Vi fandt et sæt glas fra Spiegelau til en rimelig pris. Vi bestilte mandag aften, glassene blev afsendt tirsdag og lå i pakkeboksen som aftalt allerede onsdag. Vi var lidt bekymrede for, om glassen... Zobacz więcej
Koekkenmagasinet
Fortræffelig kundeservice! Jeg købte for to år siden en termokande her, og det har nu desværre vist sig, at den har en fabrikationsfejl og malingen skaller af. På mindre end en uge er min reklamat... Zobacz więcej
Jeg skulle finde noget bestemt bestik - gik på nettet og fandt Køkkenmagasinets hjemmeside. På trods af at bestikket var på tilbud, fik jeg den fineste service, man kan tænke sig. Jeg vil helt... Zobacz więcej
Bestilte 4 ting fredag aften efter lukketid og forventede ikke at høre fra dem før mandag formiddag. Men surprise, lørdag er bestillingen pakket og sendt, og mandag formiddag står posten med pakken... Zobacz więcej
Super godt
Nem hjemmeside. Fint udvalg og mine stager er MEGA flotte.
Kommer helt sikkert igen
Fortræffelig kundeservice!
Fortræffelig kundeservice!
Jeg købte for to år siden en termokande her, og det har nu desværre vist sig, at den har en fabrikationsfejl og malingen skaller af. På mindre end en uge er min reklamation afdækket og svaret retur på fra køkkenmagasinet; og en ny kande sendt til mig som erstatning.
Her handler jeg helt sikkert igen!
En virkelig god oplevelse at handle på…
En virkelig god oplevelse at handle på Nettet til Koekkenmagasinet
super service.
Fik bestilt en forkert prop, sendte den retur & fik den byttet uden
problemer...
Gik fint og hurtig levering:)
Hurtig og billig levering! Min termokande nåede ubeskadiget frem på et par dage.
Det er klart et anbefalelsesværdigt sted at handle.
Fin butik at handle med
Nemt at bestille - super hurtig levering
mvh Pia wistrøm
Super fint sted at handle og hurtig …
Super fint sted at handle og hurtig levering 😊
super flot stel og god service og …
super flot stel og god service og hurtig levering alt I alt bare super
Hurtigt 😀
Super indpakning og så gik der kun 20 timer før jeg havde min vare 👍
meget fin og hurtig ekspedition
meget fin og hurtig ekspedition. Varen upåklagelig i stand.
Kommer garanteret igen.

Perfekt.
Jeg har kun ros og godt at sige om denne handel ,bestilt og købt i går og allerede fremme i dag god kommutation fra start til slut fremragende!

Odpowiedź od Koekkenmagasinet
God hurtig betjening uden problemer.
God hurtig betjening uden problemer.
Så kom der problemer med det jeg havde bestilt og sådan et problem hvor man tænker åhhe nej skal man nu til det bøvl og hvordan mon de så forholder sig til det nu skal man til at bruge en masse tid på at diskutere med dem. Nej det var ikke tilfældet ingen problemer god hurtig og venlig service også ved problemer. Jeg kan kun anbefale dem. En ting er service når man gerne vil købe der er de fleste venlige, men service ved problemer er ikke altid en selvfølge.

Odpowiedź od Koekkenmagasinet
Super god service og kommunikation
Super god service og kommunikation. 5 stjerner herfra.

Rigtig god betjening
Rigtig god betjening, gode priser og hurtig levering. Kan varmt anbefales.

Odpowiedź od Koekkenmagasinet
Fordelagtige priser og hurtig levering
Nem og overskuelig hjemmesider med flere gode priser på designprodukter. Leveringen var upåklageligt og forsvarlig pakket ind, jeg vil ikke tøve med at bestille fra virksomheden igen.

Super
Bestilte tirsdag. 20 min efter jeg havde betalt, så kom der en mail, om at de nu havde afsendt pakken. Dagen efter kunne den hentes i pakkeboks. Varen var pakket godt ned, med god beskyttelse. Jeg er ovenud tilfreds. Helt klart et sted jeg kan finde på at handle igen!

Kan ikke være bedre.
Selv om varen ikke var på lager, blev den leveret inden for en uge, Så vi er glade og tilfredse, og blev godt underrettet flere gange.

tilfreds!
ingen ko på isen!
jeg fik mine fine Pillivuyt-tallerkner billigt og de kom hurtigt.
ikke sidste gang jeg handler hos køkkenmagasinet!

Rask levering
Fikk varene jeg bestilte raskt og effektivt levert til min adresse i Norge. det eneste jeg var litt misfornøyd med, var at jeg fikk et administrasjons gebyr i tillegg til norsk moms, dette var jeg ikke klar over på forhånd.