Professionel rådgivning
Zobacz, co mówią recenzenci
Vi havde brug for et overblik over vores økonomiske situation da min mand gerne vil benytte sig af sin mulighed for at gå på efterløn i 2021. Vi bestilte denne opgave hos Ulrik Rasmussen, Økonomie... Zobacz więcej
Vi har ad et par gange fået Ulriks hjælp til at få et overblik over vores kommende pensionistøkonomi. Det har været en uvurderlig hjælp. Vi har fået en venlig, kompetent og omhyggelig rådgivning, så... Zobacz więcej
Da jeg nærmer mig pensions alder og først måske lidt sent er begyndt at interesserer mig for planlægning af alderdom , har jeg lige præcis følt mig hjulpet af økonomiEksperten . Det er kompetent... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Nærmer pensionen eller efterlønnen sig, og ønsker du økonomisk overblik, så kontakt ØkonomiEksperten, der giver uvildig pensionsrådgivning
Dane kontaktowe
Dania
- økonomieksperten.dk
Inni użytkownicy przeglądali również

Odpowiedź od ØkonomiEksperten.dk
Kan kun anbefale Ulrik
Kan kun anbefale Ulrik. Han forstår at give en et overblik over hvad der bedst kan betale sig og hvornår det bedst kan betale sig.
Dorthe og Jan

Odpowiedź od ØkonomiEksperten.dk
Kompetent og tryg rådgivning
Har haft en rigtig fin oplevelse. Fra første kontakt blev jeg mødt med venlighed og professionel viden. Alt blev forklaret let forståeligt. Mine muligheder blev gennemgået og der blev fundet en fin løsning til min situation. Jeg kan varmt anbefale økonomieksperten til alle der søger en troværdig og personlig gennemgang af overgangen til seniorlivet.
Super service
Super service, fik hjælp og rådgivning ifm. mine pensionsordninger.
Kan kun anbefales
Virkelig god behandling utrolig flot…
Virkelig god behandling utrolig flot gennem gang af vores økonomi, opkald til pensionsselskabet med kritiske spørgsmål, tak for god behandling Ulrik, mvh Bo Frederiksen
Godt billede af seniorøkonomien
Fik et godt billede af hvordan min økonomi kommer til at se ud, når jeg går på pension. Fik herudover en masse gode råd til i hvilken rækkefølge de forskellige pensioner skal bruges.
Kan varmt anbefale ØkonomiEKsperten.
Professionel
Professionel, personlig og grundig rådgivning. Har allerede anbefalet økonomieksperten til flere andre.
Kompetent og behageligt.
Kompetent, overskuelig og ikke mindst behageligt forløb.
Ulrik ved hvad det drejer sig om.
Personlig og professionel behandling
Ulriks gennemgang af mine økonomiske muligheder fremadrettet blev, lige som jeg havde ønsket det.
I et meget personligt tilpasset forløb fik jeg både overblik og svar på mine spørgsmål, som kan hjælpe mig til at træffe de kloge valg på et oplyst grundlag.
Et par tips blev det også til undervejs - både økonomisk og på den personlige bane :-)
Vi er yderst tilfredse med den…
Vi er yderst tilfredse med den rådgivning og pensionsprognose Økonomieksperten har givet os.
Super overblik, og grundig gennemgang.
Vi har fået et godt overblik over vores pensioner, som ellers kan være svær at gennemskue. Kan klart anbefale dette firma...og så er prisen virkelig rimelig.
Spørg Ulrik Rasmussen han ved alt, og hvad han ikke ved, han finder ud af 👍
Spørg Ulrik Rasmussen, han ved alt, og hvad han ikke ved, han finder ud om 👍 Det har været en rigtig god rådgivning om alle vores spørgsmål og nu kan vi selv klare det, og hvis der skulle dukke en spørgsmål op senere, så kan vi spørge igen. Tak for din expertise og venlig hjælp.
Meget grundig gennemgang af vores…
Meget grundig gennemgang af vores økonomiske muligheder de næste 20 år
Pensions muligheder
Jeg har modtaget et kompendie og en omhyggelig vejledning, hvor jeg har fået et overblik over hvordan mine pensions muligheder er, ud fra nogle valgte forudsætninger.
Jeg kan absolut anbefale ØkonomiEksperten
Professionel rådgivning
Professionel og samtidig personlig rådgivning, som gav et fint økonomisk overblik.
Uvildig og kompetent rådgivning
Vi har brugt Økonomieksperten.dk til en fuld gennemgang af vores pensionsordninger og aktiver og har fået lavet en pensionsanalyse, der kompetent og letforståeligt har besvaret alle vores centrale spørgsmål:
• Forskellige scenarier for hvornår vi kan gå på pension, hvis vi opretholder vores nuværende omkostningsniveau
• I hvilken rækkefølge vi bedst bruger aktiver og pensionsordninger
• Hvordan forholdet mellem indtægter og udgifter vil se ud i 20 år efter vi starter pension
• Om vi kan blive i huset, også uden at optage nedsparingslån
• Om det kan betale sig at blive i efterlønsordningen
Det har særligt været betryggende, at Økonomieksperten.dk har kunnet ydet en helt uvildig rådgivning, i modsætning til banken, pensionsselskabet og andre, der uden tvivl mener det godt, men som jo også har egne interesser at varetage.
Da jeg nærmer mig pensions alder og…
Det er kompetent og omhyggelig vejledning .
Det har givet mig et rigtigt godt overblik .
Personlig møde hvor alt bliver forklarer i roligt tempo. Pensions regler er kompliceret og med en fin personlig rapport for fremtiden i hånden ved sidste møde, er man godt hjulpet .
Jeg kan absolut anbefale ØkonomiEksperten
Super god oplevelse.
Super god oplevelse.
Han har set på vores efterløn, tidlig pension og vores økonomi 20 år frem.
Set ting, som vi ikke selv havde tænkt på.
Godt arbejde.Behagelig person.
God og hurtig hjælp.
God service.
For nogle mdr siden lavede ØkonomiEksperten en pensionsanalyse for mig. Da jeg igen, her nogle mdr senere, havde et problem omkring mine pensionsudbetalinger og ringede til ØkonomiEksperten, klarede han det fluks for mig - endda uden beregning.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.