Mødet med René Smedegaard fra Andelskassen var meget udbytterigt, vi følte os afklaret ift vores fremtidige økonomi, da vi var færdige. Rene’ havde en venlig og nærværende fremtoning, så man følt... Zobacz więcej
Bankrådgiver Henriette fra Andelskassen i Esbjerg, som vi har haft som rådgiver igennem mange år, og som har støttet os i medgang og modgang. Vi har altid oplevet Andelskassen som en rigtig god b... Zobacz więcej
Vi har været erhvervskunde og privatkunde i 35 år og har haft en kassekredit på 25.000 kr. på erhvervskontoen i mange år uden problemer. Vi har ingen andre lån. Nu vil banken lukke den pr. 1. se... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
I Andelskassen tror vi på, at gode relationer skaber værdi. Værdi kan handle om at skabe vækst i din virksomhed, få mere tid med din familie eller skabe tryghed om din formue og de næste generationer. Det varierer fra person til person og fra situation til situation. Det stiller krav til vores rådgivning, og at vi kender dig. Ikke bare ved navn, men som et menneske med drømme, en familie og måske en virksomhed, som du har overtaget eller bygget op fra bunden. Vores holdning er, at du fortjener at blive set. Vi insisterer på den tætte kontakt med et direkte telefonnummer til en fast rådgiver, som kender dig. En rådgiver, der altid takker ja til en kop kaffe, hvis du foretrækker at holde mødet i din dagligstue eller i din virksomhed. Det skaber den gode rådgivning, og det gør, at vi kan handle med det samme. For nogle gange skal det gå stærkt. Og når det gør, er det relationen, der gør forskellen. Andelskassen er en bank med hovedsæde i Aarhus, to formuecentre, et landbrugscenter og 23 rådgivningscentre rundt i landet. I hele organisationen tager vi afsæt i, at vi tror på, at gode relationer skaber værdi. Vi er mennesker, der interesserer os for andre mennesker, og vi insisterer på den tætte, personlige kontakt med vores kunder. Det er sådan, vi finder løsninger, der passer til den enkelte kundes livssituation – og som skaber værdi. Både nu og i fremtiden.
Dusager 18, 8200, Aarhus N., Dania
- 87 99 30 00
- info@andelskassen.dk
- www.andelskassen.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 92% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Bankrådgiver Henriette fra Andelskassen…
Vi har altid oplevet Andelskassen som en rigtig god bank, som vi kan stole på og er gode til at finde løsninger, som passer til vores økonomi og livssituation.
Bedste anbefalinger fra os :-)
Møde med René Smedegaard fra Andelsbanken.
Rene’ havde en venlig og nærværende fremtoning, så man følte sig set som kunde. Det var så rart, at han havde forståelse for netop vores ønsker og behov.
Vi kan klart give Andelskassen og René Smedegaard vores bedste anbefaling.
Tak for en god samtale
Tak for en god samtale, Torben fra Andelskassen i Viborg
Jeg vil gerne sige mange tak til Torben fra Andelskassen i Viborg for en rigtig god, venlig og professionel samtale. Jeg følte mig fuldstændig tryg og lyttet til, og jeg fik svar på alle mine spørgsmål på en nem og overskuelig måde. Super god service!
Er så tilfreds med Andelskassen
Er så tilfreds med Andelskassen. Nemt at komme i kontakt med rådgiveren og altid kompetent rådgivning
hos andelskassen er vi blevet mødt med…
hos andelskassen er vi blevet mødt med åbenhed og vi er så heldige at have mikkel som bankrådgiver og vi får en rådgivning som ingen andre banker har kunne måle sig med.
Vi havde en rigtig god oplevelse hos…
Vi havde en rigtig god oplevelse hos Andelskassen i Viborg. Vi skulle skifte bank i forbindelse med huskøb og vi blev mødt af en imødekommende, venlig og humoristisk bankmand, som virkelig tog sig tid til at lytte til os og forstå vores situation.
Samtalen handlede ikke bare om tal og økonomi, men i høj grad om vores ønsker, vores muligheder og vores fremtid – blandt andet i forbindelse med vores drøm om at købe hus. Vi følte, at han så på vores situation, præcis som den var, og ikke bare som et regneark.
Det blev til en rigtig god og ærlig samtale, hvor der både var plads til seriøs rådgivning, spørgsmål, smil og humor. Vi gik derfra med en rigtig god mavefornemmelse og følelsen af at være blevet taget alvorligt.
Stor anbefaling herfra til både Andelskassen Viborg og vores bankmand Torben ⭐⭐⭐⭐⭐️
5 stjerner til Andelskassen.
Jeg vil meget gerne give Andelskassen 5 stjerner.
Min mand og jeg har været kunde hos Andelskassen i mere end 20 år, og vi har altid fået god vejledning i pengesager.
I forbindelse med min mands død har jeg fået fin hjælp af Kim med oplysninger til Skifteretten. Tak for det.
Jeg vil fortsat have fuld tillid til den vejledning, jeg får fra banken i pengesager.
Personlig og engageret service
Personlig og engageret service fra start. Ærlig samtale med øje for, hvad der er bedst for os i forhold til at skifte bank eller ej. Meget behageligt og trygt.
Meget tilfredse med Andelskassen.
Meget tilfredse med Andelskassen.
Vi har brugt Andelskassen Svendborg afdeling i mange år. Vi er meget tilfredse med deres ydelser, finder banken troværdig og serviceminded og har stor tillid til vores bankrådgiver Jens Christensen.

Odpowiedź od Andelskassen
har altid fået en god behandling og…
har altid fået en god behandling og gode råd af vores bankrådgiver har været kunde i mange år

Fantastisk service og rådgivning
Fantastisk service og rådgivning. Selv for folk som os, der ikke ligefrem er økonomer, formår Mikkel fra andelskassen altid at forklare tingene så de giver mening. Den varmeste anbefaling herfra.

Odpowiedź od Andelskassen
Vi skiftede bank for et år siden da vi…
Vi skiftede bank for et år siden da vi specifikt fik anbefalet Michelle af nogle venner. Vi er utroligt glade for vores skift af bank da vi uden tvivl har fået den bedste rådgiver man nogensinde kunne forestille sig. Hun er noget helt særligt ift nogen anden rådgiver vi tidligere har været i kontakt med. Hver en stjerne går til Michelle 🎖️🌟🏆

Odpowiedź od Andelskassen
En fantastisk oplevelse at komme i…
En fantastisk oplevelse at komme i banken….🤩
Ingen skuespil, ingen højt-på-strå attitude…. Alle er indstillet på at hjælpe en’….
Er 100% bevist om det er en forretning de driver, men det spænder ikke ben for teamet i Rds. afdelingen, udviser ordentlighed….👍
Et ekstra “shot out” til Michelle Madsen, som virkelig brænder for at give god oplevelse👌
Keep up the good work

Blev budt velkommen
Blev budt velkommen, i Andelskassen Varde af Trille Ann
Lykke Sørensen. Hun var rigtig godt forberedt på de ting vi talte om. Hun var en rigtig god rådgiver idet hun fortalte om både positive og negative løsninger.
Hanne og Tage Lauridsen

Odpowiedź od Andelskassen
Min kone og jeg var til optagelsesprøve, jeg tror vi bestod!
Min kone og jeg var til et møde i banken for at blive medlem, vi blev godt modtaget af en altid smilende Sanne og under rundvisningen mødte vi vældig søde mennesker. Selve mødet forløb i en venlig og rar tone og hun forklarede det så vi forstod det, vi har tidligere haft Sanne som sagsbehandler også der var vi særdeles glad for hende."She's a keeper" mvh Inga og Bent

Imødekommenhed.
Signe er altid grundigt forberedt og giver grundige og ærlige svar på mine spørgsmål.
Hendes imødekommenhed og nærvær er i særklasse. 🙏

Andelskassen - det bedste pengeinstitut
Jeg har haft Andelskassen i Randers som pengeinstitut i mange år. Det er til stadighed en supergod oplevelse at have en kompetent og personlig rådgiver, der hjælper mig med overblik og handlemåder i forhold til min økonomi, i forhold til evt. låntagning osv. Jeg kan stærkt anbefale Amdelslassen.

En varm anbefaling
Min kæreste og jeg er ved at skifte bank til Andelskassen, og dette har vi flere gode grunde til. For det første oplever vi, at vi at vi her har fået en bankrådgiver, som vi faktisk kan få fat på og ikke skal vente på svar fra i flere dage. For det andet, ser de muligheder frem for begrænsninger, når vi har delt vores visioner med dem - selv som et ungt par. Vi føler os yderst trygge ved dette bankskifte, og vi kan kun give banken vores varmeste anbefaling.

KÆMPE anbefaling!!
KÆMPE anbefaling!!
Vores drøm om hus blev knust i alle andre banker, lige indtil vi fik et møde med Torben fra Andelskassen! Han kan virkelig trylle og har fået os i mål med vores husdrømme.
Den bedste og mest menneskelige rådgiver vi nogensinde er stødt på. Vi føler os virkelig i gode hænder og vi har en følelse af at være mennesker og ikke bare tal.

Odpowiedź od Andelskassen
Vi blev mødt af en smilende Malene…
Vi blev mødt af en smilende Malene Husum til vores møde. Så vi følte os rigtig godt modtaget. Vi fik en god, grundig og vejledende snak omkring det vi kom for. En pensionssnak. Vi havde selv nogle overvejelser og vi fik muligheder stillet op på skærmen. Malene var grundig forberedt. Således fik vi også tilrette budgetkontoen, det var rart. Vi har modtaget et referat fra mødet, hvilket stemmer helt overens med det aftalte. Så nu glæder os til at høre fra Malene igen, så vi igen kan få en snak "face to face". Det sætter vi stor pris på. Malene kan vi bestemt anbefale som kunderådgiver, hun yder den allerbedste kundeservice