Modelsport Danmark Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Sletter bare min ordre, Ingen svar, ingen kontakt til butik, masser af dårlige oplevelser, med denne hobbybutik, som ikke kan bruges til noget som helst ? Måske er butikken konkurs eller lukket. Dyb... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Efter problemer med den første ordre, må jeg sige der er sket meget posetive ting i butikken. alle mail besvares hurtigt og varer bestilles hjem uden problemer. vil helt sikkert fortsætte med at han... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

I am new to the world of radio controlled cars and never owned one as a boy. I contacted Modelsport for guidance on a kit/bundle that I had reviewed and their advice was excellent. Great prices, amazi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Godt udvalg af kvalitetsprodukter. God og venlig kommunikation. Hurtig levering af bestilte varer, også selvom Modelsport danmark ikke har dem hjemme, men skal have dem hjem andre steder fra.

Reakcja na opinię

1. Sklep modelarski

O Modelsport Danmark

Napisane przez firmę

Alt i fjernstyret biler, reservedele & tilbehør. Modelsport.dk er godkendt af webshop-mærket med 14 dages fortrydelsesret og gratis fragt over 1500,00 kr. Besøg os her

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

46 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Alt alt alt for lang leveringstid.

Der gik 1 måned og 1 dag fra jeg bestilte delene til jeg modtog dem.
Det er at for lang tid.

10 kwietnia 2026
Opinia niezależna

Hej Peter
Jeg er dog lidt ked af stjernerne, men jeg forstår godt din frustration.

Desværre er produkter fra HPI, Blackzon samt Maverick er udfordret med leveringstider fra grossisten som er meget svævende og bliver ændret igen og igen nogen gange. Og som i din ordre har vi valgt at sende alt undtaget 1 vare fordi du ikke skulle vente yderliger på ordren.

Stod det til os havde vi alt på lager, og eller kunne få det på få dage, men det er en ting der er meget fokus på fra alle sider.

Vi har haft bygget et system som skulle hjælpe med at holde dig som kunde orienteret over status, men det har desværre fejlet big time og det beklager vi naturligvis meget.

Jeg håber personligt at vi må få lov at hjælpe dig en anden gang og vi så kan bevise vores værdier som er opnået ved at have være i branchen igennem næsten 25 år, og vi planlægger at være her i mange flere endnu.

God Weekend.

Indehaver
Lars V. Ravn

Oceniono na 1 z 5

Mega dårlig kommunkation mv.

Det egentlige køb fungerede fint til start, men da bilen ankom var karrossen trykket bag i, vi tænkte ikke så meget over det til start, men efter første brug af bilen viste det sig at de låse pale der sidder i hjulende også sniger sig ud, så hjulet ikke kan dreje ordenligt. samt der kom sten (af at køre på en p plads) der kunne falde ned til selve gearingen på bilen. jeg tog kontakt d.17/3 (min søn holdte fødselsdag d.15/3) til lars, hvorefter vi selv skulle betale for at sende bilen tilbage til ham, hvorefter jeg spurgte om jeg kunne betale ekstra for at opgradere til en af bedre kvalitet, hvilket han svarede ok til. jeg køber fragt og sender bilen tilbage til ham hvor den lander d 24/3 med omdeling til hans adresse.

d.28/3 bliver jeg nød til at skrive til ham og minde ham om at der ligger en pakke til ham i hans lokale butik, på trods af sms og email fra gls. der går YDERLIGERE et par dage før den bliver hentet,

jeg skriver igen d. 1/4 om hvad der sker da jeg endnu kunne se den ikke var hentet.

han skriver d. 2/4 at det var en forglemmelse.

d.8/4 er næste kommunikation hvor jeg skriver hvad vi skulle have mv, og han svarer hvad jeg også skulle bruge, dog uden priser eller et samlet tilbud på dette. jeg får intet svar på dette.

d 11/04, skriver jeg til ham igen om hvad det var jeg ville have igen.

d 13/04, svarer han at modellen fåes kort tid endnu, han foreslår et batteri, hvortil jeg svarer ok.

den næste mail jeg får fra lars er d.22/04 hvortil han svarer han er frustreret på hans leverandører mht levering af ting, og de IKKE har tingene, men at de ville skaffe dem. eller kunne han lave den gamle og sende den tilbage, hvortil jeg gør det klart den ikke er af tilstrækkelig kvalitet hvis den går i stykker på en p plads.

jeg skriver d.28/4 på status og samtidig gør det klart jeg ikke vil have den gamle tilbage.

jeg spørger igen på update d.02/05. intet svar
jeg spørger efter en refundering af bilen d 07/05 da jeg havde fået nok, kunne se på flere andre webshops de havde den specifikke bil og batterier mv. på lager.

han svarer igen d 11/05 at udfordringen har været at han havde forsøgt et salg af hans webshop, men som var faldet til jorden, han nægter refundering og siger han vil kigge på den gamle bil mht at sende tilbage.

UPDATE
Han sendte bilen retur med en ny skal, men uden at have fikset problemet med front drivakslerne. og nu er han gået radio silent, så jeg kan nok ikke se frem til at han holder sin reklamationsret...

Jeg anbefaler ikke denne webshop da den virker som en dropshipping virksomhed som ikke holder reklamationsretten eller normal etik for virksomheder.

27 lutego 2025

Hej Andreas

SOm jeg har skrevet i mail til vil vi altid servicere vores solgte biler.
Og du ved også at hvis du sender en mail til os med notifikation så få vi den behandlet og løst.

Vi har været på ferie i 2,5 uge og er på vej igennem mail osv.
Så hvis der er noget der er krydset så beklager vi bestemt det.

Men du sender bilen til os og vi får det løst.
Jeg vil gerne du lægger en beskrivelse af problemet med i kassen så får vi den fikset og retur til dig.

Og som svar på resten af din besked så er du oplyst ved bestilling at vi ikke tager biler retur som er pakket ud af emballagen og brugt.

Jeg skal være den første til at beklage vi ikke kunne skaffe det du øsnkede i stedet indenfor rimmelig til på grund af leverandør. Og at sagen gik som den gik.

Men vi lever op til alt vi skal.
Jeg imødeser mail og bil fra dig.

Modelsport
Lars V. Ravn

Er det fup det her.

Vil gerne give jer 5 stjerner.
Men der går godt nok lang tid inden man hører om der overhovedet kommer noget af det man har bestilt.
Har fået ro i sjælen var lidt bange for at miste min bestilling men alt er jo helt ok

22 kwietnia 2025
Oceniono na 4 z 5

Der var en fejl på den rc bil jeg købte…

Der var en fejl på den rc bil jeg købte men fik hurtigt hjælp på trods af at det var midt i julen. Der gik lidt tid før jeg fik bilen tilbage. Men der var til gengæld løbende information, plus at jeg fik en bedre lader i stedet for den medfølgende, da det var den der var fejl på.

6 stycznia 2025

Hej Daniel
Jeg er glad for at du er tilfreds med bilen.
Beklager det lige var mens vi alle var syge men godt vi fik dig ud at køre.

Alt tilffredsstillende

5 stycznia 2025

Hej Jan
Tak for din anmeldelse
Vi håber vi kan hjælpe dig igen en anden gang.

Oceniono na 1 z 5

købte en fjernstyret biol til min 7…

købte en fjernstyret biol til min 7 årig søn i julegave men bilen virkede ikke da den blev pakket ud skrev til dem og gjorde dem opmærksom på problemet men nu vil de have jeg skal sende dem flere penge for at de kan få bilen retur og kigge på den. det er den mest elendige service man kan få fra dette firma og vil anbefale alle andre at købe deres udstyr et andet sted her får man kun dårlig service og dårlig oplevelse

24 grudnia 2024
Opinia niezależna

Godt nytår Lars.
Jeg er ked af at du har fået en bil der ikke virker.
Men som du også ved udfra vores mailkorspondance, så vil vi rigtig gerne afhjælpe problemet men da vi bor i Sabro og du længere væk så skal bilen sendes.
Og jeg mener stadig vi skal nok lave bilen blot du sender den til os og som jeg også har sagt tidligere så sender vi den retur efter reparation uden beregning.
Jeg syntes der er ærgeligt vi ikke få lavet den bil så din søn kan hygge sig med fjernstyret bil.

Men det er dit valg og skulle du fortryde så tag fat i os.

Lars

Hurtig fragt

Hurtig fragt og stort udvalg til en god pris.

16 września 2024

Odpowiedź od Modelsport Danmark

Tusind tak for den fine anmeldelse.
Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.
God dag :-)

Hurtig og problemfri levering

Hurtig og problemfri levering, tak ;-)

3 sierpnia 2024

Odpowiedź od Modelsport Danmark

Tak, for den fine anmeldelse.
Kig forbi vores webshop igen anden gang.

Lars

Hej Kurt
Tak for den fine anmeldelse.
Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Fin levering

9 maja 2024

Hej Irene
Tusind tak for den fine anmeldelse.
Vi håber vi kan hjælpe dig igen en anden gang.

Alt var som forventede

Alt var som forventede. :)

Varen blev sendt afsted hurtigt og var faktisk på lager frem for andre steder.

24 marca 2024

Odpowiedź od Modelsport Danmark

Mange tak for den fine anmeldelse.
Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang.

/Lars

God oplevelse :))

Venlig, imødekommende og direkte kommunikation, fair priser. Kan anbefales :))

17 lutego 2024

Odpowiedź od Modelsport Danmark

Tak for den fine anmeldelse, sig til hvis vi kan hjælpe en anden gang.

Oceniono na 5 z 5

God levering med sne på toppen❄️

Det tog nok en extra dag at levere,
Det dog helt ok,med alt det sne der faldt på meget kort tid(hele Danmark har været dækket af sne,især i Nordjylland❄️😇)
Udover det var varen tip-top👍

8 stycznia 2024

Odpowiedź od Modelsport Danmark

Tak for den flotte anmeldelse :-)
Vi vil glæde os til at hjælpe dig igen en anden gang.
God søndag.

Oceniono na 5 z 5

Fik hvad jeg bestilte.ok priser

Fik hvad jeg bestilte.ok priser. Og ok leveringstid. 👍👍👍👍👍

4 grudnia 2023

Hej Claus

Vi håber at du skulle få lyst besøge os igen.
Glædelig jul

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej