Jeg har bestilt min Observer strap d. 8. november 2016, men har ikke modtaget noget! Jeg har gentagne gange rykket på e-mail, sker ikke noget!! Jeg har forsøgt at ringe i NORMAL åbningstid, men får... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har d.16 december bestilt 1 produkt fra Freesports.dk. De oplyser i deres ordrebekræftelse: "Såfremt varen ikke kan afsendes inden for 2 hverdage,( eller den på produktet anførte dato) , ve... Zobacz więcej
Apps s**t Websites s**t. Overall very disappointed
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vi er en specialshop for sportsfolk med mod på lidt større udfordringer, end bare den daglige træning - derfor er produktprogrammet i shoppen også udvalgt nøje til de enkelte områder vi beskæftiger os med. Er du på udkik efter en leverandør der kun sælger kvalitet, er du landet det rigtige sted.
Strandkærvej 87D, 8700, Horsens
- 8993 8074
- salg@freesports.dk
- freesports.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Venlig betjening
Flink mand der har virksomheden. Fik en straplås gratis. Hurtig og billig levering
Hold jer langt væk
Jeg har gentagne gange rykket på e-mail, sker ikke noget!!
Jeg har forsøgt at ringe i NORMAL åbningstid, men får fat i en svarer der siger at jeg skal ringe indenfor normal åbningstid!!!
Sindsygt frustrerende, så hold jer langt væk!!!!
Simpelthen perfekt
Lynhurtig ekspedition til den rigtige pris.
Er der andet man har brug for?
god service og fine priser
Har kun handler der en gang. Men alt var godt. Købte et suunto ur, og de havde den bedste pris på nettet. Levering var hurtig
Vil jeg handle der igen. JA
Perfekt!
Bestilte en rem til mit ur mandag omkring 10:00 tiden.
Modtog en sms tirsdag 06:00 at jeg kunne hente mit ur på valgte DAO Pakkeshop.
Super fin service. Aftaler overholdes, ros med pil opad.
Hurtig besvarelse på forespørgsel
Hurtigt reagerende kundeservice!
Freesports havde ikke den varer på lager, som jeg havde bestilt - de gjorde mig derfor hurtigt opmærksom på mulighederne, samt hvad de forskellige muligheder ville tage af tid. Vi fik ændret ordren og jeg havde min varer dagen efter. Super service.
SUPER service!
Bestilte & fik leveret pakken på kiosken jeg selv valgt, mindre end 18 timer efter!
Sk!de godt!
Fin købsoplevelse
På trods af en lidt tung mailkorrespondance var købsoplevelsen helt fin og jeg fik præcis det produkt, jeg eftersøgte.
Hurtig levering og godt det var muligt at købe en ny urrem til
mit Garmin Swim ur.
God service, hurtig levering og fornuftige priser. Kan anbefales.
Meget god og hurtig service.
Fik en gave, september 2016, jeg måtte bytte.
Absolut hurtig og kundevenlig service.
Varen ikke på lager og hjemmesiden opdateres ikke
Bestilte et sportsur. Angivet lagerstatus: "På lager (Afsendelse 1-2 hverdage)" Hurtigt kom ordrebekræftelsen; men dagen efter ny mail: "Du har bestilt [....] som vi desværre har udsolgt pt. Vi forventer at kunne lev det senest [... 2-3 uger senere]. Dagen efter er hjemmesiden fortsat ikke opdateret med de korrekte oplysninger vedr. lagerstatus.

Odpowiedź od FreeSports.dk
Nemt og hurtigt
Super nemt at handle på FreeSports, bestilte et nyt løbeur, og det kom dagen efter tidligt om morgenen.
Fint pakket så det ikke kun blive stødt undervejs, dejlig service.
Jeg er fuldt tilfreds!
super service
Hurtig og super service, både ved handel og ved returret. Stor viden om produkter
bestilte eftermiddag, varene var til af hæntning næste dag. No sweat