Lygteshop.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Bestilte en lygte ved middags tid, den lå klar til afhentning dagen efter! Derudover fik jeg en suveræn god vejledning over telefonen - handler her meget gerne igen! Havde gerne givet flere stjerner h... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte en lygte den anden dag, hen på eftermiddagen, og modtog allerede samme aften (omkring kl 21) en bekræftelse på, at ordren var sendt. Det er bare super god service! Jeg fik tilmed også mai... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte en lygte, som skulle bruges som gave og den blev afsendt samme dag. Da den blev pakket op, var lygten ødelagt af korrotion pga. batterier som allerede sad i. Jeg sendte 2 billeder ti... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan klart anbefale Lygteshop.dk - gode produkter, godt udvalg, ok priser, hurtig levering. God service - blev kontaktet af Lygteshop.dk pga. min mailserver afviste ordrerbekræftelsen - vi fandt an... Zobacz więcej

1. Sklep z oświetleniem
  2. Sklep turystyczny
  3. Sklep narzędziowy

Napisane przez firmę

Lygteshop.dk har det største udvalg af de bedste lommelygter, pandelygter, industri, sport og fritidslygter. Vi er godkendt forhandler af alle vores produkter, og dette er din garanti for at du ikke modtager et kopi produkt, eller en ulovligt importeret vare. Alle vores produkter er kvalitets testet efter gældende EU regler, og der er selvfølgelig 2 års garanti og 30 dages fuld returrret på alle vores varer.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

342 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

God service og hurtig levering!

Bestilte en lygte ved middags tid, den lå klar til afhentning dagen efter! Derudover fik jeg en suveræn god vejledning over telefonen - handler her meget gerne igen! Havde gerne givet flere stjerner hvis muligt :)

15 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeg fik leveret en lygte fra…

Jeg fik leveret en lygte fra Lygteshop.dk med en defekt. Fik med det samme tilsendt en ny.

Super hurtig levering, meget fin, og fair behandling, godt produkt, og fin pris.

Kan varmt anbefale at købe hos Lygteshop.dk, og jeg vil selv gøre det igen.

Erik Henriksen

4 marca 2018

Hurtig respons

Hurtig respons, hurtig afsendelse med post Nord, og post Nord er jo ikke de hurtigste....god, prof vare, fuldstændigt som jeg troede, sikker på at de kan se mig lyse på Orø, når jeg bruger lygten i Holbæk. Virkelig kvalitet.

28 lutego 2018
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej