Bikester Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Gravelbike gekocht. Prima prijs/kwaliteitverhouding. Kwam in een grote doos, goed beschermd. Eenvoudig te monteren. Enige minpuntjes: - antwoord van een paar vragen duurde een week - derailleur en... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Mijn eerste paar schoenen die ik bestelde zijn zoekgeraakt. Na een paar weken en een vijftal mailtjes kreeg ik mijn geld terug, inclusief een extra vergoeding te besteden bij een nieuwe bestelling. Mi... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Een tijd niet meer besteld bij Bikester vanweg de relatief lange levertijden. Toch maar weer eens een poging gewaagd maar de ervaring blijft gelijk. Na het aantal beloofde dagen levertijd krijg je een... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

In summersale fiets gekocht met 38% korting. Levering via bikester ging supersnel alleen maakte UPS een sorteerfout waardoor bezorging 1 dag later uitviel maar verder prima en keurig verpakt. Zelf met... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep rowerowy
  2. Sklep z akcesoriami rowerowymi

Napisane przez firmę

Van fietsen bestaan er ondertussen vele verschillende merken voor verschillende gebruiksdoelen. In onze webshop vind je gunstig geprijsde fietsen, accessoires en fietsonderdelen van maar liefst 500 top fietsmerken Cube fietsen voor dagelijks gebruik en sport Kinderfietsen van Puky Schwalbe en Continental fietsbanden Fietshelmen van Giro, Bell of Kast Fietsschoenen en fietsonderdelen van Shimano Ook voor fietskleding ben je bij fietsspecialist Bikester aan het juiste adres om de beste merken te vinden. We hebben onder ander kleding van VAUDE, Pearl iZumi en The North Face in het assortiment. En voor diegenen met een lager budget hebben we hoogwaardige alternatieven zoals Ortler toerfietsen, Axant fietskleding of Red Cycling Products fietsaccessoires.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 3

Napisz recenzję

Super geregeld

Super geregeld! Na mijn bestelling werden de Busch + Müller TURNTEC T2 snel geleverd en waren ze zorgvuldig verpakt. Van begin tot eind werd ik uitstekend op de hoogte gehouden van de levering: eerst door de winkel zelf, Fahrrad.de, en daarna door DHL.

De richtingaanwijzers zijn van uitstekende kwaliteit, geven veel licht en zijn zowel overdag als in het donker goed zichtbaar. De montage verliep eenvoudig en ze werken perfect. Een degelijk product dat de veiligheid tijdens het fietsen duidelijk vergroot. Zeker een aanrader!

31 lipca 2026
Oceniono na 1 z 5

Ik heb een bestelling gedaan op 21 Mei…

Ik heb een bestelling gedaan op 21 Mei sindsdien staat er bij de status Bevestigd
We maken deze artikelen klaar voor verzending.
Ik krijg geen reactie op de meldingen die ik plaats op de website met de vraag wanneer kan ik mijn bestelling verwachten.

27 maja 2026
Oceniono na 5 z 5

Enkele weken geleden een Cube…

Enkele weken geleden een Cube damesfiets gekocht en werd perfect op tijd geleverd .... maar met een lichte schade aan een kuststof deel. Een vervangsonderdeel werd onder garantie opgestuurd en de plaatsingskost door lokale fietsherstellen werd meteen terugbetaald. Prima naverkoop service!

12 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Worst delivery site i have seen

Worst delivery site i have seen. they take 15-20 days to deliver there product which they said will be delivered by 7 days.
As if they walk from maharastra to ddelhi to deliver there products. same happened with my friend.
never trust them on an urgent requirement . bunch of fools running bikester

14 sierpnia 2024
Oceniono na 2 z 5

The rim of the bike got damaged after a…

The rim of the bike got damaged after a year of use.
On requesting for asistance, i was given a budget of 30euros(if i remember right) to get it fixed myself.
No doubt the company has gone bankrupt and the new owners seem to be doing nothing better. I did my repairs and never asked for the refund.

14 marca 2024

Attention

Attention, please. The police have been informed about Bikester.

Money is being withdrawn from your account without your orders being fulfilled. There is no customer service or telephone number available for inquiries. Bikester, be advised that the authorities have been notified, and you must return all the money you have stolen from customers.

21 maja 2024

twee klachten ingediend

twee klachten ingediend. één voor een één jaar oude fiets, gebarsten frame. al 7 weken geen reactie!!! tweede fiets na een week is de crank kapot. ze bieden een terugbetaling aan, ze hebben een doos gestuurd, maar ik wil dat deze gerepareerd wordt. vreemd, ze willen de hele fiets terugbetalen en willen niet betalen voor de reparatie en onderdelen. Ik besloot naar een advocaat te gaan en naar de rechter te stappen. klantenservice is -100!!! Ook zal ik een vergoeding eisen voor het bijna 2 maanden aan de grond houden van de fietsen en de tijd zal verder worden geteld.

6 lutego 2024
Oceniono na 1 z 5

The front fork of my Bomtrack bike is…

The front fork of my Bomtrack bike is of poor quality. The rivenuts are loosened and therefore not usable. Bikester say they are waiting for the factory to respond. In fact as supplier Bikester should repair or replace the fork. What a waist of time for me to try to convince Bikester of their responsibility. No service at all.

13 marca 2024
Oceniono na 1 z 5

Jammer kan je enkel met een creditcard…

Jammer kan je enkel met een creditcard betalen. Ja er zijn ook mensen die geen creditcard hebben!
Er wordt ook geen alternatief aangeboden. Op hun website staan er meerdere mogelijkheden.

En als het betalen komt enkel met een creditcard. ! Bestel de electrische fietsen voor mijn gezin elders.

1 marca 2024

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej