Imore

Oceniono na 5 z 5

Virkelig en genial butik, der leverer hurtigt og til en pris, der ikke kan siges så meget til - det hele fungerer bare. Har købt en del HDMI-kabler herfra til at koble mac og TV sammen, så n... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte lidt kabler, et sleeve og to covers og fik det leveret dagen efter. Mit sleeve var et lækkert genbrugs cykel dæk fra indien og det ser skide godt ud. Hvad prisen angår så har jeg sparet c... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Er ked af jeg aldrig modtog mit cover, og der var lidt frem og tilbage, men flot i betaler pengene tilbage. Men syntes stadig det er mærkeligt i to omgange i ikke kunne sende pakken frem.. Held... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Ikke en finger at sætte på iMore

Har købt en del HDMI-kabler herfra til at koble mac og TV sammen, så nu er der film på storskærmen!

Tak for det

17 grudnia 2013

Perfekt service

Skriver normalt ikke anmeldelser af firmaer, men jeg er blevet imponeret. Jeg nåede nærmest ikke blinke før jeg stod med min vare i hånden. Dag til dag levering, gode priser og en vare der lever op til forventningerne... Ikke sidste gang!!
Fortsæt det gode arbejde :-)

13 lutego 2013

Effektivt!!

Der er rigtig mange ting jeg ikke vil bruge for meget tid på at købe, modtage mv. Ved Imore var det effektivt og forøvrigt en rigtig god oplevelse. Helt sikkert værd at bruge et par minutter på at dele med andre!

21 listopada 2012

Sådan skal det være

iMore.dk er min trofaste leverandør af Apple-udstyr og der er altid god service. Sidste bestilte jeg en lørdag og fik det mandag. Det er det billigste, jeg har kunnet finde på nettet og varerne er altid som beskrevet på siden - og så er fragten billig. 5 stjerner herfra!

6 sierpnia 2012

Fantastisk god service

Min ordre var lang tid om at komme frem, men min kontakt med iMore.dk var hurtig og effektiv. Mails blev besvaret hurtigt, og jeg blev sågar ringet op, for at aftale nærmer. Jeg kan varmt anbefale, at handle med dem - god service og lavpris. Utrolig rart at opleve så god en service.

21 lipca 2012

Unik service!

For et halvt år siden købte jeg en hdmi/mac adaptor, som desværre gik i stykker. Efter at have kontaktet imore, sendte de straks en ny! Desværre gav jeg den forkerte adresse.. Som svar på det, sendte imore bare en ny, til min nye adresse. Denne service er sjældent set, og jeg sætter stor pris på denne.

iMore kan anbefales til alle, især pga. den unikke service de yder.

15 czerwca 2012
Oceniono na 5 z 5

Aldeles venlig og hurtig betjening

Havde fornøjelsen at få hjælp fra Imore.dk, da jeg ikke vidste hvilke kabler jeg skulle bruge fra min computer til fjernsynet. Her fik jeg nogle råd, som dog viste sig ikke at være tilstrækkelig til, at jeg kunne få det til at fungere. Men jeg kunne uden problemer sende tingene retur. Derudover svarede Imore.dk næsten på alle tider af døgnet, når jeg havde nogle spørgsmål. Summa summarum: Super god behandling.

15 maja 2012

5 stjernet behandling.

iMore.dk har simpelthen været en fantastisk oplevelse! Deres koncept med overkommelige priser fantastisk, ligeledes med deres porto, som er totalt fastlagt! Kan klart anbefale denne side, og har da i hvert fald også tænkt mig at bruge den fremover.

5 maja 2012
Oceniono na 5 z 5

Høj kvalitet og fantastisk service

Jeg er yderst tilfreds med min oplevelse hos Imore.dk. Hurtigt levering, billige priser, godt produkt og en service i verdensklasse.

Jeg kan slet ikke genkende den negative anmeldelse fra Rasmus Kristensen da mit køb hos Imore.dk gik lige efter bogen.

24 kwietnia 2012
Oceniono na 4 z 5

Imore respekt for i refundere..

Held og lykke med jeres internetshop frem over..

23 kwietnia 2012
Logo Imore

Odpowiedź od Imore

Hej Rasmus,
Vi beklager meget at du ikke har modtaget det cover vi sendte til dig d.16.April 2012, men da gjorde os opmærksom på at du ikke havde modtaget det d.23.April 2012, sendte vi samme dag et nyt cover afsted til dig.
Har du stadig ikke modtaget dit cover? Hvis dette er tilfældet, får du naturligvis alle dine penge refunderet med det samme.

Vi er meget kede af at du har haft en dårlig oplevelse og vil gøre alt for at du bliver tilfreds.

___
Vi har nu ført dine 89 kr. tilbage, så du har dem inden for et par dage.

Ha en rigtig god dag.

Oceniono na 5 z 5

Meget personlig og professionel service!

Jeg har købt produkter 3 gange hos Imore.dk og hver gang var konklussionen den samme. THESE GUYS CARE!

Apple care kan gå langt hjem, den her virksomhed ringer dig op hvis der er det mindste. I mit tilfælde manglede jeg at udfylde etage nummer. En høflig sælger ringede mig straks op og sagde:

"undskyld jeg forstyrer imens du er på arbejde, men vi mangler dit etage nummer, og det er for os en æressag at vi får sendt din pakke afsted samme dag"

Det sgu service!

5 marca 2012

5 stjerner!!

Jeg giver dem 5 stjerner! da det er en helt vildt god betjening!

Jeg modtog fx et cover, som der var eb lille revne i, så skrev jeg til imore, og 2 min, efter skrev de " det må du meget undskylde, vi sender et nyt med det samme"

Så alle sammen i kan trygt stole på at i får lige hvad i har betalt for!

5 lutego 2012
Oceniono na 5 z 5

Fine produkter og god service

Min kæreste har købt tilbehør til vores iphones på imore og vi er begge meget tilfredse.
Siden er overskuelig og nem at finde rundt på. Fragten er gennemskuelig og tjek-ud processen er til at finde ud af (det er rigtig fint man ikke skal oprette sig som kunde for at købe). Varerne har en god pris og leveres hurtigt. Der var ikke noget at sætte fingeren på.

Tak for en god handel.

Update: havde en veninde som købte et kabel, som gik i stykker. Hun skrev til dem ang. problemet og de ringede hende straks op, undskyldte mange gange og sendte et nyt kabel med det samme.

4 października 2011
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej