Oceniono na 5 z 5

Den absolut bedste kaffe og så endda på gode bæredygtige principper. Jeg er glad kunde, der bliver ved med at prøve ny kaffe, nye ristninger - og så har jeg min favorit på abonnement.

Oceniono na 5 z 5

Her til morgen kunne jeg for anden gang vågne op til friske kaffebønner leveret lige til døren. Dejligt nemt med abonnement og kaffen står foran døren så jeg ikke skal bekymre mig om at huske at b... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Første gang jeg bestilte derfra oplevede jeg uheldigvis, at der var en enkelt kapsel som var gået i stykker under transporten. Kundeservice svarede indenfor 24 timer og havde allerede sendt ti kapsle... Zobacz więcej

1. Palarnia kawy
  2. Producent ekspresów do kawy
  3. Stoisko z kawą
  4. Sklep z kawą
  5. Automat z kawą
  6. Hurtownia kawy

Napisane przez firmę

ØNSK er en dansk virksomhed med base i Nordhavn, København. Vi specialiserer os i økologisk kaffe og driver vores eget risteri for at sikre høj kvalitet. Vores sortiment omfatter: Hele bønner Formalede varianter Plantebaserede, bionedbrydelige kaffekapsler kompatible med Nespresso®-maskiner Derudover tilbyder vi kaffeudstyr til både private og erhverv, herunder: Bryggeudstyr til hjemmebrug Manuelle espressomaskiner til caféer Fuldautomatiske kaffemaskiner til kontorer Vi samarbejder direkte med kaffebønder for at sikre bæredygtighed og fair handel. Med erfaring i at levere kaffe til over 1.000 virksomheder tilbyder vi også fleksible abonnementsløsninger. Vores engagement i kvalitet og bæredygtighed gør os til en pålidelig leverandør for både private og erhvervskunder.

4,7

1 gwiazdka

Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og kanon god kaffe

Jeg har bestilt fra ønsk flere gange. Det er altid en god oplevelse. Ordren bliver sendt hurtigt, og der mangler aldrig noget. Kaffen er virkelig god, og samtidig er det gennemsigtigt, hvor den kommer fra, og hvordan den er lavet. Kanon god kaffe.

31 marca 2026

Kun gode kaffemorgener

Dejligt nemt med abonnement og kaffen står foran døren så jeg ikke skal bekymre mig om at huske at bestille eller finde tilbud med tvivlsom smag.

Kan kun anbefale ØNSK til alle der elsker en god kop kaffe

17 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Ny ud i kaffesmagning …..

Jeg har aldrig rigtig smagt på den kaffe jeg drak, for det var jo ikke derfor, jeg drak den, men jeg har her lært, at kaffe kan smage virkelig godt ………og at jeg kan drikke den med go’ samvittighed.
🤩

22 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

Don’t(!) køb gavekort her!

Don’t(!) køb gavekort her!

Jeg ønskede mig og fik et gavekort på 2 måneders kaffeabonnement i julegave.

Skønt. Indtil man skal til at indløse det 🙃

Første problem: de vil have fragt for at sende kaffen.
Men gavekortet lyder på 2 måneders leveret, så det er jo ikke helt efter bogen.
Det får de egentlig hurtigt afhjulpet, og jeg kan bestille mit abonnement.

Det er nu 5 uger siden, og jeg har ikke set et eneste gram kaffe endnu.
Forleden får jeg dog en mail, hvori der står at der ikke kan trækkes penge på mit kort?

Undskyld hvilket kort? Jeg har jo brugt et gavekort?
Det venter jeg nu svar vedr. på 2. dagen.

Kaffe har jeg stadig ikke set og jeg må indrømme at jeg begynder tænke, at det aldrig kommer.

Det her var egentlig tænkt som en prøve, med henblik på at købe et fast abonnement.
Det kommer 100p ikke til at ske nu.
Jeg tvivler også på, om jeg nogensinde får hverken kaffe eller pengene retur.

Det virker så godt på overfladen, men de er tydeligvis ikke gearet til at håndtere gavekort - så beware før I giver en gave som i virkeligheden bare er en masse bøvl!

Opdatering:
Efter at have skrevet herinde, fik jeg endelig leveret de første kaffebønner. (De smagte skønt)
Men nu er den gal igen. Ingen kaffe, fordi de ikke kan trække pengene på mit kort.

Som jeg også har informeret dem om, tør jeg ikke indtaste oplysningerne på mit nye betalingskort, for der er jo ikke styr på tingene og jeg er bange for at de begynder at trække flere penge.

Det burde heller ikke være nødvendigt, for jeg har jo fået det her som en gave.

Kaffen ér betalt!!

Så… really don’t(!) køb gavekort her.

17 lutego 2026
Logo ØNSK

Odpowiedź od ØNSK

Opdatering:
Hej Ekaterina

Jeg har talt med vores kundeservice, som også har mailet med dig. Vi får sendt noget afsted med det samme, og så retter vi op på fejlene. Fejlene ligger to steder; 1) vi havde for nyligt opdateret kaffeabonnementspriserne, men i denne omgang ikke fået opdateret gaveabonnementsprisen så den matcher, med det den kan indløses med. 2) Det gældne kort der er tilmeldt ordren skal være gyldigt. Også selvom at der faktisk ikke trækkes et beløb. Det er desværre teknikken i vores back-end.

Bh
Andreas

// Hej Ekaterina

Tak for din besked. Og beklager meget din oplevelse. Det er for ringe.

Jeg får det undersøgt i morgen formiddag og vender retur.

Vh Andreas
Direktør og medstifter

Virkelig dejlig kaffe

Virkelig dejlig kaffe! Supernemt med levering - har indtil videre bestilt to gange. Hver gang er leverancerne kommet under 24 timer efter bestilling :) vi har netop tegnet et abonnement med levering hver 5. uge.

6 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Som kunde føler man sig 100% sikker på…

Som kunde føler man sig 100% sikker på kaffe fra Ønsk er valgt med omhu og kærlighed. Ud over god kaffe er der taget hensyn til den enkelte kaffebonde og klimaet. På hjemmesiden er det nemt at beslutte sig for hvilken kaffe, mængde og i hvilken form man ønsker.

1 grudnia 2025
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej