Almedo.nl

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Slechte service Ik had op donderdag avond besteld voor 19:00 en zou de oplader de volgende dag moeten ontvangen. ze stuurden mij een mailtje waarin stond dat er een fout was in op hun website (dat ka... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Zeer slecht bedrijf. Leveren een ander type accu dan besteld. De accu paste wel maar naar 2 maanden laadt deze niet meer op. Retourneren? Helaas, geen 3 jaar garantie vanwege het faillisse... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Voeding voor laptop besteld. Voeding is imitatie/onbekend merk maar werkt perfect. Kende winkel nog niet, 1e bestelling. Vanwege prijs en assortiment zal ik in de toekomst vast wel vaker bes... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Slechte service

Slechte service
Ik had op donderdag avond besteld voor 19:00 en zou de oplader de volgende dag moeten ontvangen. ze stuurden mij een mailtje waarin stond dat er een fout was in op hun website (dat kan soms gebeuren) en dat het over twee werkdagen word verstuurd, na twee werkdagen te wachten was hij er nog steeds niet, het blijkt dat ik het op donderdag zou moeten opvangen, 6 dagen te laat dus, geen excuses, Andere mensen die het zelfde problemen hadden hebben korting gekregen maar ik niet. Geen aanrader dus!

15 stycznia 2020
Oceniono na 1 z 5

Almedo is al 1 maand Failliet !

Retourneren? Helaas, geen 3 jaar garantie vanwege het faillissement :-(

Volgens de Curator, Advocatenkantoor Winkel in Drachten (0512-511345) ook niet meer te claimen.

Waarom is de website nog ON-LINE ? Onbegrijpelijk.

Plaats GEEN bestellingen meer!

Groetjes,
Jan

24 maja 2016

Jammer

Jammer dat het failliet is verklaard.

Ik heb 23 maart om een refund gevraagd van enkele honderden euro`s maar tot op heden niks terug gekregen ondanks dat ze mijn gegevens hebben.

Extra slechte waardering om zonder toespraak de klanten te duperen.

18 maja 2016

Failliet

Belachelijk bedrijf!!!
Scherm retour gestuurd bevestiging binnen gekregen.
Na 1 week gebeld waar mijn geld bleef. Wordt er gezegt dat het in orde komt. Worden ze 's middags failliet verklaard. Niemand meer te bereiken.
Weg geld!!! Wie is de curator???

9 maja 2016

Slecht!

Onbegrijpelijk dat ze zelf het faillissement hebben aangevraagd en dat ze dan ijskoud mailtjes sturen dat je de accu kunt terugsturen om doorgemeten te worden...dst je ook telefonisch meedelen, dat de accu zeer waarschijnlijk zeer binnenkort wel door kiala zal worden afgeleverd bij almedo...en op de dag vsn faillissement nog melden dat degene van de service afdeling echt binnen een uur zal terugbellen!! Ik heb de curator een mail gestuurd om te vragen of mijn accu nog terugkomt....hij heeft het waarschijnlijk erg druk....geen antwoord. Gebeld....komt er op terug! Als Pasen en Pinksteren op 1 dag vallen zeker!
Heel erg jammer want het bedrijf was altijd betrouwbaar. Ze hadden het ook gewoon eerlijk kunnen zeggen dan had ik de accu nooit geretourneerd.

2 maja 2016

Failliet

Half april failliet gegaan.
Niet meer kopen. Site is nog wel in lucht!

30 kwietnia 2016
Oceniono na 1 z 5

Nog steeds geen refund of bericht door faillissement

Ik schrijf niet snel een slechte recensie, maar hiervan ben ik toch even over de kook gegaan.
Juist nadat ik de nieuwe accu heb geretourneerd voor een refund ging dit bedrijf failliet. De accu is er volgens Kiala wel afgeleverd en hebben ze nu dus in hun bezit. Op mailtjes krijg ik van Almedo geen antwoord en telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Het lijkt me sterk dat ze dit naderend faillissement niet konden weten en ze hadden naar mijn mening wel iets kunnen melden of doen voor ik de accu retour zou sturen. Dan had ik dat nooit gedaan en tenminste nog iets voor m'n geld gehad. Nu heb ik geen accu meer en ook m'n geld niet terug. Het valt te bezien of dit überhaupt nog goed komt. Op de website staat sinds 15 april ook niets nieuws meer vermeld.
Ik ga nu een accu bij een andere winkel kopen.
Mochten ze na een evt. herstart weer verder gaan, zullen ze mij niet meer zien daar. Jammer dat het zo afloopt, maar een goede les voor mij bij een volgende aankoop. Misschien toch maar bij een winkel kopen waar ik binnen kan lopen en iemand kan aanspreken.

29 kwietnia 2016
Oceniono na 1 z 5

Producten worden niet geleverd. Reden blijkt faillsement!!

Bestelling gedaan op 30 maart. 31 maart krijg ik de mededeling dat ze nu niet kunnen leveren, inkoper gaat mij bellen. Niet dus!! Wel een mail ontvangen dat de producten moeilijk te leveren zijn.

Div. mailtjes gestuurd, geen reactie. Nu staat op de site dat ze failliet zijn.
Dus wel incasseren wetende dat ze niet kunnen leveren en dan ook nog eens niet het fatsoen hebben om aan te geven dat ze in de problemen zitten.

28 kwietnia 2016

Almedo failliet

Nieuwe accu besteld, snel geleverd. Accu laadt echter niet op. Inmiddels wacht ik al een week op een reactie met een oplossing. Telefonisch niet bereikbaar. Net onderzoek gedaan en zie dat Almedo op 12 april 2016 failliet is verklaard. Op de website van Almedo staat sinds 12 april, dat ze wegens omstandigheden geen claims kunnen verwerken. Omstandigheden zijn dus het faillisement :-(

15 kwietnia 2016
Oceniono na 2 z 5

Bestelling nog steeds niet ontvangen

24 maart een nieuwe accu besteld omdat mijn oude accu zo goed als op was. Zou snel bezorgd woeden dus daarom voor almedo gekozen. De volgende dag een mail gekregen dat de accu maandag 11 April binnen zou zijn, inmiddels 13 April en nog geen mailtje gehad / update waar mijn accu blijft.

13 kwietnia 2016

Tevreden

Op een zaterdagavond een nieuwe adapter besteld voor mijn Asus laptop, maandag meteen geleverd. Erg tevreden over de snelle en correcte afhandeling.

5 kwietnia 2016

Adapter R530

Ik kocht bij Almedo een adapter voor mijn Samsung R530. Na precies drie weken bleef het stekkertje in de computer zitten, het was afgebroken. Een mail verzonden naar Almedo, ik kan het apparaat terugsturen, dan wordt het gecontroleerd. Geen geld terug garantie, dat geldt binnen 14 dagen. Ik koop er geen goederen meer!

4 kwietnia 2016

Betrouwbaar bedrijf

Voor de 2e keer iets besteld en volgende dag in huis. De 1e keer was een onderdeel binnen een paar dagen stuk en ik kreeg meteen kostenloos een nieuwe toegestuurd. Zeer tevreden.

2 kwietnia 2016
Oceniono na 5 z 5

Goed product en snelle levering

Voor het eerst een bestelling gedaan bij Almedo. Ik had al enige tijd last van een accu die veel te snel leeg was en zag gelukkig een accu staan met hogere cappaciteit die ook nog eens vrij goedkoop was. Binnen een dag had ik het artikel dat goed verpakt was in huis en kan tot nu toe zeker niet klagen. Top service

24 marca 2016
Oceniono na 5 z 5

goede kwaliteit en snelle levering

Heb al vaker gekocht bij Almede.Ben uiterst tevreden over de kwaliteit van hun accu's voor laptops. De bestelprocedure is gemakkelijk en overzichtelijk. Je kunt het juiste product op verschillende manieren vinden. Prijzen zijn absoluut concurrerend met andere aanbieders.
Binnen 24 uur in huis, keurig verpakt. Via mailing continu op de hoogte gehouden van de bestelstatus en bezorging. Kortom een aanrader.

23 marca 2016
Oceniono na 3 z 5

Website kan (nog) beter evenals samenstelling accu's

In het verleden vaak vertrouwd op Almedo. Recent enkele Almedo batterijen in stock onderzocht waarvan de laptopmodellen niet langer in gebruik waren.

Alle batterijen bleken afkomstig uit dezelfde onderneming, en alhoewel aan de buitenkant 5600 mAh vermeld staat, binnenin worden ze geëtikeerd als 4400 mAh.
Eén batterij was volledig onklaar en bevatte zelfs negatief gepolariseerde cellen.
Een andere batterij was gedaald tot slechts 1,7 volt per cel.
De anderen stonden ongeveer op 2 volt per cel. Wat natuurlijk nog steeds veel te laag is.

Heb vroeger ook vaak in de knoei gelegen met oude en nieuwe website en de referenties op dozen vs die vermeld op website of bij zoekopdrachten. Dit is echter al ietwat verbeterd met verloop van tijd.

19 marca 2016
Logo Almedo.nl

Odpowiedź od Almedo.nl

Beste heer Terryn,

Hartelijk dank voor uw e-mail. Ik zie op dit moment enkel een bestelling in het systeem staan van april 2014, dit betreft 1 accu. Ik zie verder dat u niet eerder contact heeft gehad met ons, volgens ons ticket systeem. Kan dit kloppen? Ik vermoed dat u mogelijk in de war bent met een andere partij? Daar het hier om slechts 1 accu gaat, het lijkt erop dat het in bovenstaande verhaal om meerdere accu's gaat.

Verder zie ik een bestelling van 16 maart 2016 staan. Wanneer een klant niet tevreden is, dan nemen ze meestal contact met ons op. We houden natuurlijk graag iedereen tevreden, wanneer een klant niet tevreden is lossen wij dit probleem graag op.Wij bieden overigens 36 maanden garantie op onze accu's, ReplaceDirect biedt bijvoorbeeld maar 12 maanden garantie op de accu's.

Wij staan achter de kwaliteit van onze producten, mocht een klant hierover een klacht hebben dan horen we dit natuurlijk graag, dan kunnen we dit doorzetten naar onze leveranciers. Zou u bovenstaande mogelijk verder kunnen toelichten in een e-mail naar ons? Dit mag naar info@almedo.nl. Wellicht kunnen we het samen oplossen.

Marco
Klantenservice Almedo.nl

Oceniono na 5 z 5

Super dienstverlening: adapter kosteloos vervangen

Na 5 maanden gebruik kwam er een scheur in het snoer van mijn nog redelijk nieuwe adapter. Na contact met de klantenservice werd er binnen een paar dagen kosteloos een nieuwe adapter bij mij thuis bezorgd.
Een dikke pluim voor Almedo voor deze fijne service! Ik kom hier zeker terug als ik iets nieuws moet bestellen.

14 marca 2016
Oceniono na 3 z 5

Na een slechte start een prima vervolg

Eerder plaatste ik een negatieve review over mijn ervaringen met Almedo. Mede naar aanleiding van deze review heeft Almedo alsnog mijn minder goede ervaring met het bedrijf goed gemaakt.

Inmiddels is mijn adapter geleverd. Ik zou zeggen: houd deze service vast en maak het ordersysteem zsm digitaal.

10 marca 2016
Oceniono na 5 z 5

Mijn laptop wilde niet meer opladen, dus als eerste oplossing heb ik via almedo.nl een nieuwe oplader besteld. De volgende dag had ik hem al in huis en mijn laptop laadde weer op!

8 marca 2016

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej