Niceperfume Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg har handlet med Parfumeplus siden de startede og de blev nævnt i Custome første gang. Der har aldrig været problemer og kun gode oplevelser og gode priser:-)

Oceniono na 5 z 5

Har handlet flere gange hos Nicehair og nu hos Niceperfume og alt har fungeret upåklageligt hver gang! Godt udvalg til gode priser. Let at finde de ting, man leder efter. Superhurtig levering og fanta... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Servicen var i top, pakken blev leveret lynhurtigt og i god stand, hjemmesiden var dejligt overskuelig, det eneste lille minus var at udvalget godt kunne have været lidt større - jeg fandt hvad jeg sp... Zobacz więcej

1. Centrum wellness

O Niceperfume

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hos Niceperfume.dk har vi en målsætning om altid at give kunderne en positiv oplevelse og vi har derfor fokus på hurtig levering, god kundeservice og et bredt udvalg af mærkevarer i høj kvalitet.

Hos os kan du altid få kompetent hjælp og vejledning omkring hvilke produkter der passer bedst til netop dig.

Se også vores udvalg af hårprodukter, hudpleje, accessories, make up og børnetøj

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

1 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Ingen problemer

16 maja 2015

5 stjerner.

Det har udelukkende været en fornøjelse at handle med jer. Der var hurtig levering og varen lå i korrekt emballage så mine varer under turen ikke blev beskadiget. Grunden til at jeg har givet 5 stjerner i stedet for 4 err udelukkende fordi jeg synes det er fedt man kan købe vare som ikke længere er tilgængelige i DK. Jill Sander - Pure er udgået i butikkerne i DK, men det var ikke noget problem at få det her. Jeg vil helt klart anbefale Parfumeplus til andre. :)
Mvh. Simone Sørensen

8 września 2014

Rigtig god Service

Det er første gang jeg handler med parfumeplus, men bestemt ikke sidste gang. Den bestilte vare kom inden for få dage. Helt sikkert et sted jeg vil handle igen.

med venlig hilsen
jytte

3 września 2014
Oceniono na 4 z 5

Bestilte fredag aften og tirsdag morgen havde jeg min pakke. Hurtig og let. Webshoppen er ikke den bedste, men den fungerer, og jeg er ganske tilfreds og kan varmt anbefale shoppen til andre.

Har givet 4 stjerner og ikke 5, fordi 5 stjerner må være forbeholdt virksomheder, hvor jeg har haft brug for returnering af vare.

26 września 2013
Oceniono na 4 z 5

Godt tilfreds, og billig!

Ikke det allerstørste udvalg i parfumer, dog havde de lige den jeg skulle bruge, som jeg ikke har kunne finde andre steder i danske butikker :) Hurtig levering, og ingen klager!

18 września 2013
Oceniono na 5 z 5

Bedste netbutik jeg har oplevet

Nem og overskuelig bestillingsproces. Kæmpe udvalg. 2 dage efter jeg havde bestilt ordren, hentede jeg varene på den nærliggende tankstation. Det er betydelig billigere end Matas og andre steder, hvor du kan købe tilsvarende varer. Det er her du skal købe shampoo, barbergrej, deo mv.

18 września 2013
Oceniono na 5 z 5

Køb hos Niceperfume, du fortryder det ikke

Hej hvis du står og vil købe en super lækker perfume til dig selv eller til gave, skal du gå ind på niceperfume.dk de har det bedste til den absolute bedste pris og så er leveringen super hurtig, bedre kundeservice fåes ikke.

Knus Mai

11 września 2013
Oceniono na 3 z 5

nice?

jeg gik ind på niceparfume og kikkede lidt rundt, jeg fandt et fantastisk hårprodukt til ingen penge og kom tilbage til siden lidt senere så jeg ku købe det, så jeg gik ind på nicehair for det var jo et hårprodukt jeg var interesseret i, men det tog mig noget tid at indse at hår produktet kun findes på niceparfume, det var så forvirrende, men fik et fantastisk billigt produkt utrolig hurtigt, så jeg er rigtig tilfreds, har anbefalet det til alle mine veninder.

9 września 2013
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej