Reakcja na opinię
Jag är mycket nöjd och glad att jag är medlem i Lotteri24. Jag har fått bra och snabba svar deras Supporter, Jag har vunnit mycket vinster och kan med högsta betyg rekommendera alla gå med Lotteri24... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag började spela på Lotteri24.se och kunde inte lägga av. Det var lätt att komma underfund med hur spelen fungerade. Enkelt. Nu är jag PLUSmedlem och sidan spelar nu automatiskt mina dagliga spel... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
En mycket bra och rolig sajt med massor av olika spel! Många gratisspel och vinstchanser, och VILL man vinna så kan man, MEN med en nypa tålamod ska tilläggas, det ska inte vara hur lätt som helst:) K... Zobacz więcej
Adelgade 12, 1, 9000, Aalborg, Dania
A fun free lottery game to play every day, to relax, and give hope to win something nice. Until now only free scratch games, no cash, but I have not lost hope. Adverts I need to click sometimes don't work, but I don't lose my registration. To exchange points for a gift can be complicated sometimes, with unclear verification methods, but their customer service will be glad to help.

Helt otrolig gratissida!
Jag har varit medlem nu i ca 5 år och aldrig vunnit något tidigare.
Vann idag 666 kr!
Jag fick ett sms om att det saknas porto på ett paket och då jag trodde att jag betalade för frakten så blev jag istället medlem på lotteri24. Jag insåg misstaget men fick ingen kontakt med lotteri24 så jag spärrade kreditkortet. Strax därefter försökte de dra 499kr från kortet. Polisanmälan är inlämnad. De har inget lotteritillstånd i Sverige. Jag har kopia av länkarna från SMS:et.

Helt otrolig gratissida!
Jag har varit medlem nu i ca 7 år och aldrig vunnit något tidigare.
Nu vann jag 33.333 kr!

Bluffsida.
Skulle betala en krona och dom tog 460.
Har begärt återbetalning, spärrat mitt kort och försökt avregistrera mej.
Får se om jag får pengarna tillbaks.
👎👎👎👎👎

Odpowiedź od Lotteri24.se
Har försökt kontakta via telefon.ogiltigt nummer.vill inte vara medlem.men tydligen omöjligt avregistrera.har ej bet om något medlems skap

Odpowiedź od Lotteri24.se
Jag hade betalat lotteri24 med mitt bankkonto 998kr och min e-post är blockerad. Varje månad är det återkallande av -499kr. Jag vill ha tillbaka mina pengar.

Odpowiedź od Lotteri24.se
Beställde ett 24 nocco från er genom ett erbjudande, när kommer det fram?
Spännande sida med olika vinster. Snabb leverans av beställning

Odpowiedź od Lotteri24.se
Har spelat (klickat) 22 466 spel utan att vinna något.
Ett plus är att man kan samla mynt, men det är ganska tråkig utbud i butiken.
Fått ogiltiga presentkort 2 gånger som jag köpt i butiken. Efter reklamation (support ok) fick jag tillbaka mynten, men vad pinsamt i kassan på varuhuset när presentkorten var för gamla.

Odpowiedź od Lotteri24.se
Bra sida där man inte behöver betala för att få chans att vinna. När det gäller shopen har jag stött på problem, dock med bra kundservice löste de problemet.

Odpowiedź od Lotteri24.se
Trevlig gratis spel. Ibland vinner man lite. Det bästa det är gratis.
Ibland skulle man önska att man kunde se hur många rätt man har. Men överlag ok...

Odpowiedź od Lotteri24.se
Jag tycker lotteri 24 är kanon bra sida, det är lite synd att det är dyrt för min del i alla fall, annars utmärkt sida för att spela på o även vinna grejor.. Denna sida är tummen upp..

Odpowiedź od Lotteri24.se
Kul att spela och samla grismynt som går att byta mot varor
Kul med en vinst på 2800:- med

Odpowiedź od Lotteri24.se
Man har mycket stora chanser vinna pengar eller olika prylar och man kan lita på Lotteri24 till 100%
TACK ATT JAG FÅ VARA MED!+++++++

Odpowiedź od Lotteri24.se
superkul lotto spel där du kan välja om du vill betala eller bara spela gratis spelen :D