Jeg syns det var et bra produkt, men jeg fant kjapt ut at det ikke inneholdt nikotin i de rygevæskene Da jeg bestilte det trodde jeg at det skulle inneholde nikotin i vesken, men det gjorde det ikke.... Zobacz więcej
Rygeshop.dk
God hurtig handel manglede dog track and trace når nu jeg valgte at få min pakke leveret via post danmark- fik min pakke efter 4 dage Undrer mig over betalingen går til Rosa og ridderen, men banken... Zobacz więcej
Jeg er netop stoppet med at ryge efter 21 år. Det der fangede min opmærksomhed var, at Rygeshop ligger så tæt op af Rygestop .. Hjemmesiden er meget overskuelig og nem at manøvrere rundt i.... Zobacz więcej
Min første handel gik bare som smurt... Bestilte, betalte (dog et lille minus, at man ikke kan betale direkte med Visa el. lignende, men skal have en Paypalkonto...!!) fik bekræftelse og efter to tim... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Rygeshop.dk er en webshop som sælger elektroniske cigaretter. Den har rødder i Vestjylland og der sættes en dyd i, at levere den bedste service for kunden. Rygeshop.dk gør at hvad der er muligt, så du for den bedst mulige service. Det eneste du skal tænke på er blot at bestille dine varer og så sørger rygeshop.dk for at alt er i orden, og du modtager dine varer hurtigst mulig.
Moeskjærvej 2, 7620, Lemvig
- 71 994 994
- Support@rygeshop.dk
- rygeshop.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
meget tilfreds
jeg har nu handlet der to gange og kan 100 % anbefale dem .. jeg lavede en fejl i ordren og de var så søde at lave en ny ordre til mig .. kommer helt klart igen . mange tak for god behandling
FrustrerendeOplevelse
Har indtil videre for første gang prøvet denne forretning, og som tingene står nu, er det måske også sidste gang.
Der kludres med ordrer således, at jeg på den ene oplevede, at modtage 28-30 e-mails med indhold som ikke var til at forstå. Først blev vare opdateret- så annulleret o.s.v.
Talte godt nok med chefen Frank som var fuld af undskyldninger, men alligevel var ordrebeløb trukket på min konto UDEN, at varen overhovedet var afsendt. Nu her snart 4 dage efter, og 2 dage efter lovet levering, har jeg stadig ikke modtaget mine leverancer. Har i dag så talt med en medarbejder (kan ikke huske navnet) om sagen, MEN dette var så ligesom "dråben" - ikke en positiv oplevelse!
Håber stadig på, at jeg på et tidspunkt modtager hvad jeg har betalt for, men JA - sørgeligt, for priser er i flg. hjemmesiden helt OK.

Odpowiedź od Rygeshop.dk
Ikke sidste gang jeg handler her
Super oplevelse og gode priser.
Kan varmt anbefale denne side til andre nye kunder :-)
Man kommer tilbage der.
Der kan man roligt handle, alt er iorden og varen kommer meget hurtigt som lovet.
Gode
Super godt sted. Ok priser og hurtig levering. Er nok det sted jeg kommer til at bestille fra fremover :)
Hurting levering, alt var som det skulle være
Hurtig levering - kun postvæsnet var lidt langsom.
Lå desværre 2 dage hos postvæsnet, før pakke blev bragt ud.
Fik mit produkt et par dage efter bestilling. Kender flere som har bestilt deres e-cigaret hos rygeshop.dk, og de sagde god for butikken.
hurtig og effektiv behandling af min ordre
Jeg er meget glad for at handle med rygeshop du skulle prøve det selv
Rygeshop - så er der ingen undskyldning
Er du klar til, at stoppe - så brug rygeshop - de er hurtige til at levere, så du ikke fortryder din beslutning om rygestop
super kvik levering
fik mine varer dagen efter bestilling... super :D Handler bestemt ved Rygeshop igen
Svær at finde rundt i.
Der mangler i mine øjne en dansk beskrivelse af hvad og hvordan man gør som nybegynder. Jeg havde en del begyndervanskeligheder, og tror næppe jeg er den eneste. Men dertil skal så siges en SUPER god kundeservice. Det skal i ha tak for.Ellers vil jeg mene det er okay, hvis man er god til engelsk, hvad jeg altså ikke er.Jeg er blevet rigtig glad for min e.cigaret, og har nedsat mit forbrug meget på almindelige cigaretter. Faktisk kan jeg bedre lide e.cigaretten. Synes dog godt i kan sætte minimunsprisen uden fragt i alt fald 100 kr. ned. Det er blot et forslag. Med venlig hilsen Nina Dyrby Hansen.

God og effektiv hanndel
Pakken lå i postkassen 3 dage efter bestilling, og varen er som beskrevet
super god service
Det er en super god service og en rigtig god og høflig omgangs tone når man ringer om forespørgsel af deres produkter og man har aldrig den fornemmelse af at man tager deres tid
de er iøvrigt utrolig hurtig til at sende varen når man har bestilt maks 2 hverdage så har man sin vare
det er bare fantastisk tusinde tak til jer alle på rygeshop.dk og god påske knus gitte
nemt og hurtigt - brug rygeshop
Hej. jeres hjemmeside er nem og overskuelig. Jeres leveringstid er i top. Og det er HVER gang. Tak for det
Dårlig kundeservice.
Jeg bestilte 10 rør til væske, til min mand, de 5 af dem var utætte. Hvilket jeg skrev til dem da jeg bestilte 20 mere. Jeg har ikke hørt fra dem på nogen måder og det synes jeg ikke er i orden. Det er virkelig dårlig kundeservice.