Påtager ikke det nødvendige ansvar for at drive en forretning
Jeg kom slemt til skade i centret i Farum pga af jeg gled i sne og vand inde i centret, ved intjeknings computeren. Min venstre skulder er helt i u du og smertefuld, derfor valgte jeg at udmelde mig med det samme. Problemet er at de vil have en ekstra mdr betaling for intet. Jeg har ikke haft mulighed for at træne så meget som en eneste gang, da første da ødelage min skulder.
Naturligvis har jeg skrevet dette, op til flere gange. Fitnes world gider ikke at forholde sig til det faktum, at jeg er blevet skadet p g a manglende sikkerhed. Nu skriver centerlederen, at det er min egen fejl, at jeg er gledet i vand i centret. Hun mener seriøst, at jeg burde forudse at inde i centret,rundt hjørnet, ved indtjekning og til trods for at det er første gang jeg er i centret, burde jeg forudse ,at man stiller sine ude sko og fordi det havde sneet, var der en sø-og som hun klogeligt konkludere >hvis du faldt i vores gulvtæppe< så er det heller ikke vores fejl. Det er altid dejligt at høre en ung piges juridiske udlægning, men det værste af alt er nok hun tror på det selv.Det er utroligt småligt og bestemt ikke korrekt at kræve den ekstra mdr gebyr da det udelukkende er fitnes world skyld , fordi de ikke tager deres ansvar alvorligt
Hans
5 kwietnia 2016