der er mange dejlig3e e-bøger og også andre der er alt hvad hjertet begære og mange gange til en billig pris
Jeg købte min første e-bog på storybag og det tog max 3 minutter før jeg havde læst instruktionen, bestilt, betalt og downloaded og klar til at læse bogen på min iPad. Hurtigere og nemmere kan det vis... Zobacz więcej
Kunne dog godt bruge bedre filtreringsmuligheder. Søgte efter e-bøger på dansk til en teenager, men kunne ikke få ikke-relevant stof filtreret væk. Fik både lydbøger og børnebøger mv. med i søgninge... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
jeg er meget tilfreds
det bedste sted at købe e-bøger :-)
Synes at Storybag er det sted med størst udvalg af e-bøger.
Storybag har de nyest bøger før andre, og til en god pris - selvom jeg stadig synes at e-bøger er for dyre i forhold til papirugaven.
Alle ebøger leveret hurtigt uden problem.
Storybag har leveret ebøger elektronisk hurtigt og sikkert og til en fornuftig pris
God og hurtig levering
Storybag leverer omgående de bestilte titler, så snart betalingen er på plads. Hurtig og god service.
Fremragende ide at koncentrere sig om ebøger
I har rigtig mange varierede og spændende ting og fokuserer jeres energi på ebogsområdet hvilket giver jer en større ekspertise. Storybag er det bedste sted jeg har købt ebøger. Jeg kan skaffe noget nyt at læse i på ialt ca 10 minutter og bogen skal ikke returneres på en bestemt dato som biblioteksbøger. Sidstnævnte har jeg spildt for mange bødepenge på. Bogen optager heller ikke plads på hylderne - de er overfyldte i forvejen.
Hurtig og nem levering
Let at finde hvad jeg ønsker - herefter nem og hurtig levering.
Forkert orddeling på iBooks på iPad
Mange danske bøger har forkert orddeling på iBooks på iPad og det forringer læsbarheden så meget, at jeg vil fraråde disse bøger med mindre man kan få en garanti for at orddelingen for den bog man køber, er korrekt.

Odpowiedź od Storybag
Billigt, hurtigt og nemt
Det er nemt at søge efter interessante bøger - dog kan svartiderne ind imellem være lange (og somme tider for lange)
Lige til at gå til
Jeg købte min første e-bog på storybag og det tog max 3 minutter før jeg havde læst instruktionen, bestilt, betalt og downloaded og klar til at læse bogen på min iPad. Hurtigere og nemmere kan det vist ikke være.
Outstanding
Super professionelt, ekstrem hurtig feedback på alt - betaling accepteret, ordrebekræftelse, link til download. Kort sagt en fornøjelse at handle med Storybag.
Problemløs levering
Af en førstegangs levering må det siges at være en problemløs levering. Kunne måske godt tænke mig at formatet kunne indpasses direkte i min Kindle, men efter en konvertering i Calibre fungerede det bare perfekt.
Glimrende
God ide med smagsprøve. På den måde kan man prøve af om man kan lide forfatterens måde at skrive på, og på den måde finde nye forfattere, som man ønsker at læse.
Det er rigtig smart.
I burde også have en afdeling med bestsellere.
Megt god
Jeg har bestilt to gavekort. De var fine at printe ud og indtil nu fungerer det fint
Super nemt og 1 klasses hjemmeside.
handler der igen, nemt og billigt.
god bøger, mangler spil til e-books
Jeg kunne goft tænke mig at kunne købe spil, til mig e-books, det er svært at finde nogen steder hvor jeg kan købe det, ej heller hos jer. Men da i sælger mange e-bøger ville det måske gi jer et mer salg