Merle fra 4hotdogs.com fortjener faktisk mere end de 5 mulige stjerner. Hun har ydet en perfekt kundeservice ifbm valg af nyt hundebur 😊 Derudover lynhurtig levering - dag til dag 👌
Jeg har handlet hos 4hotdogs.com en del gang. Og vender altid tilbage. Der er en god betjening/service, god hjemmeside, gode produkter og hurtig levering. Deres sortiment er perfekt til lidt ekst... Zobacz więcej
Bedre service skal man lede længe efter. Jeg havde bestilt varer til afhentning i butikken søndag aften, og ikke nok med at varerne var lagt klar til afhentning mandag morgen, men de søde ejere ringed... Zobacz więcej
er bare en super go side, med et rimeligt stort udvalg. de pakker altid tingene pænt ind i lidt papir og binder en sløjfe om og ligger en gratis godbid med også med en sløjfe om :) leveringen sker o... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
4hotdogs.com - en online shop med et stort udvalg af tilbehør til hunde og katte i top kvalitet. Alt det din hund og kat ville købe, hvis de kunne shoppe på nettet. Hip, unikke produkter til katte og hunde: holdbart legetøj, lækre godbidder, hundeseler, hundetegn med gravering og meget mere.
Måløv Værkstedsby 59, 2760, Måløv, Dania
- +45 4424 4464
- info@4hotdogs.com
- www.4hotdogs.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Fantastiske dygtige til at vejlede
Fantastiske dygtige til at vejlede. Der vil jeg handle meget mere.
Ganske enkelt enestående!
Merle fra 4hotdogs.com fortjener faktisk mere end de 5 mulige stjerner.
Hun har ydet en perfekt kundeservice ifbm valg af nyt hundebur 😊
Derudover lynhurtig levering - dag til dag 👌
Jeg er fan 🤩
Jeg er fan 🤩
Hyggelig velkomstmail!
Fik hurtigt svar på en forespørgsel og bestilte derefter min vare. Under et døgn senere kunne jeg hente varen i en pakkeshop.
Jeg vil ikke betænke mig ét sekund med at handle hos dem igen.
Altid fantastisk service og super…
Altid fantastisk service og super hurtig betjening
Hurtig levering, og der fulgte endda en lille gave med, i form af en hoppebold til katten - super god service!
Købte en hundefrakke til halv pris
Købte en hundefrakke til halv pris. Og den er virkelig fin + blev leveret knap 2 døgn efter bestilling. PÅ EN LØRDAG. 1000 tak for sindssyg hurtig ekspedition og levering. Glædelig jul til jer.
Har handlet der flere gange
Har handlet der flere gange, dejligt at spare penge via mit forbrugsforeningskort, får altid det jeg har brug for til hunden - hurtig levering
God service trods ærgerligt produkt
God og venlig betjening. Og plejer at være tilfreds.
Men den hundeposeholder jeg har købt til 189 kr. Lever på ingen måde op til forventningerne.
1. Den kan kun sidde på en ordentlig
måde på en enkeltsnor, ikke på drasurline eller andet, hvilket ikke var oplyst.
2. Men skal hive og flå for at få poserne ud af sprækken som meningen er.
Jeg er dog meget tilfreds med at jeg er blevet delvist compenceret.
Det er god service

Odpowiedź od 4hotdogs.com
Virkelig god service👌🏽 Tror ikke man…
Virkelig god service👌🏽 Tror ikke man kan få sådan god betjening andre steder.
Jeg spurgte om gratis smagsprøver i går, så fik jeg det leveret i dag.
Jeg vil fremover kun handle her, da service niveauet er meget høj, og man bliver behandlet ordentlig!
Tak til jer alle🙏🏽🙏🏽🐾🐶
kan anbefales
Har bestilt flere gange ved 4hotdogs. Det fungerer og varen bliver leveret hurtigt. Kan fint anbefale firmaet👍
Fin og hurtig service
Fin og hurtig service, effektiv og venlig betjening telefonisk. Samme ved ombytning af vare med forkert størrelse.
Rigtig fin oplevelse
Rigtig fin oplevelse, fik oven i mit køb, en hel pose med hundegodbidder. 👏🏻👏🏻😊 Der handler jeg helt sikkert igen. Super sød dame jeg snakkede med over telefonen også, da jeg ville ændre i min ordre.
Kan kun anbefales.
Kan kun anbefales.. Fremragende service.. Lyn hurtig levering. Ingen bøvl. Hurtig tilbagemelding.. Helt igennem et firma der ved hvordan man driver forretning. 👍😊
Rigtig fin service og hurtig levering.
Wauv
Wauv. Utrolig hurtig betjening.
Bestilte mine varer igår, og kunne allerede i dag afhente varerne i GLS pakkepost. Der var endda en lille lækkerbisken med til hunden, tak
Kan varmt anbefale 4hotdogs <3
Hurtig levering og gode varer!
Altid meget hurtig levering, godt udvalg af varer og en lille fin "hilsen" med i kassen. Generelt en rigtig god webshop!
Jeg kunne godt finde på at komme igen
Købte et sødt hundemærke og det er SÅ fint, det tog lidt tid om at komme men de sendte det med brev så der var gratis fragt👍🐕
Helt igennem fantastisk kundeservice
Helt igennem fantastisk kundeservice. Hurtig kommunikation.
Dejlige varer og de kommer lyn hurtigt.