Bestilte både briller og solbriller til uhørt lave priser. Bestilte brillerne lørdag eftermiddag kl 16, og de ankom med posten allerede torsdag. Jeg bestilte godt nok brillerne til designers marke... Zobacz więcej
foof.dk
Har lige modtaget 2 stk nye briller ved foof, og det har været intet mindre end en fantastisk oplevelse! Foof har en kombination af gode service, super lave priser og fede designs! Brillerne moftages... Zobacz więcej
Jeg opdagede Foof på "Finders Keepers". Jeg kendte ikke til mærket og har aldrig tidligere bestilt briller online. Derfor var jeg også noget forbeholden, men sprang ud i det da brillerne var fede og p... Zobacz więcej
Fandt endelig den brille jeg havde ledt efter i 2 år - og MÅTTE bare have den! Super flink sælger, nemt at bestille. Skulle selv sørge for at sende synstesten videre, og få dage efter var ønske-bri... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Prøv gratis. ALLE briller med styrke Kr. 995,- alt incl. Briller der typisk koster 3-5000 Kr for stel incl.glas. Men da foof.dk designer selv og sælger direkte til dig, kan dette lade sig gøre med denne store besparelse. Alle stellene monteres med glas af høj kvalitet - også med solglas. Husk, du kan altid spørge os til råds. Vi er dog nok bedst til emner omkring dit syn. 8-)
Postboks 54, 7100, Vejle
- 70 202 206
- help@foof.dk
- foof.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Manglende kontakt og produkt
Jeg bestilte for præcis en uge siden fem prøve-briller som jeg stadig ikke har modtaget og de svare ikke på mine mails om min ordre. Det synes jeg er dårlig service og jeg ser frem til at høre tilbage fra dem om det.
Aldrig leveret og har ikke fået svar på mail
Havde bestilt nogle prøvebriller der efter over en uge stadig ikke er ankommet. Har mailet og spurgt hvor de bliver af - men har endnu ikke fået svar :( virkelig ærgerligt ikke at få noget respons. Og jeg bryder mig ikke om at de nu ligger inde med mit dankortnummer uden jeg har hørt noget som helst.
Ikke ok!
God service og pålitelig levering
Svært god service, svarer raskt på e-mail. Rask levering. Et minus er brille-etuiet - det var for lite.
Vær opmærksom på, at der ikke er bytteret ved finderskeepers
Jeg købte to par briller på finderskeepers. Det ene par passede desværre ikke, men det er ikke muligt at bytte dem. Så nu ligger de i stedet i skabet :-/
Så fint med gratis at få tilsent "prøve" briller. Det imponerer
God service. Fungerer fint at bestille gratis prøvebriller. Kommer i fin æske. Gratis retur. Altsammen ret tjekket :-)
Dejlige Briller, god stil, god kunde oplevelse
Jeg har købt briller her for første gang, det er et nyt konceptet, og jeg var ikke sikker om det ville lykkes. Men jeg er blevet positivt overrasket over brillernes kvalitet og jere service. Jeg har allerede anbefalet jer til andre.
God service, selvom servicen foregår helt op ti Grønland
Jeg har nu prøvet 5 forskellige brillestel. Nu ved jeg hvad jeg gerne vil købe.
Det har været en god oplevelse...
Så tak for den god service... I håbe om det bliver lige så god service, når jeg har bestilt briller med styrke.
FOOF anmeldelse
FOOF.DK er et super cool brille firma med et fedt koncept og nogle seje briller 😊😀👍💕
Perfekt, intet mindre.
* Lynhurtig levering og svar på henvendelser med det samme..
* Super hjælp ved de problemer/spørgsmål jeg havde..
Alt i alt, et supersted at handle online, det er første gang jeg skal have briller og det gik helt problemfrit..
God service!!
Hurtig og fremragende service. Kan klart anbefale FOOF.
Modtog brillerne hurtigere end jeg troede
Fandt endelig den brille jeg havde ledt efter i 2 år - og MÅTTE bare have den!
Super flink sælger, nemt at bestille. Skulle selv sørge for at sende synstesten videre, og få dage efter var ønske-brillen ankommet 😊
Og ved hjælp af lunt vand kan jeg selv rette brillen - nemt!
Fantastik kvalitet og service til så billige penge! Kan klart anbefales
Jeg har en høj styrke (-5,25) og bygningsfejl, derfor har det været ekstremt svært at finde solbriller med styrke som kan matche min SU økonomi, men så fandt jeg foof i Fields hvor jeg faldt for et par solbriller og så til lige under 1300 kr. Da jeg skulle til at bestille kunne jeg ikke vælge højere styrke end -5, så jeg skrev en mail om det var muligt at få højere. Herefter fik jeg et hurtigt svar at selvfølgelig var det det, og der blev forklaret hvordan jeg skulle gøre, meget simpelt. Efter 5 dage havde jeg mine solbriller som jeg virkelig nyder at bruge! Kan klart anbefales, jeg vil i hvert fald bruge dem igen!
Fantastisk service
Rigtig god kundeservice og rigtig hurtig levering
Den bedste service
Fik den bedste service jeg længe har fået. Skønt firma og koncept 🎈👍🏼
Cool briller fra Foof
For første gang skulle jeg prøve lykken med "netbriller" og det bliver ikke sidste gang. Jeg havde mange valgmuligheder blandt de smarte briller og efter en hurtig ekspedition lå der 5 stk briller til afprøvning i 5 dage. Jeg fik ret hurtig besluttet mig og nu har jeg fået et par nye smarte briller, der passer perfekt:) Tak for det!
Jeg er glad 😄
Har købt solbriller og alm briller ! Og det er bestemt ikke mine sidste ! De her briller er fuld på højde med mine dyre briller, og det gælder både glas og stel. Har været brillebruger i 40 år og kan endelig slå mig løs med sjovere stel og flere solbriller, fordi prisen er så god 👍
Nemt og enkelt
Hos foof.dk kan man nemt og enkelt bestille 5 par briller hjem. Man får brillerne hurtigt og de er sendt i en lille pakke, der gør det let at returnere.
Man har dog kun brillerne 5 dage - der kunne man godt have brugt et par dage mere.
Det gode ved at få brillerne hjem er dog, at man kan se dem på i sit eget lys og ens venner og familie kan være med til at bedømme dem.
Lækkert design til en god pris leverer hurtigt og effektivt
Jeg opdagede første gang foof briller i Design Store i Fields. Tilfældigvis stod jeg og manglede nye briller, og jeg forelskede mig hurtigt i mange af Foofs modeller - og priser! Her får man altså noget for pengene, og det er uden at gå på kompromis med kvalitet og design. Jeg bestilte mine briller online og fik dem leveret hurtigt efter. Kan varmt anbefale foof til andre!
God og hurtig service
Rigtig god service! Både når jeg har bestilt prøve briller og dem med styrke. Har jeg skrevet på instagram eller mail, er der svar i løbet af få timer!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.