begår bedrageri at skal til at slås for at få min penge tilbage... handle aldrig med dem
God service indtil vi havde betalt...... Da vi modtog billed var ramme forkert og ridse på malleriet, vi ringede og ønskede nedslag eller pengene retur, men det kunne ikke lade sig gøre og hver ga... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Maleriet Pines at Rafina fik vi hjem idag og må indrømme at vi blev skuffede. Nok ligner det noget vi har bestilt, men detaljerne var forsvundet og det autentiske look vi umiddelbart faldt for på bill... Zobacz więcej
Art-at-home skal have én stjerne for at være behjælpelige med at håndtere min henvendelse omkring at få lavet et personligt portræt, som efter alt at dømme var rigtig flot. Portrættet var en gave, h... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
art-at-home.dk leverer kvalitetskunst til spotpris og gi'r dig mulighed for at købe ægte kunst billigt. Du kan uploade dit eget foto og få malet dit eget billede eller købe oliemalerier & fotokunst fra vores store udvalg af motiver. Vi kan desuden sætte ramme på dit maleri – og vi sender det lige til døren inden for 3-4 uger. Som noget unikt kan du se maleriet i stue-miljø. Du kan trygt handle hos os. Vi er både PBS- og e-Mærke godkendt, gi'r fuld returret og har live online support.
Silkeborgvej 39 (Hjørnearkaden), 8000, Århus C
- 82 30 30 35
- art-at-home@art-at-home.dk
- www.art-at-home.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
bedrageri
Skuffende :(
Alle de mange stjerner og rosende ord på Trustpilot fik mig til at bestille "kopimalerier" hos Art At-home - hvilket jeg har fortrudt inderligt.
Det er så grimt malet og farverne svarer absolut ikke til originalen. Jeg gav billederne en chance og hængte dem op - måske jeg ville kunne lide dem med tiden, men hver gang jeg kigger på dem, minder det mig bare om, at jeg har gjort det største fejlkøb i mit liv. Ja, man får vel, hvad man har betalt for...
Opdagede dog for sent, at der var fortrydelsesret på, så nu er vi på udkig efter nye malerier - og det bliver IKKE hos Art At home.
2 stjerner fordi der trods alt var en fin service på mail inden leveringen.
Super service og fantastisk maleri...
Det er anden gang jeg handler hos art at home, og det er bestemt ikke sidste;-)
Lever op til forventningerne og problemfri leverance
Den bedste ros er vel, når produktet lever op til de forventninger man har ved købet, og når leveringen sker helt uden problemer.
FULDSTÆNDIG FANTASTISK
Hvis ikke at man køber sine værker, for at investere - skal man ikke et sekund være i tvivl om at købe sin malerier hos ART-AT-HOME.. fuldstændig fantastiske malerier.. som besøgende på rigtig mange kunstudstillinger.. men uden uanede kroner på lommen, får man her malerier fuldstændig på højde med kendte kunstner..SUPER service både når man bestiller og i hele forløbet.. man kan altid komme i kontakt med dem, og man får "maleriet" nøjagtig som man har drømt om dét, og i lige den str. der passer der hvor det skal hænge.. De ALLER BEDSTE og varmeste anbefalinger fra mig.
Professionelt, spændende og sympatisk
La' vær' at gøre det sværere og mere højtideligt, end det er. Og betal ikke alverden....
god kvalitet til en god pris
Absolut god og effektiv service, og maleriet jeg købte er jeg fuldt ud tilfreds med, og kommer man til Aarhus, bliverman også godt modtaget på galleriet
Fantastisk maleri - meget personligt
Har bestilt et maleri, synes bestemt det er det hele værd. Jeg så maleriet på deres hjemmeside og kan kun anbefale art at home til alle!!! Jeg synes maleriet er lavet meget personligt, det er ikke et maleri der er masse produceret ....
Virkelig god service
Min oplevelse var udelukkende positiv. Hurtig respons, velvilje til at møde mine ønsker om specielle mål og levering nøjagtigt til den lovede tid.
Perfekt
Perfekt handel, kan 100% varmt anbefales, de 2 billeder jeg har købt har været pakket rigtig godt ind og de lugter af frisk maling, super godt syntes jeg.
MVH.
Mads Rind
Levede op til mine forventninger
Jeg har ikke noget negativt at sige om min handel, fik leveret et pænt og flot maleri.
Leveret til tiden, efter 4 uger, som de skriver ved ordre.
Handler der gerne igen.
VIL I HAVE TRYGHED SÅ KØB HOS ART AT-HOME FRA EN GLAD KUNDE
Jeg har modtaget mit første maleri indrammet det er utroligt professionel og flot arbejde masser af maling på billedet, dette skriver jeg fordi jeg også har købt et billede et andet sted og der manglede maling flere steder på maleriet. Art AT-home er utrolige troværdige og ingen problemer med at få hængt maleriet op alt var perfekt. Jeg kan kun anbefale dem fordi man får meget for pengene holder hvad de lover og jeg har nu bestilt et maleri mere.
hilsen en glad maleri ejer
Fuld tilfredshed
Jeg har lige modtaget mit maleri, som lever fuldt ud op til mine forventninger. Det svarer i høj grad til det, som er vist på firmaets hjemmeside. Kommunikationen med virksomheden har fungeret let og ubesværet, og servicen har været i top. Jeg kan varmt anbefale Art-at-home.
Fantastisk service og fantastisk resultat!
Jeg skriver meget sjældent sådanne anmeldelser, men i det her tilfælde var jeg så tilfreds, at jeg synes andre skulle høre om min oplevelse.
Den 1/1-2013 bestilte jeg to oliemalerier hos art-at-home. Som lovet på deres hjemmeside var de færdige 3-4 uger efter bestilling, og det endte endda med at de blev leveret lige til døren på 4. sal, da ejeren Simon alligevel havde en tur til København. Hvis det ikke havde passet er leveringen alligevel gratis med GLS, modsat andre hjemmesider, hvor jeg har set levering koster over 400 kr...
Al kommunikation fungerede upåklageligt, og da der kort efter min bestilling var startet januar udsalg (man sparede 15%) fik jeg også de 15% på mine billeder.
Vigtigst af alt er selvfølgelig resultatet: Malerierne er MEGET flotte, og jeg er utrolig glad for at jeg valgte denne løsning fremfor at gå ned og købe et eller andet standard tryk. Det her er noget helt helt andet, på en rigtig rigtig god måde. Motiverne ligner dem på billederme fra hjemmesiden, men hvad man ikke kunne se da man bestilte, er hvor fantastiske farverne er. Derudover er hvert billede malet af en kunstner, hvilket gør at er det er lidt unikt. Penselstrøgene, det ekstra lidt tykke lag maling hist og her, som kunstneren har følt for at placere det sted han lige følte for den dag, gør at jeg føler jeg har fået noget lidt specielt.
Alt i alt en meget tilfreds og begejstret kunde, som allerede har anbefalet virksomheden til flere af sine venner og familie - og jeg modtog kun lige billederne i går.
Super tilfreds
Bestilte et maleri, og var spændt på om det levede op til mine forventninger. Det er meget flottere end forventet så jeg er yderst tilfreds. Nok ikke sidste gang Art At-home skal male for mig ;D