Mistænkeligt firma Bestilte nogle isforme, som var på lager. Men ingen levering, varen forlod aldrig firmaet. Kontakt til firmaet nærmest umulig. Kontakt via telefon umulig, nummer eksisterer ikke... Zobacz więcej
Tror at der er noget galt - minder om et firma der spekulerer i at modtage betaling og ikke lev. produktet De svarer ikke på mails. Udsætter levering. Meget bekymrende telefonnumre og... Zobacz więcej
Levering: Bestilte søndag den 6. maj og havde maskinen i hus den 8. maj - det kan simpelthen ikke gøres bedre. Købte en NEMOX Gelato K-TECH. På hjemmesiden er angivet en kapacitet på 1,5 lit... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos Gelateria.dk finder du et bredt udvalg af kvalitets ismaskiner til hjemmebrug fra europas største producenter. Vi har valgt at fokusere på at have et bredt udvalg i segmentet af maskiner med kompressor, som spænder fra nogle meget konkurrencedygtige modeller fra DeLonghi, Nemox, Koenig, men også de superflotte kvalietesmaskiner fra Musso.
Industrivej 27A, 7080, Børkop
- info@gelateria.dk
- gelateria.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Dårlig og uvenlig betjening
Dårlig og uvenlig betjening - kakao var lunken sidst vi var her … men isen er OK 🍨 🍦
Mistænkeligt firma
Mistænkeligt firma
Bestilte nogle isforme, som var på lager. Men ingen levering, varen forlod aldrig firmaet. Kontakt til firmaet nærmest umulig. Kontakt via telefon umulig, nummer eksisterer ikke, kontakt via e-mail umulig, mailadresse fungerer ikke.
Er dette et reelt firma ?????
Hurtig og præcis
Hurtig og præcis
Prisen holdt. Hurtig levering.
God service med relevante informationer.
En stjerne er vist rigeligt
Jeg bestilte en pakke ispinde. Der stod de var på lager. Da der ikke efter 12 dage var sket noget, sendte jeg en mail og afbestilte varen. Ingen respons. Kort efter blev varen sendt, og jeg tænkte " nå ja ok", jeg gider ikke hidse mig op for 100 kr.
Har lige hentet ispindene og de har ikke den størrelse jeg bestilte.
En stjerne er vist rigeligt.
Mangel på hygiejne
I Fredericia tager de brownie med fingrene og bærer dem i luften tværs over baren til tallerkenen med is utrolig uprofessionelt og ikke respekt for corona el hygiejne....de bruger ikke handsker og de tænger der ligger ved kagerne gider de åbenbart ikke bruge
Tror at der er noget galt - mistænksomt firma
De svarer ikke på mails.
Udsætter levering.
Meget bekymrende telefonnumre og henvisninger til andre firmaer når man gransker deres hjemmeside, - deres hovednummer virker ikke / eksisterer ikke.
Nu må vi se om der kommer en ismaskine, men min klare anbefaling til alle er at handle et andet sted.
Jeg har bestilt den 12.05 og tror ikke på firmaet mere.
Havde ledt efter en ismaskine på en…
Havde ledt efter en ismaskine på en næsten tomt markedet.
Modellen var fundet. Men efter en snak med Michael blev valget ændret og har bestemt ikke fortrydt.
God kyndig vejledning og hurtig levering
Intet mindre end fantastisk service
Intet mindre end fantastisk service. Fik lov at afhente is maskinen selv og herunder havde min arbejdsplads indgået en aftale med Michael om at der skulle være en gave. Så han stod klar med brev fra mit arbejde og den bedste service. Kan kun anbefale denne hjemmeside og ismaskinen virker perfekt.
God kundeservice.
Det var nemt at komme i kontakt med Michael da der opstod spørgsmål om den anbefalede Musso ismaskine, som iøvrigt kører upåklageligt. Vi fik tilmed en gratis isbog med på forhandlerens eget initiativ.
Ismaskine
Havde problemer med at etablere kontakt til virksomheden, det er nu lykkedes. Opdateret anmeldelse følger.
Fik lov at hente min vare en lørdag, da jeg fik den bestilt for sent til at den kunne nå frem til brug om søndagen.
Købsoplevelsen har været fin. Der har ikke være problemer med levering eller funktion. Derfor kan jeg ikke bedømme service i tilfælde af fejl.
Flot service
Efter at have bestil blev jeg ringet op om at jeg naturligvis godt kan få min ismaskine men at de kører tilbud på en bedre model i bedre kvalitet til samme beløb.
Det er service og viden om produkter.
Vil handle der igen
Gelato og sorbet, så er det Michael man går til
Pænt udvalg af maskiner og tilbehør kombineret med super service, gør at jeg helt sikkert vil benytte gelateria næste gang der skal købes kvalitet til køkkenet.
Top-service!
Sendte en mail med spørgsmål til leveringstid. Blev omgående ringet op og fik top rådgivning om produkt, vedligehold m.m. Super professionelle!
high 5
Dejligt med et firma som leverer varen så hurtigt og effektivt.
Venlig og god oplevelse
Jeg er positiv overfor informationerne man får ved henvendelse til firmaet, venlig og faglig, står jeg og mangler ismaskine igen så ved jeg hvor jeg skal handle.
God rådgivning
Rigtig god rådgivning, fik en opringning ifm. min ordre om at der snart kom en anden model på tilbud.
Rigtig god service.