Onetomove

1. Wypożyczalnia samochodów
  2. Leasing samochodów

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

One2move Biludlejning i Glostrup - Lej en bil - Lej en flyttebil - lej en minibus - Billeje fra 299,- God Service og pæne og sikre biler. 400 meter fra S-tog.

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

DÅRLIG service og komunikation

Utrolig dårlig oplevelse. Skulle betale for lånte tæpper som de ikke informerede mig om . Fik at vide at jeg havde kørt over de kilometer som var iberegnet prisen men det var sørme en fejl . Kunne ikke få mit depositum på 1000 kr tilbage før om 30 dage trods aftale om at jeg kunne få dem når jeg afleverede bilen tilbage. Skulle køre mit dankort igennem en ekstra gang så de kunne trække 10 kr som jeg ikke fik at vide hvad var til.
Arrogant opførsel af medarbejder smilede flabet da jeg sagde at det var jeg blevet lovet. Da jeg siger at det er sidste gang at jeg lejer bil hos One2Move og at jeg vil lave et opslag på Facebook og et opslag i den lokale avis siger han lige så flabet at så må jeg jo have en god dag. Mit råd til andre som skal leje en bil HOLD JER VÆK FRA ONE2MOVE. Afdelingen jeg skriver om er i Middelfart

15 grudnia 2016

Kan Ik Være Nemmer

jeg har kun goe erfaringer med dette, jeg har lejet hos århus(store center nord/tæt på) og i tirstrup samt pindstrup, og har aldrig haft problemer, og priserne er fordelagtige, lejed sist en suzuki splash til 249kr om dagen ink 100km, bilen havde gået 10tkm og dejlig at køre i samt ny model, der er også en billigere løsning men er så også en ældre bil men det bliver det jo ik ringere af, og kan stærkt anbefalde pindstrup afdeling, kanon service og utrolig flink

29 stycznia 2013

dejligt nemt og billigt

Fuldt ud tilfreds med leje af bil hos one2move i Helsingør. Bilen iorden, prisen lige sådan, set ud fra at jeg lejer en bil.
Det dejligt nemt, når man skal bruge en bil her og nu. Og uden det behøver at koste en bondegård.

15 kwietnia 2011