Jensensfiskerestaurant

Oceniono na 5 z 5

Jensens Fiskerestaurant er en super dejlig restaurant med den flotteste udsigt over havet og med den mest lækre og velsmagende fiske/skaldyrs buffet. Jeg kan på det varmeste anbefale et besøg der :-)... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Maden smager lækkert, gode og friske råvarer. Søde mennesker og en smuk beliggenhed. Takeaway har vi ofte fået, og der er både mere end nok og stadig lækker kvalitet. Samtidig er fastfood restaurant... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jensens fiskerestaurant i Sæby serverer simpelthen DK's lækreste mad. Har haft fornøjelsen af at have været der flere gange, og deres buffet er simpelthen SÅ lækker. Restauranten er rigtig hyggelig... Zobacz więcej

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Lavpris mad, dårligt bord, og overpris!!

Den gode omtale som restauranten har fået stemmer bestemt ikke overens med oplevelsen. På trods af at vi havde bestilt bord blev vi 5 mennesker sat ved 2 vippende café borde, hvor man blev skubbet af alle forbi passerende, selv tjenerne. Udover det var der en skiftende temperatur som gik fra drivhus til hunde koldt. Vi fik alle buffet, som bestemt ikke var noget at råbe hurra for. Alt maden sejlede i diverse saucer og dressinger, og variation af fisk var der heller ikke rigtig noget af. Udover det var det ikke særlig lækkert at en køkken arbejder rører ved alt fra køkkenet og herefter bruger klør 5 uden handske på til at fylde brød op.
En oplevelse som aldrig kommer til at gentage sig, da jeg aldrig smider penge efter så lav kvalitets mad og Service.

23 kwietnia 2016
Oceniono na 5 z 5

Det er det bedste mad, indenfor fisk, og den bedste service jeg til dags dato har oplevet

21 sierpnia 2015
Oceniono na 1 z 5

Dårligt

Jeg synes det er dårligt mad, og mener ikke han har fået alle de fine stjerner på baggrund af det han laver, men på grund af alles medlidenhed..

24 września 2014

ægtedanskjensen

Et super hyggelig og perfekte stedet, maden er i top. services i top, selv når der er stres på formår servitricer at smile og komme med kvikke bemærkninger, det gør os kunder i godt humør. Og hyggeligt og hilse på når ejeren selv betjener, super rar ejer jacob Jensen. Vi ses snart igen. Anbefalet varmt Jensen fisk restaurant og restaurant fridag. Støtter jacob Jensen 100 %

22 września 2014

Danmarks bedste fiskerestaurant!

Stort udvalg af lækre og altid meget friske råvarer anrettet og præsenteret smukt i flotte omgivelser med en unik udsigt over Sæby, Frederikshavn og Kattegat. Betjeningen er altid hurtig, meget venlig og samtidig kompetent til at svare på spørgsmål. Man føler sig kort sagt hjemme, og så er det billigt at gæste Jensens Fiskerestaurant, så der er råd til at vende tilbage til endnu en nydelse af de dejlige fiskeretter!

Super hyggeligt sted

Der burde være flere af den slags restauranter i DK.. Super stemning, fantastisk mad, super betjening..

Alt i alt en kanon oplevelse..

Kan kun anbefales...

Utrolig lækker fiskebuffet

Betjeningen er i top og maden er fantstisk, Jensens fiskeresturant i Sæby er intet mindre en formidabel.

Dertil kommer en fornuftig pris som bestemt afspejler oplevelsen.

Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej