Yderst god kvalitet og venlig betjening!
Jeg har købt en heldragt til en baby og børneparaplyer. Der var en stort udvalg. Alt er en meget fin kvalitet til rimelige priser og venlig betjening og vejledning. Alt fungerer perfekt.
All4u - webshoppen med mærke- og kvalitetsvarer til en god pris indenfor baby- og børnetøj, modetøj, tilbehør, rejsetasker og meget mere
Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
I foråret skrev jeg til All4you for at høre om de ville tage Kattnakken regnflyverdragter hjem, da de ikke kunne fås i DK og ikke kunne sendes fra NO. Det var desværre ikke muligt dengang, men de har kontaktet mig efterfølgende med alternativer og da de her i efteråret fik dem hjem tidligere end ventet fik jeg straks en besked om at de nu var i butikken. Rigtig behagelig og god kundeservice.
Hjemmeside fungerer godt og levering skete hurtig.
Min anmeldelse er baseret på kundeservice, levering og produktet stand ved levering.
Alt gik fint, og som det skulle, meget fin kundeservice – meget venlig, hjælpsom og sød. Levering gik også som den skulle, og produktet var i fint og i god stand da jeg modtog det.

Odpowiedź od All4u
Bestilte en bamse til min søn og den dukkede op, som forventet, nogle dage senere..
Hurtig levering 🚚 og varen levede op til forventningen
Er meget glade for de to tasker jeg har købt. De er i en kvalitet jeg havde håbet på - så igen en rigtig god shopping oplevelse :-))
Virkelig god kundeservice samt gode varer til en god pris! Kan bestemt anbefales.
Jeg bestilt body en eftermiddag og fik svar senere samme dag at det var til afhentning i butikken dagen efter.
2 dage så var varen leveret, super
Ville være dejligt hvis der også kom sparkedragter i str 40-44, men super boby,er
Vi har bestilt en masse ærmeløse petit bateau bodyer til vores søn, da vi har afhentede samtlige ordrer i butikken kan vi ikke sige det store om leveringen, men servicen er i top og bodyerne lever bestemt op til vores forventninger.
Desuden er betjeningen i butikken meget sød og imødekommende.
Fantastisk service! Af en eller anden årsag fik jeg to ordrebekræftelser på samme ordre. Jeg skrev hurtigt til kundeserice, da butikken er ferielukket. Jeg havde regnet med, at der så ville gå en uge eller der omkring - MEN allerede 10 minutter senere var det ordnet!!
Og allerede dagen efter havde jeg en masse Petit Bateau tøj til ingen penge til min søn! MEGET godt klaret, når der egentlig er ferielukket!!