Bestilt 19 december, på varerne stod der "afsendes samme dag ved bestilling inden kl 14". Forventede at mine udstikker til honninghjerter ville være fremme senest inden 24 dec. Først d 8 januar får j... Zobacz więcej
Hellebergs
Jeg har købt 100% spiseligt glitter. Jordbærfarve. Bagpå pakken står der: farve E124: Kan have en negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrations evne. Jeg synes ikke at jeg kunne læse d... Zobacz więcej
Rigtig god kundeservice. Havde ikke modtaget pakken efter 1 uge, så ringede til Hellebergs, som med det samme undersøgte det, og kunne fortælle mig, at det var fordi de havde glemt at scanne den ne... Zobacz więcej
Jeg har fået næsten udløbne varer. Jeg købte praline fra valrhona chokolade. Det er for ringe. Modtager varer 10 dage før udløb af holdbarheden. Jeg har skrevet og sendt billede uden nogen reaktion. I... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Åsøvej 46, 4171, Glumsø
- info@hellebergs.com
- hellebergs.com
Inni użytkownicy przeglądali również
Jeg har bestilt sukkerpynt
Jeg har bestilt sukkerpynt - fik sukkerpynt, der far 6 mdr for gammel.
Jeg har bestilt en hul bageplade i…
Jeg har bestilt en hul bageplade i starten af april 2021og nu er vi midt i maj 2021 stadig ikke modtaget min vare penge er trukket .. de svare ikke på mail eller telefon
Jeg har købt 100% spiseligt glitter
Jeg har købt 100% spiseligt glitter. Jordbærfarve.
Jeg synes ikke at jeg kunne læse den oplysning på hjemmesiden. Men det kan jo være at jeg tar fejl...?
Bestilte i december 2020 nu fik jeg…
Bestilte i december 2020 nu fik jeg besked på at den er på vej.
Der stod ikke ved bestilling at den var 4 mnd forsinket virkelig dårlig stil.
Farverig borddækning!
Har d.d. modtaget det lækreste service i særdeles god kvalitet, som selv de yngste i familien kan håndtere at dække op med. Hurtig online handel og ditto levering!
Not all products came
I ordered more things. They confirmed my order and in the end the most important product didn't come so the others I couldn't use. In the end I will not be able to finish order for my cake on time Not! Not responsible seller.
Urimelig lang leveringstid
Først d 8 januar får jeg besked om at mine varer er sendt. Der bestiller jeg ikke fra en anden gang.
Her handler jeg ikke igen...
Her handler jeg ikke igen...
Min oplevelse var følgende: Skal bestille mange ting, har 35+ ting i kurven, men bliver afbrudt, så jeg er nødt til at forlade skærmen. Da jeg vil genoptage mit køb er kurven tømt... Burde nok have taget dette som en slags advarsel, men kløede på med krum hals og fandt alle de ønskede varer frem igen og lykkedes med bestillingen. Typen af varerne taget i betragtning handler jeg for et ganske stort beløb.
Herfra hører jeg simpelthen ingenting fra forhandleren... Da jeg 12 dage senere overvejer at bestille lignende varer fra en anden webshop, mailer jeg til Hellebergs for at være helt sikker på at det er det rette at gøre. I stedet for en forklaring eller endnu bedre en undskyldning for forsinkelsen får jeg blot tilsendt den ordrebekræftelse, jeg skulle have modtaget 12 dage før. Jeg skriver tilbage og spørger hvornår jeg kan forvente at modtage varerne, som jvf ordrebekræftelsen allerede skulle have været hos mig og får et kortfattet svar om en leverance, som skulle ankomme til Hellebergs dagen efter og som de afventer før de kan sende mig min bestilling...
Skriver tilbage til dem at jeg ser frem til at modtage varerne, og at jeg gerne vil ændre leveringsstedet, da der pga julen er meget travlt og lange køer det først angivne sted. Jeg får intet svar fra Hellebergs på dette.
Da varerne sendes afsted kan jeg se at beløbet er anderledes end det jeg har bestilt for hvilket undrer mig. Jeg får ikke besked om at nogle af varerne ikke sendes med og først da jeg modtager varerne, er der en besked med om hvilke varer jeg har fået og ikke fået.
Mit indtryk af Hellebergs er, at de har mange varer (hvilket er appellerende) men tilsyneladende er totalt ligeglade med kundens oplevelse, fx om kunden ved hvilke varer, der sendes eller om de overhovedet sendes.
Jeg kommer aldrig til at handle her igen.
Vær iøvrigt opmærksom på sammenfaldet mellem Hellebergskager.dk og Hellebergs.com... Det er tilsyneladende samme butik
Kun varme anbefalinger herfra ;-) god…
Kun varme anbefalinger herfra ;-) god service og hurtig levering af rigtig fine produkter ;-)
De får en klar anbefaling herfra 👌🏼
Hvis jeg kunne give 10 stjerner, så havde jeg gjort det!! ⭐️
Jeg fik den mest fantastiske kundeservice. Jeg er ikke den bedste til at lave store festkager og jeg er derfor aldrig sikker på, om jeg har købt nok eller købt det rigtige. Jeg fik den bedste betjening og endte ud med en smuk kage. Varerne er af god kvalitet og leveringen er super hurtig 👍🏼
Så alt i alt = ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
😃
Kunden i centrum
Hurtig levering, gode priser og fantastisk kundeservice, var hvad jeg mødte hos Hellebergs. Kan varmt anbefales!
Fint udvalg og super hurtig levering 👍
Hurtig hurtig hurtig og super nemt😀
Jeg bestilte 2 billeder af mine…
Jeg bestilte 2 billeder af mine børnebørn til lagkage, jeg havde dem allerede dagen efter, fantastisk service og med et flot flot resultat.
Jeg skal helt klart bruge dem igen.
God service og hurtig levering 🤗
Det blev en rigtig god oplevelse og…
Det blev en rigtig god oplevelse og servicen var i TOP med råd og små pfif pr mail👍De svarede også på mail i weekenden og vi kunne dermed planlægge hele vejen igennem. STOR SUCCES. Tak for den gode service👍
Super hurtigt levering
Super hurtigt levering!
God kvalitet med flotte farver.
Eneste minus er at da jeg bestilte stod der at jeg havde optjent point nok til en rabat, men det kunne jeg ikke få til at virke.
Aldrig nogensinde har jeg købt så…
Aldrig nogensinde har jeg købt så dårlig fondant som rendshaw, 5 kg lige til at kasserer da det flækker med det samme man løfter på det. Endte ud med en bryllups kage uden overtræk.
Meget fin behandling
Meget fin behandling, da jeg havde stavet min emailadresse forkert og skrev til forretningen om det. Kort efter kom en mail om at det var rettet. Forsendelsen kom til tiden dom love!