Som ofte når man prøver et helt nyt produkt, som er billigere end det etablerede produkt, så er man nok lidt skeptisk. Jeg må sige at efter min søn (på 9 år) har samlet 2 af sættene fra Co... Zobacz więcej
Cobi Klodser
Bestilt Onsdag morgen fremme torsdag middag. Rigtigt produkt :-)
Hos cobi-klodser.dk er det nemt at bestille og varen kommer hurtigt og rigtig gode priser. Selve materialet Cobi er rigtig godt, nemt at bygge med, og ser bare for fedt ud.
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Billige legetøjs byggeklodser fra Cobi, som passer med kendte mærker.
Næstvedvej 280, 4760, Vordingborg
- +4528192456
- mail@cobi-klodser.dk
- cobi-klodser.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Super God service
Bestilt Onsdag morgen fremme torsdag middag. Rigtigt produkt :-)
Skidt og dårligt
Cobi er noget værre møg i forhold til LEGO. Cobi leverer langt fra dn gode kvalitet, og et rigtig dårligt kundecenter. Jeg vil hellere end gerne bruge dobbelt så mange penge på LEGO, og få den gode kvalitet og et godt kundecenter.
Skidt
Cobi klodser er skidt, jeg syns ikke at det lever op til forventningerne eller kvaliteten som fx. LEGO gør .
Cobis kundeservice og design er elendig, då hvis det stod til mig så ville jeg meget heller betale lidt mere for LEGO og samtidig få super kvalitet mega god kundeservice og variation af designs.
hurtig og sikker betjening
Hvor svært kan det være. Nem og hurtig levering af ordre
God service og hurtig levering
Bestilte varene lige op til jul, var lidt usikker om det kunne nås inden jul. Men fik den med posten til afhentning dagen inden, så det var jo super dejligt.
Super firma, god behandling
En super god behandling, Hurtig forsendelse
Fungerede som det skulle
Bestilling og modtagelse gik som forventet. Vi modtog hurtigt de rigtige klodser.
fine produkter
klodserne lever op til forventingerne, og dejligt med noget krig synes min søn
Men absolut et problem, at man ikke kan bruge alm. dankort
superservice
super service og ingen problemer af nogen art.
Kan stærkt anbefale cobi klodser.
Cobi holdt hvad lovede :)
Cobi er noget fint LEGO til en dreng på 8 år som syns alm. LEGO er for dyrt. Man kan jo få næsten det samme hos cobi,og meget mere :) vi fandt cobi til Langeland festival. Handlen gik også fin dejligt har ikke noget at klage over meget tilfreds skal nok købe mere til julegaver:)
Super god service!
Varen modtages 1-2 døgn efter betaling.
Perfekt service.
udmærket
Vores ordre gik glat igennem og blev leveret som forventet.
Ingen problemer
god service og hurtig levering
fin butik men dyr porto
det er fint man kan få cobi når det nu ikke kan købes i butikkerne mere , men tænker at portoen er dyr. vil´foreslå at cobi bruger gls det er billigere
Fin og hurtig levering
Overskuelig hjemmeside, hurtig og effektiv levering. Sådan skal alt e-handel være.