Jeg har været kunde hos Azehosting gennem en del år efterhånden. Jeg har en del hjemmesider selv samt hjælper hundredevis (tusindvis gennem årene) af kunder med hjemmesider og valg af hostinglø... Zobacz więcej
Jeg har igennem mere end 10 år været kunde hos Azehosting.dk. En gang i mellem har jeg haft brug for hjælp, og den har jeg altid fået sammen med hurtig respons og god rådgivning. Tak til Haiko som... Zobacz więcej
Efter en øv-oplevelse hos tidligere hosting selskab, fik jeg simpelthen den bedste modtagelse hos azehosting. Hele flytningen blev klaret uden jeg skulle røre en finger. De par gange jeg har haft... Zobacz więcej
Pludselig opstået problem med driften af 2 hjemmesider, da de har blokeret adgangen for udenlandske kunder at betale via Woocommerce. Måske ikke med vilje, men har forsaget store tab for os. Efter... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Hos AzeHosting kan du få et billigt webhotel, hvor du selv bestemmer hvor meget plads og antal domæner du vil bruge, så du kun betaler for dit nuværende behov. Du kan løbende op og nedgradere. Med vores billige webhoteller får du cPanel’s brugervenlige kontrolpanel, hvor du kan administrere dine mailkonti, mysql databaser, ftpkonti, WordPress hjemmesider, 1-click-installer mm. Du kan samle alle dine domæner hos os i én pakke, eller fordele dem ud på flere forskelige pakker efter behov. Vi tilbyder gratis SSL Certifikater til alle domæner og subdomæner som peger til os, samt udføre backup dagligt, med mindst 14 dages mulighed for gendannelse.
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Fantastisk service og godt produkt
Tak til Haiko som altid er klar med en hurtig og holdbar løsning.
Gennemført, fantastisk service
Jeg har været kunde hos Azehosting gennem en del år efterhånden. Jeg har en del hjemmesider selv samt hjælper hundredevis (tusindvis gennem årene) af kunder med hjemmesider og valg af hostingløsning.
Azehosting er definitivt den bedste value for money man kan få i skandinavien. Oven i det, så fortjener supporten 6/5 stjerner. Der bliver altid svaret hurtigt og selv når jeg kommer med komplekse problemstillinger en garvet og erfaren profil som jeg, ikke selv kan løse, så bliver de ved med at imponere. Når IT afdelinger og IT virksomheder giver op, så har Azehosting altid løst mine kunders udfordringer.
Simpelthen klasse.
Tak!
Nicolai Sørensen & Co.
Undrer mig over en score på kun 3.7
Undrer mig over en score på kun 3.7. Jeg var kunde i mange år, skiftede til en lidt billigere i udlandet, men er nu vendt tilbage, delvis pga de nye dødssyge kontrol-regler fra punktum.dk
Ualmindelig fornem support, meget hjælpsom og venlig. Når du har haft webhotel i mange år, lærer du at dygtig support er værd at betale lidt for.

Odpowiedź od AzeHosting ApS
Find et andet sted som er væsentlig billigere.
Så blev det da tid til at flytte alt fra Azehosting efter deres priser er stedet 100% fordi man nu betaler 150kr for at forlænge domæner ved dem.
Simpelthen svineri at gøre det til det nye guld

Odpowiedź od AzeHosting ApS
Jeg har brugt Aze i 10+ år nu ...
Min første anmeldelse af Azehosting er fra 2016, så det er vel næsten på tide de får en ny - blot for at bekræfte at det fortsat er min foretrukne hostingudbyder. Jeg har selv brugt dem i alle årene, og anbefaler dem til alle mine kunder.
Det er prisvenligt, stabilt og supporten er fuldstændig fænomenal. Korte svartider og ingen chatbots, bare hurtige og direkte svar, oftest direkte fra ejeren selv som er super kompetent og ved alt!
Imponerende service
Havde et lille mail problem med blacklisting, og AzeHosting fiksede det på under en time efter jeg havde skrevet. Det har jeg ikke set andre steder, og jeg har haft flere udbydere gennem tiden
Fantastisk service som altid
Fantastisk service som altid. Højeste kvalitet til pengene. 10 stjerner herfra :-)
//webdesigner Nicolai Sørensen
Har været kunde i mere end 10 år
Har været kunde i mere end 10 år - der har været et tilfælde med overbelastning af servere, som blev håndteret.
Derudover har jeg nogle få gange haft behov for lidt hjælp til nogen domæne flytninger etc.
Hver gang har der været suveræn hjælp og support.
Jeg kan kun anbefale dem.

Fantastisk service og kundeoplevelse
Haiko er altid klar med fantastisk service. Kan ikke andet en anbefale AzeHosting.

Super support
Ticket ID: 003586
Fin support, løst mit problem, hurtigt og nemt for mig.
Det ku' vær' så godt
Jeg har tidligere anmeldt Azehosting (16/6-2013, efter et større nedbrud). Den gang var de nok noget mindre, og service var derfor også noget mere personlig og hurtig.
Der er de seneste år sket en drejning i kvaliteten af dels produktet, men i særdeleshed supporten, der gør, at jeg ikke længere reelt kan anbefale Azehosting.
Lad det være sagt; Teknisk fejler produktet som regel ikke noget, så hvis du har nogenlunde styr på hvad du har brug for, samt hvordan en cpanel host virker, så er Azehosting et udemærket sted at have sine ting liggende. Det er først når du får brug for hjælp, eller når de rammes af nedbrud eller angreb af den ene eller anden art, at du skal væbne dig med tålmodighed. Og meget af den.
For nylig blev jeg pludseligt - og, finder jeg, uden varsel - flyttet fra en server til en anden. Jeg vedligeholder selv DNS, og fandt derfor først ud af det, da e-mails pludselig ikke kom frem.
Ved henvendelse til supporten - oprindeligt fordi jeg ikke kunne logge på cpanel, men hvor jeg senere påpegede, at jeg fandt kommunikationen mangelfuld - fik jeg at vide, at de bestemt havde sendt en e-mail. Det kunne jeg også godt se, at diverse systemer påstod, underligt nok havde jeg bare aldrig set den. Det kan selvfølgelig bero på en fejl fra min side, men jeg havde trods alt kigget både inbox, spam og trash igennem for at være sikker.
Her satte de (Haiko) så trumf på, at tillod sig lige at søge igennem mine e-mails for at pege på, at den var i slettede beskeder. Hvordan den så er havnet der, uden at mine e-mailklienter kunne se den, må så stå ud i det uvisse....
Denne sidste oplevelse har gjort, at jeg nu fjerner alt fra Azehosting. Jeg har således flyttet samtlige mine 10+ domæner, taget min sidste backup og er i gang med at lukke endeligt ned. Jeg kan ikke have tillid til et firma som finder, at det er i orden er kigge andres ting igennem. Uanset formål eller fremgangsmåde.
Det er fint at man finder, at jeg gør dem uret. Det er også helt tænkeligt, at jeg gjorde, men der bør man holde sig bedre, end at ty til sådanne metoder.
Haiko og co: Tak for denne gang. Jeg håber, at I fremadrettet vil holde Jeres sti mere ren og tage imod det input som I får. Der er eksempelvis virkelig meget lige her på Trustpilot.
Det meste peger i samme retning. Det burde være ret simpelt at rette op på. I har dog valgt, gennem flere år, at lade være. Det må jo så gå som sådanne ting går.

Odpowiedź od AzeHosting ApS
Meget tilfreds trods småbump.
update: Jeg havde lavet en low priority ticket, og 36 timer efter flyttede de mig til en bedre server. Nu går det super hurtigt. Jeg synes faktisk at det er ok. service, jeg har aldrig brugt mit webhotel i de sidste 5 år, så at businessoptimere og flytte mig til en langsommere server er helt fint. Synes så til gengæld at der bør være service når man bruger sit webhotel, hvilket der også er. --> 5 stjerner. Jeg er meget tilfreds.
-------------------------------
Der er pt 50sek. ventetid for at få indlæst en filemanager side i c-panel..... det er vist liiiige i overkanten af performance...
Men har været mangeårig fuldt tilfreds kunde, så I får lige 3 stjerner. Er det ikke fixet inden for 24 timer, så må vi nok længere ned i bedømmelse....

Odpowiedź od AzeHosting ApS
Has been stable for years
Has been stable for years, but been suffering stability the last week.

Flere dages nede tid
Flere dages nede tid, ekstremt dårlig kommunikation.
Virkelig amatøragtigt og uprofessionelt håndteret.
Havde heldigvis for noget tid siden lugtet at kvaliteten var dalende, så havde købt hos anden host. Havde desværre bare ikke nået at flytte alt, hvilket resulterede i 3 dages nedetid for de resterende :(.
Nu er alt heldigvis flyttet væk.

Er det russerne ?
Hjemmesider nede i snart en uge - er det russerne eller fordi webpersonalet er for logo ?

Odpowiedź od AzeHosting ApS
Har været glad kunde i mange år, men...
Har været glad kunde i mange år, men siden søndag eftermiddag har mine sites været nede.
Jeg blev lige inden flyttet til en ny server (initieret af azehosting) og denne server er åbenbart blevet ramt af et "AI Bot Attack".
Jeg nærmer mig nu 72t med ustabile sider og pt. er det forbindelsen til databasen der ser ud til ikke at virke.
Alle kan naturligvis blive ramt af nedbrud, men det er især kommunikationen der er helt gal. Meget få opdateringer og ikke særlig konkrete.
Sidste opdatering var i går aftes, hvor de "mener" at have løst problemet... men jeg har så stadig problemer her næste morgen - så hvad skal jeg udlede af det? Er det mig der har et problem jeg skal fixe eller er det dem?
Har naturligvis en løbende ticket kørende men der bliver man henvist til samme opdateringer som på drift-siden. Har også efterspurgt at blive flyttet tilbage på den gamle server der ikke er ramt, men det blev ikke besvaret.
Jeg er virkelig ærgerlig over at håndteringen har været så dårlig og jeg føler mig nødsaget til at lede efter en anden udbyder for det her dur bestemt ikke hvis det skulle ske igen.
Opdatering 01/05 (Ændring fra 2 til 1 stjerne):
Pudsigt nok, så stoppede Azehosting med at svare på min ticket lige efter min trustpilot-anmeldelse.
Derfor er mine sider stadig nede her snart 94t efter de gik ned første gang.
I afmagt har jeg nu købt et andet webhotel og går i gang med at flytte derover.
Det er simpelthen så super uprofessionelt at presse sine egne kunder til at flytte host fordi de ignorerer en.
Opdatering 04/05:
Det viser sig at det var det helt rigtige valg at migrere væk fra azehosting. Her 7 dage efter er mine sider, der stadig er hostet hos azehosting, stadig nede.
Det betyder så desværre at jeg nu har forsøgt forgæves at hente mine filer, settings fra cPanel og data fra MySQL-serveren ned på min egen pc ad flere omgange uden held. Det er ikke muligt fordi det er så ustabilt - så nu er jeg fanget i min migrering da azehosting ikke prioriterer at få mine ting op igen.
Kæmpe advarsel til alle, for det her kan man ikke bruge i seriøse hosting-sammenhæng.

Odpowiedź od AzeHosting ApS
Meget ringe kundeservice og urimelig…
Meget ringe kundeservice og urimelig lange responstider på mail. Kan ikke ringe til dem.
Sidder nu på 4. dag uden adgang til vores erhvervsmailadresse EFTER at have kontaktet dem - ganske uholdbart.

kompetent hosting
UPDATE
Vi har oplevet Azehosting som utroligt arbejdsomme og kompetente
Vi har hosting spredt på forskellige danske udbydere - Tænker, at Aze lige er det bedste hostingfirma i Danmark pt.

Wow!
Wow.
Jeg sidder PT kl 01.24 en tirsdag aften og har fucket op på min server.
Jeg får direkte hjælp af Haiko til at løse det. Vild service

Kun gode oplevelser med Azehosting
Jeg har kun haft gode oplevelser med Azehosting som jeg har haft i mere end 10 år. Kører stabilt og man kan let redigere indstillinger i deres C-panel. Altid flinke mennesker der fixer problemer på kort tid.
Jeg er meget tilfreds med Azehosting som jeg gerne vil anbefale til andre. Jeg forventer at anvende dem i mange år endnu.

Odpowiedź od AzeHosting ApS
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.