Zobacz, co mówią recenzenci
Zakelijk en een snelle afhandeling. Bij de eerste bestelling had ik de verkeerde montuur besteld en direct actie ondernomen. Binnen twee dagen had ik al de goede brillen in huis. Dat noem ik service... Zobacz więcej
De leesbril werd supersnel verzonden, had deze al meer besteld. Helaas na één dag bij schroefje poot afgebroken. Heb er dus maar kort van kunnen genieten helaas. 29 juli 2026 Ik werd gebeld door de... Zobacz więcej
Snelle levering en top product. Kleefbare leeslenzen voor mijn racefiets zonnebril snel en eenvoudig aan te brengen en werken perfect.
Informacje dotyczące firmy
O Mijnleesbril.nl
Napisane przez firmę
👓 Het grootste assortiment
Bij mijnleesbril.nl vindt u een enorm assortiment aan leesbrillen! Wij hebben alles waar u naar op zoek bent, van heren tot dames leesbrillen, van bifocale leesbrillen tot blauw licht filter leesbrillen en van duurzame tot voordelige leesbrillen. En hebben we toch niet waar u naar op zoek bent? Bel of mail ons dan, zodat wij samen met u toch de perfecte match kunnen vinden. Wij bieden namelijk meer dan uitstekende service en beantwoorden graag al uw vragen!
🚚 Gratis verzending/retourneren
Bij mijnleesbril.nl geniet u van gratis verzending binnen Nederland. Voor België hanteren we slechts een bijdrage van 2,95. Retourneren is altijd gratis! We streven ernaar uw bestelling in NL binnen 24u in huis te hebben en voor BE binnen 1-3 werkdagen. Zo zorgen wij voor een fijne winkelervaring en behouden we u graag als klant voor de toekomst.
🤷Vragen?
Wij geven graag antwoord op al uw vragen. Ook kan u ons altijd bereiken om vrijblijvend advies in te winnen. Wij zijn bereikbaar via info@mijnleesbril.nl of op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur via 026-363 84 59. Aarzel niet om ons te contacteren, onze klantenservice is er speciaal voor u!
De voordelen op een rij
🚚 Gratis verzending in Nederland✪ 2400+ beoordelen ons met 5 sterren
💵 Niet tevreden, geld terug!
✅ Standaard 1 jaar garantie
🎁 Inclusief etui en brillendoekje
💳 Achteraf betalen mogelijk
🔙 Gratis retourneren
🕿 Probleemloos omruilen
🗣 Vrijblijvend advies
Uw zicht is voor ons van groot belang!
mijnleesbril.nlMijnleesbril.nl
Napisane przez firmę

- Uw zicht is voor ons van groot belang!
- Wij stellen ons altijd behulpzaam op om u van het beste advies te kunnen voorzien. Schroom daarom niet contact met ons op te nemen!
✅Garantie op al onze producten!
Bril kapot of niet tevreden? Neem contact op!

Dane kontaktowe
Wilhelminastraat 4, 6851KP, Huissen, Holandia
- 026-363 84 59 (lokaal tarief)
- info@mijnleesbril.nl
- mijnleesbril.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Inni użytkownicy przeglądali również
Goede service. De bestelling verliep vlot. Ik ben zelfs persoonlijk opgebeld geweest nadat ik een vraag had gemaild. Het is een leesbril met verschillend glazen die niet standaard in voorraad is, dat duurt enkele dagen langer voor het geleverd wordt. Spijtig is dat deze bril een beetje 'scheef' is waardoor hij ongemakkelijk zit (het ene oor is 5mm lager dan het andere). De vorige bril die wel standaard was had dat niet en zat perfect. Waarschijnlijk had deze bril te lang in een warme wagen of brievenbus gelegen.
Ons mening
Zowel het artikel alsook de bestelling daarvan zijn volkomen naar verwachting!!
Snelle levering en top product
Prima, modieuze leesbril!
Prima, modieuze leesbril! En zeer betaalbaar. Ook snel bezorgd.
Zakelijk en een snelle afhandeling.
Zakelijk en een snelle afhandeling.
Dat noem ik service, Dank u!
prachtige kwaliteit met garantie! geweldig
ik ben tot nu toe erg tevreden over mijn leesbrillen
ik heb besloten om bij u te kopen door de garantie bepalingen
Geweldige service
Mijn vraag werd direct opgelost. Fantastische service! En hele goeie producten.
Mooie leesbril voor weinig geld
Mooie leesbril voor weinig geld. Snel en goed geleverd!
Erg fijne zonneleesbril!
Snelle levering, zonneleesbril van erg goede kwaliteit. Gelijk getest tijdens vakantie in Griekenland!
Erg fijn!
Ik heb 2x een aankoop gedaan
Ik heb 2x een aankoop gedaan, een zonnebril en een leesbril, ik ben ven beide zeer tevreden...geen problemen met de leveringstijd of met de bezorging...
zeer snelle levering en dat is niet…
zeer snelle levering en dat is niet de eerste keer echt top
Snelle leverig/Hoge kwaliteit
Super snelle leverig, bril dat ik koos is van uitstekende kwaliteit voor deze prijs, heel tevreden, hier maak ik graag reclame voor, bij mijn familie en vrienden.
Service top.
Wat een top bedrijf wat voor een probleem je ook hebt wordt altijd direct opgelost.
Snel antwoord en top service.
Zonneleesbril : geweldig fijn en staat ook nog mooi!
Zonneleesbril INY Kuba-Havanna-+1.00
TOP!
wat een fijne uitvinding, stevig, goede glazen, leuk montuur en goede prijs. Ik ben er erg blij mee!
Goede brillen
Doświadczenie Trustpilot