www.Serviesshop.com
Zobacz, co mówią recenzenci
Mijn bestelling vorige week gedaan, volgende dag kreeg ik netjes een telefoontje dat mijn pakket een dag later bezorgd zou worden ivm storing. Inderdaad daar was mijn pakket een dag later. Helaas aant... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Het aanbieden van leuk servies van top kwaliteit, dat is wat we doen! Verras uw gasten met een mooi gedekte ontbijt-, lunch- en diner tafel.
Dane kontaktowe
Schotweg 66b, 7312 AE, Apeldoorn
- 085 - 8769894
- info@serviesshop.com
- serviesshop.com
Inni użytkownicy przeglądali również
Terrible disgusting customer service
Horrible man working here which reflects poorly on this horrible company. They sent me broken glass which then led to me getting small pieces of the broken glass lodged in my hand. I emailed them about it, and this man calls my phone and is extremely rude to me saying he won't apologise to me (even though I never asked him to) because its not his fault and he won't send me a new plate. I understand that but their company's name is on the product is it not? He went on and on being rude to me until he finally offered a refund.
erg tevreden!
Deels goede beoordeling, laten we het maar niet over de rest hebben..
in 2015 heb ik een deel van mijn servies besteld, Hier was ik erg tevreden over. Nadat mijn bestelling binnen was, bleken er borden kapot te zijn. Goede service en ik kreeg nieuwe borden.
Later nog wat kommetjes (november 2015) besteld, alleen bleek dit van veel lichter van kleur te zijn. Dus opnieuw contact gezocht. En wederom zou ik nieuwe kommetjes krijgen. Er werd wel bij verteld dat de kommen in maart'16 geleverd zouden worden. Geen probleem toch?!? De kommen die ik heb ontvangen, die lichter waren, wilde ik terug sturen, maar dat hoefde niet om het een productiefout was.
Eind maart opnieuw contact gezocht, want had nog geen bericht ontvangen van de kommen. Als reactie kreeg ik dat de levering vertraging op had gelopen. Dus eind april komen ze binnen..
Nu is het 18 september'16 en heb nog steeds geen kommetjes.
Ik heb al meerdere keren gebeld >> geen reactie, wordt niet opgenomen.
Daarnaast al de nodige mailtjes gestuurd waarin ik aangeef dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn, mijn eigen nummer er bij gezet... >> ook geen reactie.
Ik vind het erg jammer dat ik geen reactie krijg. Terwijl jullie service in het begin erg goed was.
Vraag me bijna af, of ik uberhaupt de kommen nog wel krijg.
Een goed bedrijf laat wel enige reactie zien!
Vandaag 19 september weer 3x gebeld... pakken weer niet op.
Hier op volgend maar de kamer van koophandel gebeld met de vraag of het bedrijf nog wel bestaat?!? En ja het bestaat nog.. heb een ander nummer gekregen, Maar goed je kunt het al raden, wordt weer niet opgepakt... om moedeloos van te worden
Snelle levering & goede service
Super snelle levering, de volgende dag in huis! Ook wordt je via de mail goed op de hoogt gehouden van je bestelling! Zeer tevreden (: En nu heb ik m'n servies compleet !
Bestelde en betaalde product niet ontvangen
Op 30 juli 2016 twee mokken besteld en betaald. Na twee weken niets ontvangen. Meerdere malen telefonisch benaderen (085-8769894) werkt niet, wordt niet opgenomen. Mails worden niet beantwoord. Ontvang op 30 augustus plotseling één mok, zonder toelichting of excuus. Bij opnieuw bellen, weer geen contact. Krijg vandaag per mail het verzoek om een beoordeling in te vullen?! Serviesshop durft wel. Welnu, dan krijg je deze beoordeling. Misschien dat men nu contact met mij opneemt.
Vakantie serviesshop niet aangegeven
Ik heb prachtige bordjes gekregen, waar ik heel blij mee ben. Maar omdat het team van serviesshop via alle media echt heel lang onbereikbaar was tijdens hun vakantie en ook nergens op de website aan stond gegeven, heb ik veel stress gehad over deze bestelling. En ik weet dat ik niet de enige klant ben met deze ervaring. Dat is jammer, want zoiets doet schade aan de reputatie van een prima bedrijf. Dus mensen als jullie volgende keer afwezig zijn om wat voor reden dan ook, geef dit aan op de website en spreek een boodschap op een antwoordapparaat in.
Uiteindelijk geleverd
5 augustus besteld. Ervanuit gegaan dat het de volgende (werk)dag in huis zou zijn. Gemaild, gebeld nog eens gemaild en nog eens gebeld, geen reactie en geen gehoor. Ineens afgelopen maandag 29 augustus een track en tracenummer in mijn mailbox. De volgende dag zou het bezorgd worden. Het pakket bleef echter staan op aangemeld maar nog niet ontvangen door postnl. Vandaag kreeg ik dan eindelijk het pakket. Geen enkel excuus en daarom zal ik hier nooit meer iets bestellen.
Late levering
Bestelling na 30 dagen ontvangen. Geen reactie op mailberichten en klantenservice telefonisch niet bereikbaar maar blij met de uiteindelijke levering!
Prima.
Zoals altijd snelle verzending. Het is alleen jammer dat er ondanks de goede verpakking een stukje van het Greengate eierdopje af was.
Goede service maar servies kapot.
Mijn ervaring met de serviesshop is goed. Alleen kwamen mijn borden gebroken aan. Dat zal tijdens het bezorgen zijn gebeurd. Heb meteen gemaild en krijg als het goed is nieuwe exemplaren toegestuurd. Heel netjes!
Ik heb nog geen nieuwe ontvangen en ook nog geen track en trace code. Dus ben benieuwd hoelang het duurt.
Mvg Lisa
Pracht servies Melli Mello
Het is een mooi servies dat je geheel naar eigen wens kan samenstellen, elke maand gewoon a=wat bestellen en je komt tot een pracht geheel
Uiteindelijk tevreden
Ik vond het jammer dat ik een aantal producten besteld had en deze achteraf toch niet meer leverbaar waren. Ook is de levering niet goed gegaan, het zou de volgende dag in huis zijn wat niet gebeurde. Hier moest ik dus zelf wel weer achter aan. Dit werd wel weer netjes en snel opgelost! Producten zien er verder mooi uit!
2e keer dat ik wat besteld heb,tweede levering kwam stuk aan,geen probleem werd gelijk een nieuwe toegestuurd!👍
Ik bestel zeker weer,want het scheelt ook met andere webshop in prijs
Mvg Joyce
Ik had bekers besteld van het merk Room Seven. De bekers waren netjes ingepakt. En snel geleverd. Ben super tevreden.
Snelle service en harstikke goed verpakt. Top!
Snelle service en hartstikke goed verpakt. Super!!
Goede service, nette afhandeling.
Ruim assortiment, duidelijke website waarop je alles makkelijk kunt vinden.
Ook het bestellen gaat makkelijk.
Snelle service en supergoed ingepakt
Ik heb de kan van Natuurlijk Yvon besteld. Snelle levering en gelukkig supergoed ingepakt zodat het niet stuk kon gaan.Helemaal goed!
Kansloos
Na een aantal mokken te hebben besteld blijkt een deel geen oor te hebben terwijl de website dit wel aangeeft op de afbeelding. Afmetingen bij de producten zijn ook niet te vinden (maakt keuzes maken makkelijker) en wel of geen oor zou een welkome toevoeging zijn.
Retour zenden ook kansloos 'gratis terug sturen' maar wel een retour adres doorgeven zonder antwoordnummer, heb dus gewoon ruim 6 euro moeten betalen voor verzending. Mogen maar eens bellen of ik dat geld dan terug krijg, wat een gezeik... slechte site en pas op als je besteld, je moet WEL betalen voor retour zenden!!
Leuke website goede feedback
Een leuke website om je servies aan te vullen of te vernieuwen.
Aparte modellen ! Kom zeker terug!
Doświadczenie Trustpilot