www.3gz.dk
Meget inponerende at der kommer en mail, at der holdes ferie lukket. Der vil derfor kun være forsendelser 2-3 gange om ugen. 😀 Da jeg næste dag få SMS at jeg kan hente min pakke på posthuset. Inpon... Zobacz więcej
Det gik hurtigt og nemt, Prisen var bestemt i orden (vi købte en PlayStation 3 trådlås controller - kr. 139 + fragt). Vi ville dog gerne have haft muligheden for at afhente produktet selv, da vi bor c... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vores mission er at tilbyde produkter indenfor elektronik og underholdning til Danmarks bedste priser og at kombinere dette med en fantastisk kundeservice. Derfor har vi naturligvis prisgaranti og 14 dages fuld returret.
Kongevej 205, 6510, Gram, Dania
- info@3gz.dk
- 3gz.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
FUP FIRMA! KØB IKKE NOGET HER!
Købte et par Led sko, de gik desværre istykker efter bare 2 dage, sendte dem retur, og efter mange mail, telefon opkald og sms'er opgav vi at få nogle nye sko eller pengen retur og anmeldte 3gz til e-mærket, som heldigvis refunderer købet.
FUP FIRMA!
De desuden nu også frataget e-mærket.
Fup firma.
Ubrugeligt firma.
Brug det ALDRIG.
Bestilte en controler til en ps3. De træk pengene med det samme. Har ik fået min controller. Og de er ik til at få fat i.
Deres tlf nr. Virker ikke. Og de kan ikke modtage email, forde deres indbakke er fyldt.
Ordrenummer 557360 er afsendt med Post …
Ordrenummer 557360 er afsendt med Post Danmark skrev I den.29/5.
Reference: 7DFE91-557360 som dog ændres???? ved flere mails vi får ang. levering. Track and trace link virker ikke. I svarer ikke på vores henvendelser.
Hvad synes I selv, tror I jeg vil handle hos jer igen eller anbefale jer? HVOR ER MIN VARE OG HVORFOR SVARER I IKKE NÅR MAN HENVENDER SIG?
Jeg har købt en Dockstation
Jeg har købt en Dockstation, som ikke virker.
Og når man skriver eller ringer til firmaet, så kan man sjovt nok ikke komme igennem.:(.
Penge ud af vinduet
Det ringste firma jeg overhovedet har …
Det ringste firma jeg overhovedet har handlet med.
Svare ikke når man skriver til dem.
Har sendt mail angående reklamation på en vare købt for 3 måneder siden ingen reaktion, har skrevet besked via deres facebook side, ingen reaktion, virker som om virksomheden er gået i flyverskjul.
Jeg har nu ventet omkring 1 måned på …
Jeg har nu ventet omkring 1 måned på det jeg har bestilt. De har trukket pengene, men har intet modtaget. Track and trace linket de har sendt med virker ikke og kundenummer og referencenummer virker ikke på postnords hjemmeside, som de har "sendt" pakken med. Falsk reklame på deres hjemmeside vedr. "god kundeservice" og "1 - 3 leveringsdage". Sidste gang jeg bruger dem.
Pengene er trukket, men ingen varer modtaget.....
Jeg har for over tre uger siden bestilt et multisik til HP. Pengene blev trukket med det samme, men jeg har hverken modtaget forsendelsesoplysninger, varer eller noget som helst andet. Prøver at ringe til dem, men intet svar. Har nu sendt en mail og venter på svar.. Virkelig dårlig kundeservice og ender med at skulle lave en indsigelse i banken... ØV!!!!
En stjerne er alt for meget
En stjerne er alt for meget, det er sidste gang jeg handler der.
I februar bestiller jeg 2 ps3 controllere og modtager med møg og besvær og længe efter min pakke efter utallige e-mails hvor jeg efterlyser pakken, hvergang påstår de at det er mit kort der bøvler.
Denne gang har jeg igen bestilt (1/4) og endda med et andet kort, pakken skulle sendes i løbet af 1-2 dage men jeg har endnu ikke modtaget noget, bestilte samme dag det samme på Wish (kina) de kom Igår!
Jeg overvejer om man skulle have nogle til at kigge på dette forretning!
Manglende kundeservice
Skrev en mail d 5/3 da jeg er usikker på om jeg har fået leveret en forkert vare. Da jeg stadig ikke havde hørt noget skrev jeg igen d 9/3.
De skriver de svarer inden 48 timer, hvilket tydeligvis ikke er sandt.
Jeg syntes det er en uprofessionel måde at køre forretning på, bare at stå til.
Opdatering d 10/4-17:
Får ikke svar på mine henvendelser før d 15/3 Hvor de beklager forkert levering og vil sende korrekt vare.
D 20/3 mail om at ordren er forsinket.
D 27/3 mail om at min ordre er afsendt.
Her den 10/4 - over en måned efter - har jeg stadig ikke modtaget noget. Har skrevet 2 yderligere mails, som der ikke bliver reageret på.
Én stjerne er én for meget!
... desværre kan jeg ikke give mindre.
Den 8/11 2016 køber jeg to trådløse ps3 controllere. Jeg modtager mine varer, og de er som de skal være udadtil. Det er en gave.
Efter cobtroolerne har været i brug i cirka 10 minutter sammenlagt, begynder de at have fejl.
Jeg optager en video af fejlen, og 3gz.dk sender mig en pakkelabel, så vil de undersøge dem.
Jeg sender dem tilbage d. 18/11 2016 og jeg hørte ikke mere fra 3gz. I starten af december vælger jeg derfor at skrive en mail til dem, og de skriver, at jeg får nogle nye, som er på vej.
Jeg venter, men ingen controllere kommer. Midt i december forsøger jeg at ringe dem op, men de har simpelthen valgt at nedlægge telefonen pga. travlhed i december. Fint nok, jeg sender en mail og får svar på, at de kommer på lager den kommende mandag,og så får, jeg dem i løbet af ugen.
Ugen går, og jeg ser stadig ingen controllere. Jeg vælger derfor i starten af ugen op til jul at sende en mail om, at jeg vil have refunderet alle penge, for nu vil jeg ikke vente mere. Intet svar.
Den 2. Januar 2017 får jeg en sms fra Post Nord. Jeg kan hente min pakke fra 3gz.dk på posthuset. Igen kontakter jeg dem. Jeg VIL IKKE have controllerne! Vi aftaler, at jeg får pengene refunderet, når de får controllerne hjem igen. Jeg undlader derfor at hente pakken, som senest kan hentes 16/01.
Nu skriver vi 04/02 2017, og jeg har stadig ikke set spor af de penge, jeg for snart tre måneder siden lagde hos 3gz.dk
Under al kritik!
Handler der aldrig mere.. De forventer kunderne selv retter op på fejl- leveringer, tager intet ansvar, svar fra kundeservice (på mail for de lukker for telefonerne pga travlhed!) tager længere og længere tid og til sidst bliver man totalt ignoreret...Lidt bedre gik det i starten på deres fb side, men også her bliver man ignoreret efter man skriver man ikke længere ønsker sine varer..Track&trace nr kunne jeg ikke få oplyst trods direkte efterspørgsel.. Servicen fra en kina sælger på ebay er langt bedre end fra 3gz...Og til 3gz: Jeg behøver ingen respons på min anmeldelse, og en sådan vil blive ignoreret som i har gjort ved mig.. Derudover er i nu blokeret på min mail og min fp profil, vi har ikke mere at tale om...
Ikke helt godt nok
Havde bestilt nogle sko.
Pakken blev sendt dagen efter bestilling og ankom hurtigere end jeg havde forventet.
Eneste minus var at jeg havde bestilt sorte sko men fik hvide. Har desværre ikke tid til at skulle sende dem tilbage da jeg skal bruge dem i den kommende weekend. Det bliver derfor kun 3 stjerner her fra.

Odpowiedź od www.3gz.dk
Fantastisk
3gz er klart at anbefale. Super lækre vare. Top hurtig levering. Ikke en finger at sætte herpå. Bestilte 2 par rullesko d 27 og de var klar til afhentning d 29. Mine unger har næsten ikke haft dem af siden de fik dem. Vil bestemt handle hos 3gz igen 😉
Super service samt hurtig levering
Jeg spurgte deres Support om nogle ting omkring deres LED sko. Jeg fik meget hurtig nogle svar på mine spørgsmål og guidet igennem.
Jeg bestilte så samme dag(fredag), dog først efter deres lukketid. De blev sendt Mandag og jeg modtog dem tirsdag.
Ingen fejl eller nogle andre mangler.
Alt i alt kan jeg kun anbefale at handle her, og vil bestemt også selv gøre det igen.
Grov og ubehagelig tone hos kundeservice og dårlig service
Jeg bestilte d.26 januar 2016 en h2o højtaler og en mobilholder til cyklen.
Jeg betalte samme dag med kort og modtog varene dagen efter og det var super. Jeg åbner pakken og ser at jeg i stedet for mobilholderen til cyklen har fået en mobil holder til bilen. Jeg skriver ind til 3gz's kundeservice og forklarer dem hvad der er sket. Mette fra kundeservice svarer at jeg kan sende varen retur og at de vedhæfter en returlabel. Jeg ringer ind til kundeservice og får fat på Marianne. Jeg fortæller hende at jeg ikke har en printer og dermed ikke har mulighed for at printe returlablet og derfor gerne vil have sendt en fysisk label. Hun forklarer mig at jeg kan gå ned på et bibliotek og printe den der. Jeg svarer at da det er dem der har lavet fejlen og sendt den forkerte vare ser jeg ikke en grund til at jeg skal bruge tid på at gå ned på et bibliotek og printe lablen.
Marianne siger: "Så du har ikke tænkt dig at sende varen retur?"
Mig: "Jo, men først når jeg modtager en returlabel med posten. I kan jo evt sende den med den vare jeg havde bestilt i første omgang?"
Vi aftaler at hun sender den nye pakke og vedlægger returlablen.
Der går under 5 min og jeg får en mail hvori kundeservice skriver tak for min henvendelse at de vil behandle min forspørgelse hurtigst mulligt. Jeg bliver forvirret og ringer for at sikre mig at hun har skrevet det ned som vi aftalte. Jeg får Marianne i røret igen som nu har skiftet tone og siger: "Med din tone har vi fået indtrykket af at vi ikke kan stole på at du sender varen retur". Jeg sagde at det ville jeg ikke finde mig i og at det var dem der havde sendt en forkert vare og lovet én ting og gjort en anden.
Marianne gik med til at tale med chefen endnu engang og vi afsluttede samtalen. Herefter få jeg endnu en mail hvor Marianne skriver at hun gerne vil se et billede af den mobilholder til bilen som jeg har modtaget. Jeg sender billedet med det samme. Marianne svarer: "Hej Emma
Jeg har snakket med chefen og vi er blevet enig om, der bliver sendt en retur label til dig.
Når vi modtager din bil holder tilbage, sender vi en cykel holder til dig.
Marianne
3gz.dk"
Jeg svarer at det var en fin løsning. Jeg får derefter endnu en mail hvori der står tak for din henvendelse osv. Den vælger jeg at ignorere da det virker om en maskine besked som de åbenbart sender hver gang.
Idag får jeg en mail fra Marianne:
"Hej Emma
Inden du sender kassen tilbage til os, så tjek lige at det ikke ligger en cykel holder i den.
Venlig hilsen"
Jeg svarer:
"Hej Marianne
Jeg har dobbel og trippel tjekket. Der lå to ting i kassen : 1 h2o højtaler og 1 universal telefon holder til bilen (det var den jeg tog et billede af til jer)
Nu venter jeg bare på en label med posten fra jer.
Venlig hilsen Emma "
Til det svarer Marianne:
"Hej Emma
Den er sendt til dig og husk den kan kun bruges, hvis du åbner den med en computer og ikke med en mobil.
Marianne"
Jeg ringede 3gz op og fik Marianne i røret som holdt fast i at hun ikke kunne sende returlablet til mig fysisk og at de ikke have gjort noget galt. Jeg fortalte dem at de kunne beholde deres vare og at jeg fremover aldrig nogensinde ville handle i deres butik igen. Jeg ville slette min gode anmeldelse på trustpilot som jeg havde lavet og at jeg ville udskifte den med denne her.
Jeg er meget skuffet over deres opførsel. Jeg har overholdt aftaler og holdt en pæn tone og så bliver jeg beskyldt for ikke at ville sende varen tilbage og ikke er til at stole på. Det er under alt kritik at blive behandlet på den måde og jeg kan på ingen mulig måde anbefale nogensinde at handle hos 3gz.dk.

Odpowiedź od www.3gz.dk
Fantastisk kundeservice.
Jeg havde fået et par sneakers med lys i julegave. Midt i januar vil de ikke tænde. Jeg læser mig frem til at det kan være fordi noget i sålen er blevet vådt, så jeg lader dem stå lidt for at tørre. Efter et par dage vil de stadig ikke tænde og jeg sender en mail til kundeservice. Jeg får svar tilbage at de sender mig en returlabel og sender et nyt par. Ikke nok med det lover de også at sende til min egen adresse og ikke den der blev brugt til første bestilling, som jo var adressen på hende jeg fik dem af i julegave. Jeg sender mine egne retur mandag aften og kan hente det nye par fredag morgen. Jeg synes det er fantastisk service. De sender et nyt par, selvom de var ca halvanden måned gamle og brugte. Og det hele gik virkelig hurtigt.
Hurtigt og nemt.
Bestilte julegave til min søster, og dagen efter var den klar til afhentning i pakkeboksen 👍🏻😃
Halve produkter og træg kundeservice
Har af to omgange med et par måneders mellemrum bestilt den samme reservedel - til samme pris. Anden gang fik jeg kun halvdelen af reservedelen. Da jeg kontaktede kundeservice for at få en forklaring fik jeg svaret "at mange alligevel ikke bruger delen og de derfor ikke medsender den." Jeg fik dog lov at betale samme pris begge gange uanset.
Jeg fik en dårlig oplevelse af kundeservice som uforstående og usamarbejdsvillig, og en webshop, hvis priser og produkter ikke stemmer overens.
Super hurtig
Bestilte led sko tirsdag morgen, og onsdag eftermiddag kunne jeg hente dem på posthuset.
Det er kanon!!
Ser sikker på at datteren bliver glad for sin fødselsdags gave.
DÅRLIG SERVICE - INGEN VARE!!!
Bestilte et par sko til min datter d. 15.9. - og stadig INGEN spor af dem endnu (d. 7/10). Jeg har ringet 3 gange nu, og hver gang, får jeg af vide - at de LIGE er kommet på lager - og nu bliver sendt. Sidst i mandags.. MEN fortsat ingen sko.. Løgn, på løgn, på løgn... ØV hvor er det dårligt!