Meremassage

Oceniono na 4 z 5

Vi har på mit job været så heldige at få lov til at få besøg af Claus. Det har virkelig hjulpet på de problemer jeg har har haft i skulderne og ryggen pga. tungt arbejdet og dumme arbejdsstillin... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Meget tilfreds med hvordan servicen forløb. Kontaktede MereMasssage indenfor meget kort varsel om de var klar til at give massage lørdag. Der gik ikke lang tid før jeg fik en sms om hvordan og hvor... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg kontaktede Claus pga spændingshovedpine, hurtigt fik jeg svar tilbage, at han desværre var sygemeldt, men at han samarbejdede med andre og i løbet af få timer var de første aftaler i hus. Hu... Zobacz więcej

1. Masażysta

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Fysiurgisk massage til private og virksomheder. Bla. hos Amagerbro fysioterapi.

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Jeg stod som arrangør af et polterabend…

Jeg stod som arrangør af et polterabend og bookede Claus til at give den kommende brud massage. Claus var meget imødekommende og engageret. Han kom selv med forslag til hvordan vi skulle overraske den kommende brud, så det både var sjovt og i hendes ånd.

Den kommende brud fik bind for øjenene, blev placeret på en stol og musikken blev skruet op med "You can leave your hat on. Der blev let berørt ved skuldrene og der er ingen tvivl om at den kommende brud troede der skulle være stripshow. Bindet blev fjernet og foran hende stod Claus med lang sort coat jakke og hat. Han bedte hende om at åbne jakken og inde under bar han sin arbejds t-shirt, hvor det gik op for den kommende brud at der hele var en stor joke. Det var så sjovt!

Claus kan virkelig anbefales. Overståede var hans eget forslag som vi alle synes lød genialt og det blev meget professionelt udført.

Tak for en gennemført overraskelse.

3 listopada 2019

Anbefalelsesværdigt!

Anbefalelsesværdigt!
Har fået en times massage af Claus, og stor ros herfra! God massage, der kan mærkes på den rigtige måde og virkeligt behageligt selskab!

5 czerwca 2018

Rigtig god massage.

Min kone og jeg fik 1 times massage hver i vores lejlighed af Carsten. Rigtig god massør som var flink og rar og også havde klar situationsfornemmelse for hvornår der i forbindelse med massagen skulle samtales og ikke :-). Yderligere tak til Meremassage, fordi det indenfor få dage lykkedes at finde tid :-). Vh. René

4 grudnia 2017
Oceniono na 5 z 5

Havde en nerve eller muskel der havde …

Havde en nerve eller muskel der havde sat sig i klemme. Havde så ondt i skulder / nakke, at jeg havde svært ved at sove og derefter passe mit arbejde.
Jeg kontaktede Claus som kom efter en time.
Jeg fik en halv times massage, hvor Claus tog godt fat. Bagefter var jeg øm men havde ikke ondt. Dagen efter var min skulder i skønneste orden.
Jeg giver Claus mine allerbedste anbefalinger og det er bestemt ikke sidste gang jeg har fået mermassage. 😊

30 czerwca 2017
Oceniono na 5 z 5

Meget tilfreds med hvordan servicen …

Der gik ikke lang tid før jeg fik en sms om hvordan og hvorledes. Massøren, som skulle komme ud ringede til mig så alt det praktiske var på plads, servicen blev udført og der ku betales med mobilepay, whats not to like?

29 maja 2017

Rigtig god massage

Rigtig god massage! Bedste jeg har haft indtil videre!!
Fordi det både er almindelig massage, stræk af sener og punkt massage. Den kombi giver det bedste resultat for mig!

1 maja 2017
Oceniono na 5 z 5

Påske og akut lændesmerter!

Ren luksus at Claus kører hjem til mig og masserer. Så dejligt at få hjælp i eget hjem. Tak fordi du løsnede op i alle de spændte muskler i ryg og balder!
At MereMassage så også kører ud på en helligdag, var bare heldigt for mig!
MereMassage?, ja tak.
Vh Mette Iversen

18 kwietnia 2017
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej