Jeg tror firmaet er lukket, har sendt dem en mail samt ringet til dem, men intet svar hverken på mails eller telefonisk.
Zobacz, co mówią recenzenci
Vi har handlet mange gange hos Dynehuset. Altid fantastiske og gode produkter. Vi sover så godt :) Levering denne gang under 24 timer. Produkterne er ikke billige, men absolut alle pengene værd!... Zobacz więcej
Fantastisk service fik rigtig god vejledning til at vælge den rigtige dyne og fra man har bestilt og til man kan putte sig i sin nye dyne gik der 2 dage - Jeg har aldrig haft så dejlig en dyne. Ær... Zobacz więcej
Har ikke modtaget min vare. Det er dog over 3 dage siden jeg bestilte, samt har fået en besked om, at jeg ville modtage min vare den 14/5 - men var hjemme hele dagen, og der kom ikke noget. Så tog jeg... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Dynehuset er en af Danmarks største onlineforhandlere af dyner, hovedpuder og tilbehør.
Dane kontaktowe
Krusemyntevænget 2, 5772, Kværndrup
- 71990079
- info@dynehuset.dk
- dynehuset.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Jeg tror firmaet er lukket
Stort udvalg, god service.
Fin og overskuelig hjemmeside med mange relevante oplysninger om produkterne. Udelukkende kvalitetsprodukter.
Meget hurtig levering og fantastisk fin returservice.
P.s. på trustpilot står Dynehuset i kategorien for dyrehandel!
Sover så godt!
Vi har handlet mange gange hos Dynehuset.
Altid fantastiske og gode produkter.
Vi sover så godt :)
Levering denne gang under 24 timer.
Produkterne er ikke billige, men absolut alle pengene værd!
Og husk, at vi tilbringer 1/3 del af vores liv i sengen, så hvorfor ikke forkæle os selv.
Hele forløbet kørte bare på skinner
Alt gik som smurt
Alt gik som smurt. Nemt at bestille og varen kom som lovet.
Hurtig og nem hjemmeside.
Hurtig og nem hjemmeside.
Hurtig levering.
En rigtig god oplevelse, der vil jeg handle igen.
Kan anbefale alle, at handle med Dynehuset
Jens
Tip top hele vejen!
Super hurtig levering - den nuværende bestilling er en gave men ved fra tidligere bestillinger at kvaliteten er i top om det gælder puder, dyner, rullemadras eller allergivenlig produkter :0)
Alt fungerede perfekt
udmærket på alle måder
udmærket på alle måder, der er styr på tingene her, og dynen jeg har købt er af den bedste kvalitet. mine allerbedste anbefalinger.
Helt perfekt og virkelig lækker dyne!
Hurtigt leverance og nem bestilling
Fantastisk hurtig levering 👍👍
Fantastisk hurtig levering 👍👍
Da det er en gave kendes kvaliteten ikke endnu. Virker rigtig lækker.
Fine hovedpuder til god pris og hurtig…
Fine hovedpuder til god pris og hurtig levering.
Helt fantastisk kundeservice!
Et anbefalelsesværdigt sted at købe sine dyner. Hurtig fragt og en helt fantastisk kundeservice!:-)
Fantastisk service fik rigtig god…
Ærgre mig dog over alle dynduner i alm. længde er udsolgt - for ville da gerne have en dyne til sommer - da jeg har valgt en Varm dyne, som er lækker her i vintermdr.
Sender min varmest anbefalinger og håber der snart kommer flere dyner på lager :)
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.