Wax Clinique

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Super service, venligt og smilende personale. Kvaliteten af deres behandlinger er i top, jeg kommer igen om 4 uger!

Oceniono na 1 z 5

Jeg havde læst om sugaring som den blideste form for hårfjerning og velegnet til sart hud. Måske, hvis behandleren desinficerer først, desværre var min behandler enten uøvet el glemsom. Da... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Centrum wellness

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hårfjerningsklinik med speciale i sugaring. Find os på Vesterbro Torv!

Dane kontaktowe

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Super service

3 stycznia 2023
Oceniono na 5 z 5

Har været kunde hos Wax Clinique i…

Har været kunde hos Wax Clinique i snart 10 år og er så glad for deres wax sukker behandlinger. Zala og hendes søster er helt klart de bedste, men de andre kommer også godt efter det. Kan varmt anbefales. Langt bedre end alm voks.

17 listopada 2021

Dygtige og søde

Behagelig, kompetent og imødekommende

31 lipca 2020
Logo Wax Clinique

Odpowiedź od Wax Clinique

Mange tak for de flotte ord :-)

Med venlig hilsen

Wax Clinique

Varm anbefaling herfra!

Efter at have prøvet et par forskellige klinikker i hovedstadsområdet, har jeg netop modtaget en behandling hos Wax Clinique på Vesterbro. I klinikken blev jeg mødt af venligt, imødekommende personale. Jeg havde bestilt en sugar behandling af ryggen og armene, og resultatet oversteg langt mine forventninger. Samtidig er priserne lidt lavere end de andre klinikker i København, så det er ren win/win!

I har lige fået en fast ny kunde!

2 maja 2018
Oceniono na 5 z 5

Bedste voks/sugaring behandlinger jeg har prøvet!

Jeg har været kunde i klinikken siden den åbnede og har altid været fuldt ud tilfreds med de behandlinger jeg har fået lavet. Zala er virkelig professionel og dygtig. Er nu også begyndt at komme i klinikken i Skt. Peders Stræde hos Zian og er også rigtig glad for at komme hos hende! Kan kun anbefales også er priserne også lidt lavere end andre steder 👌.

26 kwietnia 2018
Oceniono na 1 z 5

Værste resultat!!!

Dagen efter behandling vågnede jeg til ømme varme stafylokok inficerede ben, jeg talte 21 5-krone store bylder. Lægen satte mig straks på en voldsom antibiotika kur, som jeg var på i 8 dage, samtidig med at jeg rensede med klorhexidin og kom helende salve på.
Min solferie, som jeg skulle på 5 dage senere var ødelagt, dels pga af smerter men især pga jeg måtte beskytte bylderne mod solen. De udviklede sig i løbet at ugen til kæmpestore lilla plamager, og jeg må se i øjnene at jeg får kæmpe ar.

Jeg kontaktede klinikken og har fået et tilbud om en ny sugaring på deres regning, dog med en lille prøve først.
Det giver sig selv at det har jeg bestemt ikke lyst til.

8/5-2017
Jeg står målløs efter svaret fra klinikken; for jeg havde trænet FØR wax, hvilket jeg sagde til behandler, som netop burde have reageret med grundig afrensning og information.

Men hvis dette skulle gøre så stor en forskel, vil det da være logisk at man sammen med det andet forberedelses info på hjemmesiden også betoner vigtigheden af dette.
Stadig med bylder og violette ar

7 maja 2017
Logo Wax Clinique

Odpowiedź od Wax Clinique

Hej Begona.

Vi er virkelig kede af din behandling her.
Siden vi har været i dialog sammen, har jeg snakket med behandleren, og hun har præcis lavet sin behandling som hun skulle. Der er gået et eller andet galt, om det er fra vores side eller din egen, det finder vi nok aldrig ud af.
Der er desværre andre ting som også kan spille en her, træning efter behandling, eller bukser som ikke har været helt rene.
Kede af du ikke ville tage imod vores behandling, men kan sagtens forstå dig.

Mvh

Wax Clinique/Zalaq Abdul K.

Bedste sted i byen!

Jeg bliver ikke længere vokset hos nogen andre (har været en del igennem), for jeg har fundet det bedste sted i byen. Tusind tak for altid hyggelig og god betjening!

8 listopada 2013

Lige som det skal være!

Personalet er søde og behagelige, behandlingen effektiv og så smertefri som muligt, og stedet virker indbydende og hygiejnisk. Jeg har været her flere gange og kommer klart igen!

12 września 2013
Oceniono na 5 z 5

Man finder ikke et bedre sted!!

Der er ikke noget der er værre end at få brazilian af en der er usikker, langsom og som fedter rundt med tingene. Det kommer du aldrig til at opleve her. Tror hun kan sit arbejde medVlukket øjne:)

Jeg er selv en fast kunde af stedet. Jeg får lavet brasiliansk sugaring og arm sugaring hver måned og er utrolig glad for det.
Zala (behandleren og ejer af stedet) er rigtig sød og dygtig i sit arbejde. Hun er hurtig, praktisk og rutineret. Hun holder sine tider præcist (har aldrig oplevet ventetid). Kan varmt anbefale dette sted. Har prøvet flere forskellige steder inden jeg fandt Wax Clinique, som blev mit sidste stop!

Udover behandlingen kan du også være tryg mht hygiejnen. Ja så kan der vist ikke siges mere om stedet.

24 lipca 2012

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej