Party Lenses

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca soczewek kontaktowych
  2. Sklep odzieżowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

We specialize in color contact lenses, Crazy Lenses and UV Disco lenses. Free delivery worldwide!

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 5 z 5

God oplevelse og tilfreds kunde.

Bestilte søndag og dagen efter blev ordreen lavet, dog havde de ikke et par af de linser jeg havde bestilt, men pengene blev sendt retur. hurtig responce fra kundeservice.

18 kwietnia 2016
Oceniono na 2 z 5

Måtte afbestille en vare, venter stadig på tilbagebetaling

Jeg bestilte et sæt linser ved party-lenses pga. deres hurtige leveringstid. Da jeg bliver informeret pr. mail om at grundet ekstra travlhed er leveringstiden forlænget, svarer jeg tilbage i en mail (da de ikke har tilknyttet et kundeservice tlf. nr.) at hvis de kan nå det, må de godt afbestille min ordre, da jeg afhang af den reklamerede leveringstid.
Dette bekræfter de pr. mail, og jeg venter blot på tilbagebetalingen.
For nylig fik jeg en ny mail om at min ordre var på vej. Jeg sendte på ny en mail med screenshots af meddelelsen om min ordre var backordered, og skrev at jeg forventede mine penge blev sat ind på min konto snarest muligt.

10 listopada 2015
Oceniono na 2 z 5

Rodebutik og flabet kundeservice

Bestilte to par Halloween linser og angav levering som "hent selv" på deres lager i Brøndby. Da jeg ringer til dem for at høre ang åbningstider, finder jeg ud af at de ved en fejl alligevel har sendt linserne til mig.
Dagen efter ligger en kuvert i min postkasse, men kun med et par af de to linsesæt jeg har betalt for. Da jeg kontakter kundeservice, får jeg en yderst flabet og agressiv "Frederik" i røret, der på ingen måde er serviceminded, ikke ønsker at hjælpe mig, men siger at jeg i stedet skal skrive en mail og håbe på det bedste.
Dårlig oplevelse!

4 listopada 2014
Oceniono na 1 z 5

Vi har ikke set skyggen af vores linser

Det er nu en uge siden vi bestilte vores linser, og de er endnu ikke kommet.
Vi har intet fået ud af at kontakte deres kundeservice, der blot påstår at de skulle være sendt for 3 dage siden, og han sagde at det ikke var ham vi skulle brokke os til.
De skulle være brugt i dag til halloween festen, og over en uges leveringstid (hvis de da nogensinde kommer) er helt uacceptabel.

31 października 2014
Oceniono na 5 z 5

Holder hvad de skriver, hurtig respons

Købte et par farvede linser, på produktsiden stod der gratis fragt, men blev alligevel trukket for fragt. Jeg skrev til dem og fik hurtigt svar på det var en fejl der stod gratis fragt men jeg blev selvfølgelig refunderet beløbet for min bestilling. God kundeservice og ok hurtig levering

13 września 2014
Oceniono na 1 z 5

Linserne kom alt for sent - og nogle kom slet ikke...

Eftersom der står 2-3 dages levering troede jeg at jeg var i god tid da jeg bestilte linserne 4 dage forinden jeg skulle bruge dem. Pakken kom dog kun lige inden jeg skulle buge dem og der manglede et par! Jeg var nødsaget til at købe et par i butikkerne som jeg oprindeligt ikke ville have og her 2 uger efter har jeg stadig ikke fået det sidste par kontaktlinser... Ydermere kan man heller ikke kontakte dem telefonisk hvilket gør det svært at få kontakt med dem.

4 listopada 2013

God service i kundeservice

Min søn havde forsøgt at bestille linser, men der gik noget galt under bestillingen. Jeg kontaktede derfor firmaet, og fik en super service i kundeservice, samt en fin vejledning på, hvordan vi skulle bestille linserne for at undgå de samme problemer igen.

28 października 2013

Hurtig levering!

Modtog min vare efter blot 2 dage, trods en del bekymring efter at have læst anmeldelserne herinde. Kan intet negativt sige, fik den vare jeg havde bestilt, og super hurtigt!

6 października 2013

Hold jer langt væk !!

Det er nu et år siden jeg bestilte kontaktlinser og væske ved dem. Jeg fik kun et ud af to par linser og så 2 stk. etui til at opbevarer dem i, dog fik jeg aldrig væsken dertil.
Jeg har sendt over 20 mails på kort tid og fik intet svar fra dem. De er nogle fuskere så hold jer langt væk. Køb ikke noget derfra de hapser bare pengene i stedet for og ignorere dine mails !!!

21 października 2012

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej