Madkonceptet Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Vi har brugt Madkonceptet 2 gange og begge gange har været en virkelig god oplevelse. Vi har fået konfirmation buffet begge gange og kan kun anbefale den. Friske råvarer, rosa stegt og mørt kød og... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

60 kuverter leveret i Værløse blev til en lykkelig afslutning for 9.y., lærer og forældre! Hele selskabet var virkelig positivt overrasket over at mad leveret udefra kan være så vellykket. Nøj, hvor... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Rigtig dejlig mad i rigelige mængder. Havde bestilt konfirmationsmenu og alt på menuen smagte fantastisk. Maden kom til aftalte tid, og det var klar til servering. Der var dog meget mad til overs... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Catering

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Catering og Frokost til kunder på Sjælland. Vi tilbyder catering til små og store arrangementer og hjælper gerne med at få alt på plads. Til hverdag sørger vi for frokost til kunder I København og omegn.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Fantastisk lækker buffet

Vi har fået konfirmation buffet begge gange og kan kun anbefale den.
Friske råvarer, rosa stegt og mørt kød og gode sammensætninger af salater/kartofler/pasta.

6 czerwca 2025

Høj kvalitet hver dag

Høj kvalitet hver dag! Der er altid en lækker varm ret og friske kolde retter med lækkert tilbehør, og maden bliver leveret til tiden alle dage på året.
Kan klart anbefale Madkonceptet til alle virksomheder!

16 września 2024
Oceniono na 5 z 5

Bedste frokost vi har fået til dato

Bedste frokost vi har fået til dato, MANGE lækre variationer. Vi har testet rigtig mange køkkener og Madkonceptet har virkelig leveret noget lækkert og godt mad i denne testuge hos os hos DBI-IT. TAK for god mad!

4 września 2024
Oceniono na 2 z 5

Næsten uspiseligt

Næsten uspiseligt, 2024 er startet dårligt ud med vores frokost ordning, og i dag slog ny rekord i dårlig mad: Mexicansk lasagne var styg, udkogt og salt.

16 stycznia 2024

Kære Martin,
jeg kan desværre ikke identificere dig blot på baggrund af dit navn og kan ikke finde en mail eller opkald fra dig på vores telefon. Hvis du er en del af en virksomhed som modtager frokost fra os, hvilket jeg tænker du er, så er du meget velkommen til at sende mig en mail på info@madkonceptet.dk- Jeg svarer super hurtigt, er næsten altid på mailen, og sætter altid pris på en konstruktiv dialog med vores kunder. Jeg kan forsikre dig om at når jeg modtager ris eller ros, så går det direkte til køkkenet, og mine fantastiske kollegaer gør meget ud af at gøre alle vores spisende kunder tilfredse. Når du sender os en mail, så må du meget gerne uddybe din 2-stjernet anmeldelse. Vi imødeser din mail og feedback :-)
Rigtig skøn aften
De bedste hilsner
Camilla,

Oceniono na 5 z 5

Bedste frokostordning vi har haft!!! :-) :-)

Det er SÅ super lækkert, velsmagende og varierede frokost hver dag og en KÆMPE fornøjelse. Dagens højdepunkt.

Kæmpe anbefaling herfra til firma frokost ordning. :-)

Mvh ansat fra DNV, hellerup.

31 października 2023

Odpowiedź od Madkonceptet

Kære Janni, Tusind tak for den flotte anmeldelse, og for at sende os en fantastisk mail med rosende ord. Vi sætter så stor pris på det, og det vækker altid glæde i køkkenet :-). Med venlig hilsen, Camilla

Probably best in town

Der hvor jeg arbejder, skiftede de fra en af de store navne, og til Madkonceptet. Skønt :-)
Nu får vi god mad, spændende og dejlige salater. Det er flere måneder siden at vi gik over til Madkonceptet, og jeg kan stadig glæde mig over at vi har fået Madkonceptet - der har ikke været én dag, hvor standarden ikke har været i top. Tak for godt arbejde til jer👍🏼

26 października 2023

Odpowiedź od Madkonceptet

Hej Niels, sikke en fantastisk anmeldelse at få, og hvor er det dejligt at læse 😊. Jeg vil sørge for at din anmeldelse kommer videre ud i køkkenet, da det er et teamarbejde som bare fungerer, og i dag når det regner, så er de rosende ord dem velundt. Tusind tak for det. Bh. Madkonceptet, Camilla

The best!

Absolutely the best caterer in Copenhagen!!! So much variety in foods, healthy options, and allergy, vegetarian and vegan friendly!

16 marca 2023

Odpowiedź od Madkonceptet

Hi Kristine, thank you so much for the five star review, It is much appreciated. We hope that you will return again another time - Best Regards, Camilla

Oceniono na 5 z 5

Rigtig dejlig mad i rigelige mængder.

Rigtig dejlig mad i rigelige mængder.
Havde bestilt konfirmationsmenu og alt på menuen smagte fantastisk.
Maden kom til aftalte tid, og det var klar til servering.
Der var dog meget mad til overs, så med henblik på madspild, så kunne der regnes med mindre mad per person.
Venligt personale der svarer hurtigt på mail.
Kæmpe anbefaling herfra.

4 maja 2022

Odpowiedź od Madkonceptet

Kære mabe :-) - sikke en dejlig mail at modtage - "mabe har lige skrevet en 5-stjernet anmeldelse af madkonceptet.dk" - det varmer hos alle her i Madkonceptet. Jeg håber I har haft mulighed for at spise Jer igennem resterne :-) og at I har lyst til at vende tilbage en anden gang. Vi er opmærksomme på at der en gang imellem vil være mad i overskud
Rigtig dejlig sommer

Fantastisk service

Fantastisk service, mad og levering. Følte mig tryg, også når jeg talte med dem. Der blev lavet tapas til 50 personer og det kom præcist som aftalt. Let at gå til og serverer. Alle gæster roste maden og der blev ofte spurgt hvor det kom fra.
Store portioner, kunne havde nøjes med mindre, så dejlig mad de næste dage.

21 marca 2022

Odpowiedź od Madkonceptet

Kære Flemming, tusind tak for den meget flotte anmeldelse, som vi sætter stor pris på. Jeg er glad for at du valgte os som leverandør til din store dag og at du og dine gæster har været glade for maden.

Lækker frokostordning

Vi er lige begyndt vores frokostordning hos Madkonceptet efter en prøveperiode på 14 dage. Jeg må være ærlig at sige, at vi er rigtig overrasket over, hvor lækker mad og lækre råvarer vi får leveret hver dag. Så I fortjener et kæmpe tak for det.

- Jasmin, IUNO advokatpartnerselskab

4 stycznia 2022

Odpowiedź od Madkonceptet

Kære Jasmin, hvor er det pænt af dig at lave så flot en anmeldelse. Vi sætter stor pris på det, og glæder os til et langt samarbejde med Jer:-) - Godt nytår fra Camilla

Oceniono na 5 z 5

Utroligt frisk og velsmagende buffet

Maden kom lige til tiden. Alt var klart. Intet skulle varmes. Kødet og sovs holdt sig varmt i bokse. Det eneste vi skulle var at skære kødet. Alt andet kunne sættes direkte ind på buffet bordet i de medfølgende bakker. Forret: laks og tunmousse var frisk og lækkert. Hovedret kalve og oksesteg m brun sovs, flere friske salater m melon og jordbær og ruccola mm - super lækre! Ruller m pulledpork og salat - mega friskt og lækkert! Tomatsalat 👍👍 Dessert: Små chokoladekager m bær! Vi købte selv is som tilbehør! Alt i alt utroligt friskt, lækkert og velsmagende konfirmationsbuffet! ❤️❤️

22 sierpnia 2021

Odpowiedź od Madkonceptet

Kære Britta, tak for den meget flotte anmeldelse og ikke mindst den gode dialog omkring dit arrangement. Vi sætter stor pris på det.

Meget høj standard hver dag

Meget høj standard hver dag
Vi er yderst tilfredse med den lækre og varierede mad vi får leveret hver dag. Sundt og velsmagende og kan på det varmeste anbefale Madkonceptet.

22 stycznia 2021

Odpowiedź od Madkonceptet

Kære alle hos Health Group, af hjertet tak :-) - Det er en skøn anmeldelse at gå på weekend på. Som jeg har skrevet til Jer tidligere, så er selv chaufføren vild med at køre ud til Jer. Tusind tak for Jer

Oceniono na 5 z 5

Dejligt mad til vores datters…

Dejligt mad til vores datters konfirmation i juni 2020. Gæsterne roste maden til skyerne. Det bliver ikke sidste gang. Tak for mad!

20 grudnia 2020

Odpowiedź od Madkonceptet

Hej Yin, tak for den flotte anmeldelse , det sætter vi stor pris på. Du er altid velkommen :-). Rigtig glædelig jul :-)

Fantastisk service

Fantastisk service! Med kort varsel, fik i leveret tapas til 30 personer!
Kvalitet af maden, var topklasse!
Mange tak!
J&R Gruppen

15 grudnia 2020

Odpowiedź od Madkonceptet

Hej Dennis, så fik vi en fantastisk besked om at du har valgt at give os hos Madkonceptet 5 stjerner - tusind tak for det. Det sætter vi stor pris på:-) og vi er glade for at du har været tilfreds med både mad og service. Rigtig glædelig jul og godt nytår fra os.

Helt fantastisk oplevelse

Helt fantastisk oplevelse med Madkonceptet. De leverede mad til vores datters konfirmation - både maden og service var i top. Kan give vores allerbedste anbefaling!!

26 sierpnia 2020

Odpowiedź od Madkonceptet

Kære Mette, endnu engang tak for de rosende ord. De har vakt glæde hos vores kollegaer i køkkenet. Det har været en fornøjelse :-) hele vejen igennem.

Sublim service og mad!!!

Super super oplevelse hos Madkonceptet - velsmagende og meget delikat mad - desuden er personalet så ekstremt venlige, og meget serviceminded. Det en stor fornøjelse at handle med Madkonceptet!

21 kwietnia 2020

Odpowiedź od Madkonceptet

Kære Bedia, hvor er det pænt af dig at lave så dejlig en anmeldelse. Vi håber du snart kommer igen :-)

Oceniono na 5 z 5

Super service og lækker mad!

Vi har nydt en en tre-retters menu til 35 personer fra Madkonceptet. Vi burde have haft visitkort med, for der var en del gæster, der ville vide, hvor maden kom fra😀 Og det var nogle skønne retter og jeg tror aldrig, jeg har fået så mørt kød.
Udover lækker mad (som selvfølgelig er det vigtigste) fik vi en fantastisk service og Madkonceptet gjorde alt for at imødekomme vores behov. Kæmpe anbefaling herfra!

8 marca 2020

Odpowiedź od Madkonceptet

Kære Trine, tusind tak for den flotte anmeldelse, det sætter vi meget stor pris på, og det vækker glæde hos vores kollegaer. Jeg håber I alle havde en dejlig dag, og at vi får fornøjelsen igen en anden gang.

Til Madkonceptet

Til Madkonceptet
Vi fik jeres tapas til vores kobberbryllup. Super flot og velsmagende.
Der var rigeligt med mad. Gæsterne var begejstrede.
Hurtige tilbagemeldinger og meget venlig og fin service.
Det bliver ikke sidste gang, vi bestiller.
Hilsen Jan Ulm Jessen og Ann Johansen

12 lutego 2020

Odpowiedź od Madkonceptet

Kære Jan & Ann, tusind tak for den flotte anmeldelse, det sætter vi meget stor pris på. Jeg håber I havde en dejlig dag og fik fejret de 12½ år behørigt. I er meget velkommen en anden gang.
Vh. Camilla, Madkonceptet

nytårs menu.

Vi bestilte, madkonceptets nytårs menu, som vi selv hentede i Ballerup.
Her fik vi en super gennemgang af maden med tips til hvordan vi skulle servere det.
Jeg kan kun sige, det smagte fantastisk og vi bestiller gerne en anden gang mad herfra. :)

10 stycznia 2020

Odpowiedź od Madkonceptet

Kære Kenneth, tusind tak for din anmeldelse. Vi er så glade for at høre at I har været tilfredse, og I er meget velkomne en anden gang.

Oceniono na 5 z 5

Super lækker tapas til nytårsaften

Super lækker tapas til nytårsaften. Mere end rigeligt mad og det var SÅ LÆKKERT.
Kan klart anbefales.

8 stycznia 2020

Odpowiedź od Madkonceptet

Kære Per, tusind tak fordi du ville dele din oplevelse her på Trustpilot. Vi er glade for din tilbagemelding og er glade for at du har været tilfreds
Rigtig godt nytår

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej