Man får tilbudt et gratis par sko mod at besvare nogle spørgsmål. I virkeligheden er virksomheden ude på at få folk til at give tilsagn til deres betingelser - når man har givet det, kan man blive ko... Zobacz więcej
Overvejer du at blive produkttester? Lader du dig friste af et lækkert produkt? HOLD DIG VÆK - LANGT VÆK! Når du tilmelder dig, accepterer du, at Orville Media A/S må videregive eller rettere... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Deceptive
Give promises of deals which in the end show up not to be completed. Their "competitions" are waste of time.
adresse
Dette fupfirma har adresse på Hovedvagtsgade 8, 2. Sal København k.
Bondefangeri
Hold jer endeligt langt væk fra dette. DET ER BONDEFANGERI. Åbnede besked men færdiggjorde ingenting og er siden blevet bombarderet med opkald. MEGET DÅRLIG STIL. Men hvor anmelder man det?
HOLD JER LANGT VÆK FRA MIN TELEFON
Hvordan kan jeg dog blive fri for Orville. Lad mig være for h.......!!!!!
træt af spam SMS som jeg ikke kan slette, og afmelde
jeg er træt af spam SMS som jeg ikke kan slette, og afmelde,jeg fik en SMS fra Orvillemedia her til formiddag og det er ikke lykkes mig at få den slettet jeg har prøver alle de råd og måde jeg få det slettet uden hel, i sidste måned var jeg ude for at et andet selskab snød mig for og trak 499 kroner, det var en iPhone 6 jeg var interesseret i og ikke dating, jeg har en kærets, selskabet hed data2finder pas også lige på dem, jeg fik aldrig mine penge tilbage, og jeg fik heller ikke en iPhone 6,
Vågne op, til en hverdag fyldt med mistro!
Arme de stakler der er rekrutteret af Orvillemedia! De skal stå op hver morgen med udsigt til og lønnet for at franarre naive, eller måske bare godtroende, mennesker oplysninger om deres gøren og laden!! De gør, med småt, det håbefulde menneske opmærksom på, at oplysningerne bliver videregivet til 3. part, men ikke hvilke konsekvenser dette medfører! Din henvendelse er nu sendt til en talrig række af firmaer der, naturligvis, er interesseret i at gøre indhug i din privatøkonomi!! Du kan slette midlertidig internetfiler og cookies. Men der er nyttesløst! Du er hook!
Guleroden (læs: Test og behold efterfølgende) er ikke-eksisterende!! Det er med dyb forundring, at jeg erfarer, at ikke mindre end 45,5% af anmeldere på Trust Pilot har givet dem 5 stjerner! Det må være et falsum!! Har set, at stort set alle "5 stjerne anmelderne", naturligvis, er samarbejdspartnere der har brug for, at formidle deres koncept osv. Men forfor skal det gå ud over Os som almindelige brugere!? Og med udsigt til at "få" en gevinst! Hmmmm............! Hvis nogen måtte være i tvivl, så læs lige artiklen i Ekstrabladet, Dine penge, med overskriften: "Kendte firmaer misbruges i vildledende annoncer" fra 25-09-2012!
DU BLIVER SNYDT !!!
Overvejer du at blive produkttester?
Lader du dig friste af et lækkert produkt?
HOLD DIG VÆK - LANGT VÆK!
Når du tilmelder dig, accepterer du, at Orville Media A/S må videregive eller rettere sælger dine oplysninger til et hav af firmaer, som vil kontakte dig via mail og telefon med henblik på at sælge dig deres produkter, friste dig med konkurrencer og meget mere. Nogle af disse kan du afmelde, men mange af dem kan du ikke slippe af med igen.
Og du skal ikke regne med, at du bliver udvalgt som tester af et produkt.
DU BLIVER I HØJESTE GRAD SNYDT.
Afmelding af sms
Jeg har netop for et øjeblik siden kontaktet 72261272
som har med sms tjenester at gøre de fortalte mig at man skal sende en sms med teksten PAK (storebogstaver) til 1272 så skulle man blive afmeldt.
Fup, svindel, spam, falsk! Holder både kunder og firmaer for nar.
Falske anmeldelse på diverse facebooksider fra folk, som påstår at de har modtaget et Appel-produkt til test og evig eje. Ofte er profilerne falske og nyoprettede. Hold jer langt væk fra at udfylde formullaren, for uanset hvad i skriver får i henvendelser fra firmaer, som siger at i har ønsket at blive kontaktet af dem.
Jeg modtog 1. tlf. opkald 15 minutter efter jeg havde lukket formularen ned (uden et eneste JA-tak og uden at færdiggøre den) ... og nu, mere end 1 år efter bliver jeg stadig kimet ned og spamet trods det, at jeg - dengang - straks! kontaktede Orville for at blive afmeldt listen.
Jeg hørte aldrig mere om Appel-produktet!!!
1 stjerne er mindst 5 for meget. Orville står til en politianmeldelse!!!
Ærgerligt at de ikke kan få mindre end 1 stjerne
100% hustler firma der bare vil have dine data så de kan sælge dem videre til tredjeparts firmaer. Normalt når dine data er "varen" plejer man at få en ting som tak for dette bytte. Orville media, eller hvilket navn der bliver brugt når de bliver kontaktet af dem, lover dig det kun måske, hvilket er aldrig. Så istedet for den traditionelle handel hvor man får noget for sine data, forærer du dem i der her tilfælde væk så Orville Media kan tjene penge på dem.
Acceptere ikke nej tak til spam
Så kort kan det vises, det er umuligt at komme af deres spam lister. Afmelder man sig og viser liv, så kommer man bare på 3 nye.
De kan ikke dokumentere tilmeldingen.
Svindel af værste karaktér - STOL IKKE PÅ DEM
Dette firma ligger i spidsen for en lang række virksomheder der pumper din konto for penge.
Vi fik en uopfordret email (ulovligt) med reklame... dog var overskriften DU HAR VUNDET EN REJSE - KLIK HÈR FOR AT SE HVORHEN!
Vores gik så efter deltagelse i et langt spørgeskema (den klassiske spam metode), til Toscana. Vi modtog vores voucher og alt ok.
De påstår at man kan være heldig at komme enten til Toscana, New York eller Phuket. Jeg fik at vide af en medarbejder fra deres rejseselskab der udsteder rejserne (Bonusfly net) at de aldrig har haft rejser til hverken N.Y eller Thailand.... dette bekræfter så at der er tale om utroværdig og falsk markedsføring.
For overhovedet at kunne modtage denne rejse skulle vi igennem et step i skemaet som man ikke kunne komme udenom, hvor man skulle betale 19 kr for at modtage en velkomstgave (Bærbar PC), og dette er hvor vores alarmklokker alvorligt ringer - men vi gennemfører for at komme til resultatet af rejsedestinationen - som selvfølgelig var....... Toscana. TADAAAA!!!!
Nu har denne samarbejdspartner som er meget svær at finde navnet på, hævet 299 kr fra vores konto.
Jeg ringede til weneverlooseit com og gjorde dem opmærksom på at vi ville politianmelde dem, hvorefter krampen begyndte at skrige helt uhæmmet op om at jeg selv havde sagt ja til det hele osv. Føj for helvede hvor er i ulækre.
De værste af skuffen - et og samme firma med mange navne bla.
weneverlooseit com
Storage4you aps
wekeepitsafe com
Orvillemedia dk
wnli
bonusfly net
Vi har modtaget to vouchers til rejser til Toscana (Ekskl. skatter og afgifter) således at man bor 2 nætter for 3-4000 kr (Det er sku ikke gratis)
Håber disse bagmænd kløjes i morgenbollen.
Dette firma fortjener en politianmeldelse
På facebook huserer orville media med adskillige svindlerkonkurrencer, der kun bruges som like-bait.
Orville Media arbejder således at en falsk konkurrenceside bliver sat op på facebook, og derefter skal der genereres likes. -Det bliver der ved lovninger på alt fra ferier, biler, drømmerejser etc.
Derefter opfordres brugere til at like og kommentere således de deltager i konkurrencerne. Og ikke nok med det, bliver brugerne opfordret til at dele siden, for på den måde at kunne fordobler deres vinderchancer, hvilket er løgn og latin da en side ikke kan se hvem der har delt den.
Der henvises så gang på gang til formularer som skal udfyldes, sådan at kan tæppebombe de godtroende konkurrencedeltagere med spam!
Føj for f.....
Fup og svindel!
Facebook flyder i øjeblikket over med fupkonkurrencer, der lover guld og grønne skove. Der er bare INGEN præmier, og INGEN vindere! Men hør her, venner - I er meldt til forbrugerombudsmanden, og mon ikke også Kontant (og sikkert politiet) vil veksle et par ord med jer? Få jer for helvede et hæderligt job, i stedet for alt det plat og svindel!
Spam og atter spam
De er bagmænd for ufattelig mange af de såkaldte facebook-konkurrencer som er direkte svindel. Hold jer væk fra dem.
SPAM
Orville bruger et firma der hedder scandinaviskamailen til at udbrede deres spammails. Man har ingen mulighed for at afmelde sig, og jeg har i første omgang IKKE ØNSKET NOGEN MAILS FRA DEM.
Meget dårlig politik.
21/7: Igen i dag har jeg fået en spammail fra scandinaviskamailen, som sender spam ud for orville media. Det er ikke ok, at man ikke kan framelde sig dette og jeg har ALDRIG ØNSKET DET FRA STARTEN.
Jeg vil opfordre alle andre der er ude for dette til at rate de firmaer der benytter scandinaviskamailen, her orville media, til at rate dem rigtig lavt indtil de gør noget ved deres egen udbyder af spammals.
DET ER IKKE OK
25/7: Atter en spammail, igen med scandinaviskamailen som formidler at spammen, og OVERHOVEDET INGEN MULIGHED FOR AT FRAMELDE SIG.
Skal man politianmelde sådan noget? Er der ikke en der kan hjælpe mig, er efterhånden helt desperat.
29/7: Igen en spammail med skandinaviskamailen som formidler. Hold jer langt væk fra dette firma, I har ingen mulighed for at komme væk nå de på en eller anden uærlig måde har fået fat i hvem i er.
Vundet rejse.
Vandt en rejse , det viste sig så at jeg skulle betale næsten 4000 i afgifter , så jeg gik ind på storby ferie for at finde noget tilsvarende på 3 overnatninger , der kunne jeg komme afsted til den samme by som jeg havde vundet for under 3000 med alt ( incl morgen mad og aften mad )
Scam
De lover guld, grønne skove og gratis rejser med videre, men man ser ikke andet end spam-mails og kan ikke framelde sig det igen.