellen. Verder zijn de kleding die ik zover had besteld van goede kwaliteit.

1 grudnia 2025

Beste Sara,

Jammer om te lezen dat de Demonia-laarzen niet aan je verwachtingen voldeden. Pasvorm, gewicht en draagcomfort kunnen per model verschillen, en uiteraard staat het je vrij om een product om die redenen te retourneren.

We willen wel één belangrijke beschuldiging duidelijk corrigeren: de door ons geleverde laarzen zijn geen imitatieproducten en komen niet van AliExpress. Wij kopen onze Demonia- en Pleaser-schoenen rechtstreeks in bij onze vaste leverancier en verkopen uitsluitend originele producten.

We begrijpen overigens wel waar je twijfel over de authenticiteit mogelijk vandaan kwam. Demonia wordt in Europa officieel onder de naam DemoniaCult gevoerd. Dit heeft te maken met de merkregistratie en het gebruik van de merknaam in Europa. De schoenen worden geproduceerd door Pleaser USA en DemoniaCult is de officiële Europese benaming.

De betreffende laarzen en verpakking waren voorzien van de oorspronkelijke Demonia-branding, waarbij deze voor de Europese markt met een DemoniaCult-sticker is afgedekt. Ook op de zool/inlegzool was een DemoniaCult-sticker aangebracht. Dit kan er inderdaad ongebruikelijk uitzien als je de achtergrond hiervan niet kent, maar deze stickers zijn een officiële aanpassing voor de Europese markt en zijn geen aanwijzing dat het om een imitatieproduct gaat.

Wij verkopen DemoniaCult al jaren en kopen deze producten rechtstreeks in bij onze vaste leverancier. We hebben de door jou geretourneerde laarzen bovendien na ontvangst gecontroleerd en kunnen bevestigen dat het geen namaakproduct betreft.

AttitudeHolland is daarnaast geen dropshipper. Al ruim 27 jaar kopen wij onze producten zelf in en versturen we bestellingen vanuit ons eigen magazijn in Edam. We hebben onze eigen voorraad en verkopen officiële producten en gelicentieerde merchandise.

Dat dit specifieke model te strak zat, oncomfortabel liep en lichter aanvoelde dan je had verwacht, is uiteraard een geldige reden om het te retourneren. Maar de conclusie dat het daarom om een namaakproduct of om dropshipping gaat, is feitelijk onjuist.

Team AttitudeHolland

Bestel elders

Ik heb hier al meerdere keren besteld, vroeger waren ze goed maar nu trekt het op niks meer. In het verleden problemen gehad met een bestelling die 4 weken onderweg was zonder enige info van hun omdat ze onbereikbaar waren. Kan gebeuren dacht ik, ligt misschien niet 100% aan hun wegens drukke periode enzo. Omdat mijn vorige aankoop dan weer geen problemen had, heb ik het nog eens aangedurft bij hun te bestellen. Hier heb ik dik spijt van
Ik kocht een paar schoenen met een 20% kortingscode, deze waren te groot dus wou ik ze terugsturen. Ik had gebeld om te vragen hoe dit dan kan geregeld worden dat ik een kleinere maat kreeg met alsnog die 20%. Ik kreeg het antwoord dat weet ik niet ik ga zo dadelijk mijn collega laten terugbellen. Er heeft nooit een collega teruggebeld. Op facebook reageren ze niet, op email reageren ze niet. Ik ga ze dan maar gewoon terugsturen (waar ik ook nog zelf voor moet betalen). Heb reeds de schoenen op een andere website besteld. Dit was de laatste keer het is altijd wel iets en ze nemen nergens hun verantwoordelijkheid voor

26 czerwca 2026

Goedemiddag,

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent met onze service. We begrijpen je frustratie over de reactietijd volkomen. Je hebt ons op vrijdagmiddag berichten gestuurd; aangezien wij in het weekend gesloten zijn, hebben wij hier direct op maandagochtend op gereageerd. Onze excuses dat dit door het weekend langer heeft geduurd dan je van ons gewend bent.

Ons beleid voor artikelen met korting is inderdaad dat deze geretourneerd kunnen worden, maar dat bij een eventuele nieuwe bestelling de op dat moment geldende prijs van kracht is.

We nemen je feedback over de communicatie en de retourkosten serieus mee om onze service in de toekomst te verbeteren.

Attitude Holland

Favoriete Alternatieve winkel & haarverf

Altijd mijn favoriete plek om alternatieve kleding en haarverf te kopen. Zeker hun eigen merk Attitude Hair Dye is super kwaliteit! Alles wordt redelijk snel geleverd en de klantenservice is altijd goede hulp!

11 maja 2026
Oceniono na 5 z 5

Schoenen voor het dansen gekocht.

Schoenen voor het dansen gekocht.
Het eerste paar was niet echt mooi afgewerkt. Hierover contact gehad middels de mail.
Hier werd fijn op gereageerd en snel actie ondernomen.

Uiteindelijk een nieuw paar ontvangen, wat beter was afgewerkt.

Fijne ervaring en goed opgelost!

5 maja 2026

Ik bestel hier al jaren.

Ik bestel hier al jaren.
Altijd goede service.
Stuur je iets terug dan kan je zelf kiezen of je geld terug krijgt of er iets anders van haald bij de volgende bestelling.
Over het algemeen is de kwaliteit van de kleren ook boven gemiddeld.(fatsoenlijk in elkaar genaaid enz)

17 stycznia 2026
Oceniono na 2 z 5

Nicht mehr budgetfreundlich

Ich mochte immer an attitude, dass die Rabattaktionen früher nicht an einen Mindestbestelltwert gebunden waren. Als ich nach längerer Zeit zum Black Friday/Cyber Monday hereinschaute, stellte ich fest dass es auch bei attitude jetzt einen Mindestbestellwert gibt, der mit 66€ auch noch echt hoch ist. Mal im Ernst, wenn ich erst 66€ ausgeben muss um dann 10% Rabatt zu kriegen, zahle ich trotzdem knapp 60€. Im Endeffekt bekomme ich so zwar die Versandkosten geschenkt, das gibt es bei anderen Shops aber ab weniger Bestellwert und braucht keine Aktion. Im Endeffekt sorgt das dafür, dass ich die Artikel auf meiner Wunschliste nie kaufen werde, weil sie für mein Budget zu teuer sind und ich nicht auf eine Rabattaktion hoffen kann, weil der Mindestbestellwert für den Rabatt sogar noch weiter über dem liegt, was ich mir leisten kann. Ich könnte das noch verkraften, wenn gefühlt 80% der Szene-Marken nicht mittlerweile auch nur noch Fast Fashion produzieren würde, und man so eine 60€ Hose dann auch ein paar Jahre lang halten würde. Mich habt ihr damit als Kunden verloren, auch wenn ich es echt Schade finde - war mit den Bestellungen immer sehr zufrieden.

30 listopada 2025

Liebe,

vielen Dank für deine offene und ehrliche Nachricht. Wir verstehen deine Enttäuschung sehr gut – gerade weil Attitude für viele Menschen immer ein Ort war, an dem alternative Kultur auch erschwinglich blieb.

Fast Fashion ist leider inzwischen überall ein Thema, und wir sind uns dieser Entwicklung sehr bewusst. Genau deshalb sind wir selbst einen anderen Weg gegangen: Wir haben unsere eigene Haarfarbenmarke aufgebaut, die lokal in den Niederlanden produziert wird. Damit halten wir die Produktionskette transparent, fair und nachhaltig.

Außerdem arbeiten wir aktuell an der *AttitudeMarket*: einer Plattform innerhalb von AttitudeHolland, auf der unabhängige Creator ihre selbst hergestellten Produkte verkaufen können. Unser Ziel ist es, wieder mehr Raum zu schaffen für echte Kreativität, Handwerk und Individualität – fernab von anonymer Massenproduktion.

Wenn du einmal bei uns im Lager vorbeischauen würdest, wärst du vermutlich positiv überrascht, wie wir mit Abfall und aussortierten Produkten umgehen. Diese landen nicht einfach im Müll, sondern bekommen über unsere sogenannte „Black Market“-Sektion auf AttitudeHolland eine zweite Chance. Auch hier versuchen wir, bewusstere Alternativen zu schaffen.

Wir verstehen deinen Standpunkt und respektieren deine Entscheidung. Gleichzeitig wollten wir dir gern zeigen, woran wir gerade arbeiten und wofür wir heute stehen. Attitude ist für uns nach wie vor mehr als nur ein Shop – es ist ein Versuch, innerhalb einer schwierigen Marktrealität Haltung zu bewahren.

Danke, dass du dir die Zeit genommen hast, uns so ehrlich zu schreiben.

Herzliche Grüße
Team Attitude

Terrible costumer service

Terrible costumer service, ive waited for 17 days for my item to ship, they had an issue with my address and even tho they had my phone number they didn't call to communicate that to me, even when I changed the address on the website they expected me to send a confirmation email which they didn't directly ask of me to do

1 września 2025

Hear me out..

also…
ich habe mir die fondation Vampier skin bestellt am 14 mai bestellt. dann ein paar tage später kam nur diese komische rückverfolgung die 48 std oder so geht vollkommender quatsch finde ich ich sollte jederzeit als kunde wissen können wie es um das produkt steht was ich bestellt habe, dann rückstand super. kam heute an..girl ich pump und pump kommt nichts mache es auf einfach diesen plastikschlauch nicht drin was es hochpump ich muss es jetzt falschrum pumpen damit überhaupt was rauskommt plus..es riecht nach dem karneval makeup was ich auch für 4€ bei rossmann kaufen kann für mich ist das keine 30€ wert. sorry aber ich bestelle da NIE WIEDER

19 lipca 2025

Helemaal Top!

Ik heb mooie beelden besteld.
De ervaring is zoals ik gewend ben helemaal Top!

Het bestellen ging makkelijk,
Alles is netjes op tijd geleverd ,
Alles was goed verpakt.

Heelemaal Top!

11 lipca 2025

Lange levertijd.

Op de site wordt aangegeven dat ze een levertijd hebben van 3-5 werkdagen wat niet klopt. Voor vaderdag een romper besteld. Deze kwam na 7 dagen pas binnen. Helaas dus niet op vaderdag mijn kado kunnen geven, jammer!

15 czerwca 2025

rare firma

Een das besteld voor een event ,natuurlijk aankomst te laat en was het event afgelopen ,vandaag iets gekregen met e-credits en uitkeren !ik hoop niet dat dit mijn terugbetaling is van mijn retour!

31 maja 2025

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej